Şimdi Ara

Dünya çok güzel bir yer, ama benim intihar etmem lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • %99 ihtimalle 3 kuruş paraya sevmediğim ve saçma sapan bir yapıyor olacağım birkaç seneye. Belki bu allahın belası okuldan mezun bile olamam. Acısız ve kesin bir intihar şekli olsa yapardım.

• Tüng'le fazla takılıyorsun yapma.
  • ötenazi
  • Boynuna ağır bi çuval bağla denize atla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkücüadam kullanıcısına yanıt
    Alakası yok. Tipsizim diye ağlamıyorum ben. 2 bin liraya çalışıp minibüse bindikten sonra Brad Pitt olsam nolur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: taııbuv

ötenazi
    Ötenazi değil ötanazi. Türkiye'de yasak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-312B33BF8

Alakası yok. Tipsizim diye ağlamıyorum ben. 2 bin liraya çalışıp minibüse bindikten sonra Brad Pitt olsam nolur?
    Daha iyisi için ne yaptın.?

İyi bir üniversite mi okudun.? Büyük bir ticari girişimdemi bulundun naptın.?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Defalarca üniversite sınavına girdim. 1 sene çok yaklaştım ama dikkatsizlik ve birkaç soru ile tıp, diş olmadı.
  • quote:

Defalarca üniversite sınavına girdim. 1 sene çok yaklaştım ama dikkatsizlik ve birkaç soru ile tıp, diş olmadı.
    Hadi üni karavana olmuş olabilir. İhtimaller yeni ihtimalleri doğurur. Ticareti denemelisin yada mekan açmayı ben geç kaldım.

Tarih okumam gerekirken başkalarının yönlendirmelerine kulak verip başka bir bölüm okudum.

Hayatında her zaman sezilerine güven hocam.
    Hakim savcı olmayı deneyeceğim yakın bir akrabamızın yüksek mevkilerde tanıdıkları var. Olmazsa elveda dünya...
  • quote:

Hakim savcı olmayı deneyeceğim yakın bir akrabamızın yüksek mevkilerde tanıdıkları var. Olmazsa elveda dünya...
    Hakim savcı olamadım diye kendini öldüreceksen bence bunu hemen yap.

Hocam vizyonsuz falan mısın.? Olmayınca tekrar denersin bu iş böyledir.

Bir arkadaşım tam 5 kez mekan açtı ve battı borç batağında 6. işletmesini açtı ve şuan paket serviste 2 eleman çalıştırıyor. 3. adamı alıp almama konusunu konuştuk geçen tanıdığın var mı diyordu. Kısaca hayatın karşına ne zaman ne çıkaracağı hiç belli olmaz.

Bende önümüzdeki sene açıktan tarih okuyacağım hayalim akademisyen yada araştırma görevlisi olmaktı sonuna kadar deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ülkücüadam

Hakim savcı olamadım diye kendini öldüreceksen bence bunu hemen yap.

Hocam vizyonsuz falan mısın.? Olmayınca tekrar denersin bu iş böyledir.

Bir arkadaşım tam 5 kez mekan açtı ve battı borç batağında 6. işletmesini açtı ve şuan paket serviste 2 eleman çalıştırıyor. 3. adamı alıp almama konusunu konuştuk geçen tanıdığın var mı diyordu. Kısaca hayatın karşına ne zaman ne çıkaracağı hiç belli olmaz.

Bende önümüzdeki sene açıktan tarih okuyacağım hayalim akademisyen yada araştırma görevlisi olmaktı sonuna kadar deneyeceğim.

Alıntıları Göster
    Abi sen kaç yaşındasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaitan

Abi sen kaç yaşındasın

Alıntıları Göster
    Hayrolsun inşallah ?
    Yaşıyoruz işte hocam be boşverelim rakamları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.