Şimdi Ara

Dunlop 205/55 R16 91V SP SPORT LM703 Oto Lastiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dunlop 205/55 R16 91V SP SPORT LM703 Oto Lastiği yazlık lastik , kliksada fiyat uygun geldi, dunlop iyi marka olara biliyorum, tavsiye eder misiniz arkadaşlar , görüşlerinizi bekliyorum, 156,00 tl adet, teşekkürler

• kliksa da fiyatlar iyiymiş gerçekten...

http://www.kliksa.com/urun/dunlop-215-55-r16-93v-sp-sport-lm703-oto-lastigi/901985449

bu ürün var benim araçta gayet memnunum tavsiye ederim...
  • Hocam ben bugün yazlık lastiklere geçtim. Kışlıklardan geçince sert geldi ama direksiyonu toplama açısından iyi.
    Viraj alımında kopmadı pek. Bunda pekçok etken var tabii.

Bir de ıslak zeminde ve yokuşta çabuk patinaja düştüm. Belki çok hava bastı lastikçi ondan olmuştur ya da alışamamışımdır gaz tepkilerine yazlık lastiklerin ama izlenimlerim böyle şimdilik.

185 60 15 sadece önler dunlop sport arkalar goodyear duragrip o yüzden ön lastikle ilgili şeyleri yazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dunlop un en kotu lastigi
    uygun fiyatli kumho ecowing es01 kh27 tavsiye ederim. etiket degerleri cok iyi bir lastik . kullanicilar da memnun

• quote:

Orijinalden alıntı: sezai1903

Dunlop 205/55 R16 91V SP SPORT LM703 Oto Lastiği yazlık lastik , kliksada fiyat uygun geldi, dunlop iyi marka olara biliyorum, tavsiye eder misiniz arkadaşlar , görüşlerinizi bekliyorum, 156,00 tl adet, teşekkürler

Ben yandım siz yanmayın arkadaşlar.

Kliksa'ya dikkat edin. Dunlop'un O lastikleri 2011 tarihli. Adamları aradım tarihini sordum 2013 52. hafta dediler. 4 adet 16 ay taksitle aldım. Lastikler bir geldi 2011 tarihli çıktı. Değişim için gönderdim ama yeni tarihli yok dediler ve paramı iade ettiler. Tabi bu esnada yeni yasaya göre 9 taksit sınırı geldi. Bir daha 16 taksitle lastik alamayacağım için üzüldüm. %10 kart puan kampanyası da vardı tabi o da iptal oldu.
  • Bende 195/55r15, SP Lm703, 2013 bilmem kac haftalisi var; ilk baslarda iyi geldi eskilere nazaran ama su an burnout king oldum.. frenajda da akselerasyonda da aktarim kayiplari harikulade patinaj cekerken aragaz bile verebiliyorum; iyi yönü bu
    Ilk kullanimda; bir kontra esnasinda arkasini birakti; felegim sasti sonradan lastik oturdukca kuru zeminde yanal tutus iyilesti..
    Gecenlerde de viraj ici spin atmaya basladi; direksiyonla cebellestim..burda zemin islakti..
    Artik sadece duz yolda yukleniyorum..
    Gurultu konusunda da b sinifi aracin da etkisiyle yuvarlanma gurultusu konusunda cömert
    Ucuza alinip, adam akilli kullanilacaksa makuldur..
    Bendekinde jant koruyucu çıkıntı var..
    Yanaklari saglam; gecenlerde paralel kaldirima geldi seyir halindeyken, bise olmadi..
    2 kez yaylaya ciktim; michelin olsa yuruyerek inerdim heralde..
    Akdeniz iklimi icin birebir.. islaga gelmiyo pek..

Eski lastigim dunlop sport2000di; yol tutuş daha kararliydi 40bin km yapmis olmasina ragmen..
    Bunun ne zaman kayacagini kestiremiyorum dogrusu..

Dunlopta şu an onerebilecegim lastik bluresponse dir.. yan urunu oldugu goodyearda da efficentgrip performance derim..
    Michelina para gommeye gerek yok..
    Arka lastige çivi girmiş; hic de irgalamadi.. tanesini 140liraya almistim siboplarla birlikte.. michelin olsa uykum kacardi..
    hatta su an bitirmeye çalışıyorum chip tuning ve lastigin hamuru sagolsun , hic zorlanmiyorum patinajda..
    Son olarak lastigin desenine bakilinca; asimetrik (v seklinde)oldugu gorulur ve bu tipler dogrusal tutunmada (hizlanma-frenaj)basarisiz; yanal tutunmada iyidir(150 ile kelle koltukta da olsa viraj donulebiliyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rallier_61 -- 1 Nisan 2014; 0:55:01 >

• Sıfır aldığım Puntonun üzerinde gelmişti 195 55 16, açıkçası benim hoşuma gitmemişti. Konyada ışıksız geniş göbekler vardır bilenler varsa, arabayı hafif zorlamalarda arkadan kayma arkayı bırakma eğilimi gösteriyordu, araba esp paketli vs. donanımdaydı, ben bu olayı lastiklere bağlamıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    205-55-r16 yazlık
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar teşekkür ederim yorumlar için, lassa, goodyear, yada conti alacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.