Şimdi Ara

DUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4k (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
13
Favori
37.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://www.sesvegoruntusistemleri.com/urun/neo-4k-hd-media-player

    https://www.sesvegoruntusistemleri.com/urun/neo-4k-hd-media-player-and-android-smart-tv-box

    https://www.sesvegoruntusistemleri.com/urun/pro-4k-hd-media-player


    @mdmrx arkadaşımızın satın aldığı firma fiyatlarını belirlemiş durumda bir an önce stoklara kalan ürünlerinde girmesi temennesi ile.
    Pro 4K HD Media Player And ANDROID SMART TV BOX 1.283,10 TL. SKY 4K Plus HD Media Player and Android Smart TV Box 1.338,88 TL.
    Şu anda stoklarında yok ama resmi olarak sitesine eklemişler türkiye fiyatları yukardaki gibi olacaktır az çok.




  • NEO 4K İNCELEMESİ:
    neo 4k yı bugün teslim aldım, bir aksilik olmazsa hemen iade edeceğim.

    Sebep: HD sesler; dts hd master ve DD true hd yi aktarmaması.
    ürünü almadan o kadar çok inceledim ki ama nedense 4k destekli bir cihazın hd sesleri aktarmayacağını tahmin etmediğimden az incelemiş olacağım ki evdeki denemelerimde hd sesler çıkmayınca, tekrar incelediğimde ürün açıklamasında hd ses desteği belirtilmemiş.. şapşallığıma mı yanayım, satıcının ilgisinden sonra iade etmek zorunda kaldığıma mı? Artık bende pro 4k yı bekleyeceğim.

    gelelim cihaza; sigara paketi kadar birşey.. 10 cm x 10 cm x 1.7 cm..
    cihaz tamda söylendiği gibi çok kullanışlı, pratik ve akıcı. Ağda yüksek bitrate li bir iki filmde hafif takılmalar yaptı ama bunu elimde ki minix te yapıyor. Diğerlerinde ise ilk film başlarken 5-10 saniye kesik kesik oynatsa da sonradan akıcı hale geliyor sorun ortadan kalkıyor. eğer ben harici hdd ile cihaza bağlayarak seyrediyorum derseniz, her türlü filmi sorunsuz oynatıyor. bende ki en yüksek bitrate li film 57 mbit ti.

    eğer ağdaki filmleriniz 25 mbiti geçmeyen 1080p filmlerse zaten sıkıntı yok.

    menüler çoğunlukla eski dune nun aynısı. hatta kumanda sinyali bile..dune bd prime ı kapatırken neo açılıyor, neo yu kapatınca bd :) eski kumanda yeni cihazıda herşeyiyle kontrol ediyor. yeni kumanda da tek ilave fark; mouse imleçi koymuşlar ama kumanda air mouse değil..4 yönlü tuşla hareket ettiriyorsunuz. kablosuz mouse takıp denemedim.

    cihaz ilk açıldığında dil, görüntü ayarlarını yapıyorsunuz. sonradan ses ayarında bitstream i seçiyorsunuz amfiye aktarması için.

    görüntü ayarında en sevdiğim özellik.. her türlü kaynağı 4k ya çevirirken, kare hızını orjinal kaynakla aynı seçme opsiyonunuz var. yani 1080p 23.9 hz bir filmi, neo 4k isterseniz tv ye 4k 60 hz e kadar bir ayarla aktarıyor, isterseniz kare hızını All(24-50-60) ayarına getiriyorsunuz ve görüntü tv ye 4k 23.9 hz le iletiliyor. bence hem işlemciyi yormama hemde film akışına müdahale etmeme adına, kare hızın orjinal kaynakla aynı kalması daha mantıklı. çünkü ek kare ilave etme çabaları çoğu cihazda takılmaya sebep olabiliyor.

    serdar arkadaşım;
    şu anda blueray menü yok, çalışmıyor. ama içini aç seçip m2ts dosyasını başlatarak full bd filmi imajdan seyrettiriyor. ama yine 5.1..hd ses yok malum.

    netflix i kurayım mı diye ilk kurulumda soruyor. kur dedim. 1 aylık ücretsiz üyeliğimi başlattım. 47 tl lik uhd pakete üye oldum, sonradan 1 ayı beklemeyin hemen 39 tl ye abone olun dedi..dedim yemezler :)
    başlattım.. ilk seferde narcos dizisini açtım, ikinci seferde fast furious 7 yi.. her ikisinide 480p den başlattı hemen 720-1080 e çıkardı( 5 mbit falandı bitrate). net hızından kendisi ayarlıyor. 2-3 dk bekledim ama ff 7 yi 4k ya çıkarmadı.. kısaca netflix kusursuz çalışıyor.. youtube da..

    dönelim cihaza;
    harici disk teki filmlerinizi açarken eğer isminden algılarsa önce posterli arayüz çıkıyor, özet, oyuncular vs bakabiliyorsunuz. imdb skoru da var..sanırım imdb den çekiyor bilgileri.
    pop up menü eskisi gibi..yeniden adlandır kes kopyala vb aynen devam..
    info da oynayan film detayları mevcut. ağdaki diğer cihazlarınızı bulmak çok basit. eski cihazda ip no giriliyordu, bunda smb ağ siteminden gidince ağdaki tüm cihazlarınıza bağlı hdd lere erişiyorsunuz.

    aşağıdaki resimlerde exodus filminin eski cihazımda oynatırken hd sesi verdiğini, neo 4k da vermediğini sağ alttaki avr nin bilgi ekranından görüyorsunuz.

    bu arada yine cihazın artısı eski tarz medya oynatıcısının çalışması. kumandanın tam hakimiyeti var filmde ve cihazda.. bunun haricinden klasik android sistem oynatıcısı yüklü(bir işe yaramaz), spmc kurulum kısa yolu var kurdum.. isterseniz ayarlardan bir dosyaya tıkladığınızda hangi oynatıcıyı kullanacağınızı ayarlayabiliyorsunuz, sürekli kullanım için. yada direk uygulamalardan spmc yi açıp ondaki dosya yöneticisinden filmlere ulaşabilirsiniz.

    sorularınız olursa sorarsınız ve denemişsem yardımcı olurum.

    **özetle; neo 4k eski tarz, hd sesleri desteklemeyen amfisi veya soundbarı olanlar için yada olmayıp direk tv ye bağlayacaklar, veya lcd tv sinde smart özelliği olmayıp youtube, netflix i seyredecekler için biçilmiş kaftan. harici hdd den her türlü videoyu takılmadan ısınmadan oynatabiliyor. playstore da kullanılabiliyor elbet ama neyi çalıştırır çalıştırmaz denemedim. 8 gb lık hafızasının 4 ü sisteme ait..(derken kullanılmayan uygulamalar silinip biraz arttırılabilir) harici usb bellek takılıp hafıza genişletmek için formatlanıyor mu; denemedim.

    DUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4k

    DUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4k

    DUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4k

    DUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4k

    DUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4k

    DUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4k

    DUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4k



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 12 Mart 2018; 0:43:7 >




  • Bilgilendirme için teşekkürler. Hayırlısı ile cihazı iade etme konusnda umarım sorun yaşamazsın. Cihazla ilgli yeni birşeyler çıktıkça paylaşırız. Yaptığın değerlendirmeler en azından birçok kişide neyin ne olduğunu gösterdi. Cihaz kötü mü hayır ama sesler ile ilgili durum can sıkıcı haklı olarak.
  • İade de sorun çıkmadı.

    Hd ses desteği olmayan avr, soundbar ıniz varsa, akıllı tv si olmayanlara kesinlikle tavsiye ederim fiyatıda size uygunsa. Dune nun yazılım desteğini yabana atmayın. 6, 7 yıllık dune bd prime 3 e geçen ay yeni yazılım geldi. İade ettiğim neo 4k yı nete bağlar bağlamaz yeni yazılım var dedi güncelledi.



    Diğer kutular 6, 9 aya güncelleme alırken dune 3 ayı geçirmez.
  • Amlogic olanlarla işim olmaz ama Realtek 1295 kullanan Pro modeli muhtemelen ortalığı kasıp kavuracaktır. Bugüne kadar kullandığım en iyi yazılıma sahip cihaz Dune 301 oldu. Son derece iyi yazılımının yanında Realtek 1295'in görüntü kalitesi de gelince ortaya çok iyi bir ürün çıkacağına eminim. Bunun bir de Ultra olanı varmış ki içine 2 adet sabit disk takılabiliyor ancak ESS ses dönüştürücüsü yüzünden sitesinde 799.9 $ fiyat koymuşlar. Bizim Pro ise 199 $. Şahsen bu kadar fiyat farkı yüzünden bu cihazı Türkiye'den almam. Dune'un kalitesi belli zaten, cihaz geldiğinde bozuk değilse bir daha zor bozulur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seko92

    Amlogic olanlarla işim olmaz ama Realtek 1295 kullanan Pro modeli muhtemelen ortalığı kasıp kavuracaktır. Bugüne kadar kullandığım en iyi yazılıma sahip cihaz Dune 301 oldu. Son derece iyi yazılımının yanında Realtek 1295'in görüntü kalitesi de gelince ortaya çok iyi bir ürün çıkacağına eminim. Bunun bir de Ultra olanı varmış ki içine 2 adet sabit disk takılabiliyor ancak ESS ses dönüştürücüsü yüzünden sitesinde 799.9 $ fiyat koymuşlar. Bizim Pro ise 199 $. Şahsen bu kadar fiyat farkı yüzünden bu cihazı Türkiye'den almam. Dune'un kalitesi belli zaten, cihaz geldiğinde bozuk değilse bir daha zor bozulur.

    Kesinlikle haklısınız. Dune cihazlar yazılım olarak piyasadaki cihazlar arasında en stabil olanıdır. Bi üst mesajda belirtildiği gibi Dune bd prime 3.0'a bile yazılım geldi. Hangi firma 7 yıl önce çıkan cihazına güncelleme veriyor. Bende temmuz ayında Almanyadan getirteceğim. Pro olacak büyük ihtimalle ultra şu an için oldukça fiyat farkı var arada. Aradaki fark hadi 2katı olsa ultra alırdım ama şu an böyle bir ihtimal yok.




  • Adamlarda vizyon yok. Çıkar o ESS'yi o cihazdan, 400$'a sat, en az beş misli satış yapsın. İki adet 8 TB diskle harika bir cihaz olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 21 Mart 2018; 11:56:22 >
  • Avs forumda paylaşılmış dün pro resmi kutulu halde. Satışa çıkmış galiba pro modeli Rusya'da yakında videoları yada incelemeleri görebiliriz en azından hadi hayırlısı.
    DUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4k
  • Biraz hareket gelsin yeni resimler Pro 4K sadece önyüzü gözüküyordu cihazın. Burada farklı açılardan çekilmiş fotolar var. En azından alacak kişilere bilgi açısından nasıl bir görünüme sahip olacağı hakkında az çok yardımcı olur.

    DUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4kDUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4kDUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4kDUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4kDUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4k




  • bu da bayağı küçük.. halbuki kasayı az büyük yapsalardı bir adet 2.5 hdd için..
    bekliyoruz bakalım alacağız mecbur..
  • https://rutube.ru/video/0c9aaaa2ce7f1fe1cb04a3f5ed0715a7/

    Dune Pro 4K sadece vpn ile görebilirsiniz videoyu. Birkaç film test etmiş, cihazla ilgili çok fazla açıklma yapılmadan. ilerleyen zamanda çıktıkça eklerim.
  • arayüz dune bd rpime 3.0 ın aynısı; mükemmel..
    kumanda da search tuşu yoktu neo 4k da, anlaşılan bunda da yok ama pop up menu ile time search ortaya çıkıyor ve böylece istediğiniz zamana gidebiliyorsunuz.
    dolby atmos u vermiş; mükemmel..
    cihaz sanırım türkiye ye 15-20 güne gelecek. mart sonu denmişti ama gecikiyor bir süre..

    alışıla gelmiş dune mükemmelliği var cihazda, eğer birde diğer android box lar gibi playstore dan bir çok uygulamayı da çalıştıracaksa bu da mükemmel olur. pek önemsememe rağmen..olur ya ilerde bir işe yarar.

    tek sorun resmi ithalatla türkiye ye girdiği için vergilerle fiyatı % 30 kadar artıyor. birde şöyle saçmalık var.. amerika ve asyada 200 dolar iken avrupada 200 euro.. bu da fiyatı ekstra arttırıyor. malum bizde de euro bazlı fiyat geçerli.

    4k tv yi yeni aldığım için bu cihazda bir şanssızlık olmazsa onunla beraber eskir ve bana yıllarca hizmet eder.

    neo 4k da bir iki menü de, türkçe seçilmesine rağmen ingilizce idi.. benim yaptığım çevirinin üzerine pek koymamışlar.. ama temel işlevlerin hepsi türkçe eski arayüz kullanıldığı için..dune linux lar gibi menü dilini dışarı aktarabiliyorsak kalan kısmı çevirir dune a hediye ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 27 Mart 2018; 21:7:13 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mdmrx

    arayüz dune bd rpime 3.0 ın aynısı; mükemmel..
    kumanda da search tuşu yoktu neo 4k da, anlaşılan bunda da yok ama pop up menu ile time search ortaya çıkıyor ve böylece istediğiniz zamana gidebiliyorsunuz.
    dolby atmos u vermiş; mükemmel..
    cihaz sanırım türkiye ye 15-20 güne gelecek. mart sonu denmişti ama gecikiyor bir süre..

    alışıla gelmiş dune mükemmelliği var cihazda, eğer birde diğer android box lar gibi playstore dan bir çok uygulamayı da çalıştıracaksa bu da mükemmel olur. pek önemsememe rağmen..olur ya ilerde bir işe yarar.

    tek sorun resmi ithalatla türkiye ye girdiği için vergilerle fiyatı % 30 kadar artıyor. birde şöyle saçmalık var.. amerika ve asyada 200 dolar iken avrupada 200 euro.. bu da fiyatı ekstra arttırıyor. malum bizde de euro bazlı fiyat geçerli.

    4k tv yi yeni aldığım için bu cihazda bir şanssızlık olmazsa onunla beraber eskir ve bana yıllarca hizmet eder.

    neo 4k da bir iki menü de, türkçe seçilmesine rağmen ingilizce idi.. benim yaptığım çevirinin üzerine pek koymamışlar.. ama temel işlevlerin hepsi türkçe eski arayüz kullanıldığı için..dune linux lar gibi menü dilini dışarı aktarabiliyorsak kalan kısmı çevirir dune a hediye ederim

    Arayüz çok sade ve şık kullanım açışından mükemmel. Uygulamalar ile ilgili kısım şimdilik Netflix onuda yapıyor vb tarzı dışında şu anda size katlıyorum. Cihaz oynatma görevini layığı ile yapsın yeter, zaten şüphem yok iyi olacağından gerisi mühim değil. Ses olayı Dolby Atmos gerçekten çok iyi. Uzun zamandır bekliyordum 4k'ya geçiş için artık zamanı geldi daha önce kırılmamıştı tam olarak bu tarz cihazlar için. Bu sorunda ortadan kalktığına göre rahatça upgrade olayına girebilirim. Euro olayına katılıyorum en azından Almanyadan getirteceğim için 150-160 euro arası bekliyordum. % 30 vergi artı satıcı firma kârını eklersek 1.500tl olur gibi geliyor bizde maalesef. Dune HD Türkiye (www.encore-eas.com) sayfasında tel no vermiş yarın öğlen arayım bakalım Pro 4K için ne diyorlar fiyat için ve ne zaman getirecekler diye stoklara. Gelişmeleri paylaşırım sağlıklı bir yanıt alırsam buradan. Gözle gözükmesede birçok kişi bekliyor bence bu cihazları kullananlar iyi bilir Dune cihazları. Az kalsın Zidoo X9S alıcaktım oda içime sinmiyordu. Cihazla ilgili yazılımlar sıkıcı gibi biraz. Aynı yazılım kişilerde farklı sorunlar var gibi her yazılımdan sonra cihazı resetle fabrika ayarlarına dön vb vb tarzı.




  • Encore la sürekli iletişimdeyim. Firmadan haber bekliyoruz dediler.



    Almanyadan da 200 euro ya alınır sanırım
  • Encore ile 10dk önce görüştüm. Dune Hd Pro 4k Mayıs ayı içinde gelecekmiş. Fiyat için şu an 229 euro diye belirtti fiyat olarak bu şekilde olursa yurtdışına gerek kalmaz.
  • En düşük model olan Neo 4K o fiyata alınmaz.Bu devirde 1 Gb ramli bir android player tam bir kandırmaca..
    1 Gb nedir yahu? .. Bırak 4K yı 1080p yi oynatsın öp de başının üstüne koy.

    Benim kullandığım 2 GB ram, (1,8x4) işlemci, Mali_T764 gpu ile 4K yı zar zor oynatıyor,Stok yazılımın üstüne modlu yazılımlar denedim..Hepsi boş Bu devirde player için 2 GB bile yetersiz kalıyor. Film seyrederken arka planda torrent indirme yaparken maillerime bakayım diyorum cihaz zangır zangır sallanıyor.. "Hadi lan" diyor.. O kadar da uzun boylu değil"

    Ben sadece film izleyecem,torrentle,internetle işim olmaz" deyip en ucuz modeli seçenler!! Bir ay sonra görürüm sizi!
  • Zidoo dan 2 kat pahalı olmasına değecek bi şeyi olacak mı bakalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nodar



    En düşük model olan Neo 4K o fiyata alınmaz.Bu devirde 1 Gb ramli bir android player tam bir kandırmaca..
    1 Gb nedir yahu? .. Bırak 4K yı 1080p yi oynatsın öp de başının üstüne koy.

    Benim kullandığım 2 GB ram, (1,8x4) işlemci, Mali_T764 gpu ile 4K yı zar zor oynatıyor,Stok yazılımın üstüne modlu yazılımlar denedim..Hepsi boş Bu devirde player için 2 GB bile yetersiz kalıyor. Film seyrederken arka planda torrent indirme yaparken maillerime bakayım diyorum cihaz zangır zangır sallanıyor.. "Hadi lan" diyor.. O kadar da uzun boylu değil"

    Ben sadece film izleyecem,torrentle,internetle işim olmaz" deyip en ucuz modeli seçenler!! Bir ay sonra görürüm sizi!

    Neo serisi gerçekten çok düşük kesinlikle haklısınız. Pro modelinden düşüğü alınmaz ama alacaklarada saygı duymak lazım. Sözüm meclisten dışarı her malın bi alıcısı vardır ihtiyaçlara göre değişir. Birazdan bazı bilgiler ekleme yaparım chipset işlemci ile ilgili bunlara göre ciddi farklar var arada tabloda görebilirsiniz Realtek RTD1295 hakkında.




  • DUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4k

    İlk resimde görüldüğü cihazın yazılımı Android 7.1 sürümü ile gelmesi ve ileriye dönük Android 8'e yükselme şanşı var. Uygulamalar açısından gözardı edilemiyecek bir faktör. Artı olarak netfilix 4k izleyebilmek için cihazın Google Widevine güvenliği Level 1 olmalı ve bu cihaz buna sahip. Ziddo x9s malesef onunda lisansı yok.

    DUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4k

    Realtek RTD1295 göze çarpan en büyük özellik olarak işlemci faktörü 2. yeni nesil olması. Ses olarakta Dolby Atmos ve DTS:X desteği ile gelmesi buda çok büyük artı. Çift wireless anten ve Bluetooth 4.2 olması yeni cihazlar ile uyum açısından daha avantajlı.

    DUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4k

    Yukardaki tabloda 2 işlemci arasındaki fark bariz bir şekilde ortada. Bu cihaza en yakın olarak Ziddo x9s var onuda Realtek RTD1295 Rev.A kategorisinde kalıyor. Ziddo x9s oda 2016 çıkış tarihli olduğunu hesaplarsak ve netflix olsun başka ilerleyen zamanlarda amazon yada vb durumlarda sıkıntı çıkarabilir. Çünkü Zidoo X20 Pro 4K UHD çıkaracak eski cihazlara ne kadar yazılım desteği sunar orası muamma.

    DUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4k

    DUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4k

    Ses işlemci'ye ialve olarak 5. ve 6. maddeler şu an için bu cihazın şu anda piyasadaki cihazlardan üstün kılıyor. Umuyorum bir nebzede yeni cihaz alacak olanlar için yardımcı olabilmişimdir. Az daha sabredip performansları bir çıksın ona göre karar vermekte fayda var.




  • Pro 4K keşke 4 gb rem - 32 gb rom.
    İşlemci 2.0 8 çekirdek.
    Ekran kartı T 860 olsaydı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.