Bildirim
Dunkin Donut nerelerde var?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İçerenköy carrefourda hala var -
Avrupa yakasında nerede var bilgisi olan? -
hocam yıllar önce Maslak BP benzin istasyonunda vardı hala orda mı bilmiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Forumchu
Avrupa yakasında nerede var bilgisi olan?
-
off donut ın tadı hiçbişeyde yok ankarada optimumda vardı bi ara kapatıldı sonra çok üzülmüştüm ankarada da bilen varsa sölesin yerini -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Forumchu
Avrupa yakasında nerede var bilgisi olan?
Dostum Profilo alışveriş merkezinde kocaman dükkanları vardı ama ben diyim 5 sen de 10 yıl önce görmüşümdür :D
İçerenköy carrefourdaki hala duruyorsa çok iyi, gidip 20 tane felan alırım bugün.
quote:
Orijinalden alıntı: Marvin Candle
/>
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 28 Ocak 2010; 14:53:23 >
-
-
-
Bilgilendirme için teşekkürler. Yıllar önce benim hatırladığım Bakırköy Carousel'de yemek katında ufak bi araba içinde satılıyordu fakat sonra tutmadı diye kapattılar sanırım. Açık olduğu sürede mutlaka gidip almışımdır. -
Ankarada arcadium haricinde baska yerde yok mu? -
ümraniye carrefour -
şeker hastası olmak için güzel yöntem -
dünyanın en iyi tatlısı. -
Kim ne derse desin dünyadaki en iyi donut üreticisidir Dunkin Donuts. Şu an İstanbul şubeleri ile sevenleri ile buluşmaktadır. Yönetim değişikliği sonrasında yeni bir atılıma başlamışlardır.
Levent'te, Boğaziçi Üniversitesinde, Harbiye Şişli'de, Carrefour Ümraniye'de, Profilo Alışveriş Merkezi Mecidiyeköy'de şubeleri bulunmaktadır. Sabancı Üniversitesinde de kahve desteği vermektedirler.
Bağdat Caddesi'ne de yeniden dönüş yapılacağını belirtmiştir yönetimi.
Amerika'da kesinlikle Starbucks'lardan daha çok tercih edilmektedir ve neredeyse adım başı vardır, içeriği de oldukça gelişkindir. New York'taki şubelerinde sandviç çeşitleri de vardır.
www.dunkindonutsturkey.com ülkemizdeki resmi internet sitesidir.
-
www.donutandcoffee.com.tr den donut siparişi verebilir şubeler hakkında bilgi alabilirsiniz telefon numarası iletişimde var ayrıca yemek sepetinde de varlar -
Bence Krispy Kreme daha güzel. -
quote:
Orijinalden alıntı: emre-34bjk
Bence Krispy Kreme daha güzel.
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: Buck Fuddy
Bence Krispy Kreme daha güzel.
Krispy kreme aşırı şekerli.Dunkin daha az şekerli ve daha dogal. -
İzmirde şubesi varmı Dunkin donut un?
Benzer içerikler
- ihlas pazarlama çalışan yorumları
- hiç sevgilisi olmamış kız
- mantar işinden zarar edenler
- bir kızla nasıl konu açılır
- kafaya karga konması ne anlama gelir
- çay bardağı emojisi
- ets 2 türkiye haritası
- prompt mühendisliği nedir
- en ilginç rekorlar
- dc açıldı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X