Şimdi birisi gelip bu harikalar bir harika dostum der ve ben kafamı duvarlara vurmaya başlarım. Böyle güzel bir konunun baltalanmaması dileğiyle
Aha ilk sayfa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Konuların mükemmel elzemsin
quote:
Orijinalden alıntı: elzemsin
quote:
Orijinalden alıntı: Willy Willie
Konunun isminden sonra direkt nicke bakıyorum ve doğru tahmin.Emeğine sağlık.
Teşekkürler..
ya arkadaşım sen ne biçim şeysin ya ilk okuduğum konun bundan bir önceki gize piramitleriyle ilgili olandı ozaman nikine falan dikkat etmemiştim de şimdi inceledim biraz imzan, açtığın konular falan ne diyim hiç yüzünü görmediğim bir adam olarak çok derin saygımı kazandın ya helal olsun valla
eline saglık dostum tekrardan
quote:
Orijinalden alıntı: Krezol
quote:
Orijinalden alıntı: elzemsin
quote:
Orijinalden alıntı: Willy Willie
Teşekkürler..
ya arkadaşım sen ne biçim şeysin ya ilk okuduğum konun bundan bir önceki gize piramitleriyle ilgili olandı ozaman nikine falan dikkat etmemiştim de şimdi inceledim biraz imzan, açtığın konular falan ne diyim hiç yüzünü görmediğim bir adam olarak çok derin saygımı kazandın ya helal olsun valla
çok teşekkürler.. eğer bakmak istersen, tüm konularıma buradan ulaşabilirsin..
Teşekkürler..
çok teşekkürler.. eğer bakmak istersen, tüm konularıma buradan ulaşabilirsin..
tek tek bakacağımdan emin olabilirsin ama ne yazık ki bugün değil malum yarın gitmem gereken bir okulum var bundan sonra her zaman takipçinim iyi akşamlar
Yine formundasın elzemsin teşekkürler
Güzel konu Elzemsin, çok beğendim kardeşim :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme