İngiliz devi Manchester United ile Alman ekipleri Bayern Münih, Borussia Dortmund, Wolfsburg ve Mainz, Fenerbahçe'nin milli sağ beki Gökhan Gönül'ü yakın takibe aldı.İngiliz devi Manchester United ile Alman ekipleri Bayern Münih, Borussia Dortmund, Wolfsburg ve Mainz, Fenerbahçe'nin milli sağ beki Gökhan Gönül'ü yakın takibe aldı.
Uzun süredir Manchester United başta olmak üzere birçok Avrupa devinin yakın takibi altında olan Fenerbahçeli Gökhan Gönül'ün peşine Alman kulüpleri de düştü.
Almanya'nın dört önemli kulübü; Bayern Münih, Borussia Dortmund, Wolfsburg ve Mainz, geçtiğimiz cuma günü A Milli Takımımız'ın Almanya ile oynadığı maça antrenörlerini gönderip, Gökhan'ı izlettiler. Dört takımın da tecrübeli sağ beki renklerine katmak için ciddi bütçeler ayırdıkları ve ocak ayındaki ara transfer döneminde resmi tekliflerini sarı lacivertli kulübe bildirecekleri öğrenildi.
Bu arada Manchester United'ın daha önce Gökhan'ın menajeriyle temasa geçerek, transfer şartlarını sorduğu, menajerin ise, "Sözleşmemizi yeni uzattık, kulübüyle görüşmeniz gerekir" cevabını verdiği belirtildi. Gökhan'ı izlemeyi sürdüren İngiliz ekibinin tıpkı Alman takımları gibi ocak ayında Fenerbahçe'ye cazip bir teklifle gelmesi bekleniyor.
Fenerbahçe kapıyı 15 milyon Euro'dan açacak
Fenerbahçe'nin 2007 yılında 1.4 milyon Euro'ya aldığı Gökhan Gönül, sarı-lacivertli kulüpte yıllık 400 bin dolara oynuyordu. Yönetim, beklenenin çok üstünde performans gösteren oyuncunun yıllık ücretini 1.5 milyon Euro'ya çıkarıp, sözleşmesini 2014'e kadar uzatttı. Fenerbahçe'nin Gökhan Gönül'e talip olan Avrupa kulüplerinden 15 milyon Euro isteyeceği ileri sürülüyor.
kaynak:mynet
15 milyon?
mynetse tamamdır
15 az değilmi dünyanın en iyi 3. sağ beki için ?
bu adam müthiş hucüm kanat ya 1 sezonda kaç asist yapar, kaç gol atar.?
Maicon 25 milyon euro Gökhan 15 milyon euro
Arda dışında hiçbir türk oyuncu 15 milyon euro etmez.
quote:
Orijinalden alıntı: talaria
15 az değilmi dünyanın en iyi 3. sağ beki için ?
Kapı 15'ten açılacak, artık devler kaç paraya çıkarsa...
Yuh be birader Münihte Lahm oynuyor ne diye takibe alsın.
Almanya ve Azerbaycan maçlarındaki muhteşem performansından sonra bu haberin çıkması doğal tabi
quote:
Orijinalden alıntı: bobo.1903
delibonhonuz varya paha biçilemez futbolcunız
Gökhan'ın ne eksiğini gördünüz de aşşağılıyorsunuz ? Ekrem Dağ ve Sabri daha mı iyi yani Beşiktaş da Maicon , Galatasaray da Ramos var da ben mi göremiyorum Gökhan Manchester United'e gitse dahi sırıtmaz . Buna adım gibi eminim . Ama kaç verirlerse versinler satmayalım . Hem Türkiye'de rakibi bile olmayan bir sağ bek . Daha iyisini bulamayız . Zaten kendisinin de bir sözü vardı : Her oyuncunun avrupa hayali vardır lafını anlamıyorum. Ben zaten bir futbolcunun gelebileceği en iyi yerdeyim..
Gökhan Reyiz
Bunu yazmak için girmiştim ama ünlem işareti koymamışsın anlamayanlar olabilir düzeltiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: SpooExi Almanya ve Azerbaycan maçlarındaki muhteşem!!! performansından sonra bu haberin çıkması doğal tabi
Doğru düzgün cevap veremeyeceksen muhatap olma , Hakan Balta'yı da Real Madrid istemiş Mourinho "O tam aradığım oyuncu demiş" yaa öyle işte.
Gökhan'ın milli takımdaki oyununu görünce aklıma Messi geliyor.
Allah utandırmasın.
Eğer siz bir oyuncuyu oynadığı 2 maça bakarak değerlendiriyorsanız futbolun f sinden anlamıyorsunuz demektir.Elin ecnebisi işini biliyor.Siz zannediyomusunuzki gökhanı sadece 2 maçta izlediler.Adamlar diğer maçlarınıda izleyip ona göre yorumluyorlar.Bizim türk futbolundaki transferler bu yüzden başarısız zaten.Türkiyede kulüp başkanıda, teknik direktörüde, taraftarıda bir oyuncuyu 2 maçta rezilde edebilir vezirde.Biz bu yüzden avrupadan gerideyiz.Bu düşünce yapısı düzelmedikçede hep geride olmaya mahkum kalacağız.Fanatiklik yapmayın bırakın.Fenerlisi ardaya taş atar, cimbomlusu gökhana taş atar...bırakın artık bu fanatikliği.Bu fanatizm yüzünden kendi futbolumuza zarar veriyoruz farkında değiliz.
quote:
Orijinalden alıntı: ßrq
quote:
Orijinalden alıntı: bobo.1903
delibonhonuz varya paha biçilemez futbolcunız
Adam gayet de doğru söylemiş, hiç bir yerli futbolcu o para etmez, etse de o kadar para veren kulüp olmaz.
ManUtd'da oynayabilecek kapasite var Gökhan'da O'Shea'den eksiği yok fazlası var. Ama 15m falan abartı paralar. Türkiye'de sadece Arda eder o kadar.
gökhan bence rahat rahat oynar bir avrupa ligi'nde(premier lig'te biraz zorlanabilir ama aşar o sorunu da) ancak 15 milyon falan etmez yahu,büyük klüpler "türkiye'den o kadara alacağımıza altyapıdan yetiştirelim" derler herhalde.