Şimdi Ara

Dün yeni BMW 320d teslim aldım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
4
Favori
46.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günlerde kullanmanızı dilerim iç mekan ve dış görünüm olarak bence çok şık ve sportif bir araba
  • Benimde 7.2 Şehir içi ve ds modda sık sık kullanarak
  • Arkadaş türkiyede aldığın araca bile gönül rahatlığıyla binemiyosu işte. Benizinin, mazotun fiyatı aldı başını gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

quote:

Orijinalden alıntı: FrozenFlame

quote:

Orijinalden alıntı: sertugen

İzlenimlerim: motor ve 8 ileri vites mükemmel. vw dsg sinden bir gömlek üstün. Yol tutuşsa müthiş. Dış görünüş çarpıcı görüpte beğenmeyen yok gibi. Ben bu kasanın çok satacağıni ve fazla deger kaybetmeyecegini düşünüyorum. iç mekanı eski kasadan iyi ama süper diyemem passatin işçiliği daha iyi mesela. Bir de donanim olarak bu fiyata cruze yok. On park sensörü yok. Katlanan koltuk yok.

Hass*ktir afedersin...

Sesli

yıkıldım

• quote:

Orijinalden alıntı: asoz

Dün yeni BMW 320d teslim aldım

Başka sözüm yok, sayın hakim....

4 saat 15 dk da 66 km yol gidilmiş.
    fotoğraf şubat ayında çekilmiş buz gibi havada. dizel motor sonuçta. yani arabayı çalıştırıp 2 km gidip kontak kapatılıyosa falan o değer normal bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Daha rodaj bitsin 3 litreye düşer o.Şehirler arası yoldada 1,5 litre yakar.Hatta sakin kullanırsan yarım litreyle İstanbul-Kars gezisi yaparsın.

Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde binin

Yarım litre naaptin sen 90 a sabitlerse 0.3-0.4 arası yakar benim tahminim
    110 bin lira ver araba km de0.2 kuruş az yakıyor diye Bayram et allahım nereye gidiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar.
    BMW 320 Dizel konulu görsellerin ve test yazısının olduğu bir siteyi paylaşmak istiyorum.
    belki bi arkadaşın işine yarayabilir.

yarın da özellikle yakıt tüketimi'nin olduğu bilgi ekranını paylaşacağım.

Saygılarımla.

http://otomobiltutkunu.com/index.php/bmw-3-serisi-sedan-320d-test-surus-izlenimi/
  •  Dün yeni BMW 320d teslim aldım
  •  Dün yeni BMW 320d teslim aldım
  • Ben bile 750i ile 2 litre yakiyorum seninki biraz fazla yakmiyormu? Gerci rodajda bitince duser biraz daha

• Herkes inanmış arkadaşa.
  • dış görünüş olarak bence eskisi çok daha güzel...

ayrıca navigasyonun yeni dizaynı çok kötü galiba maliyeti düşürmek için yapılan bir değişiklik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackerboy644

quote:

Orijinalden alıntı: sertugen

İzlenimlerim: motor ve 8 ileri vites mükemmel. vw dsg sinden bir gömlek üstün. Yol tutuşsa müthiş. Dış görünüş çarpıcı görüpte beğenmeyen yok gibi. Ben bu kasanın çok satacağıni ve fazla deger kaybetmeyecegini düşünüyorum. iç mekanı eski kasadan iyi ama süper diyemem passatin işçiliği daha iyi mesela. Bir de donanim olarak bu fiyata cruze yok. On park sensörü yok. Katlanan koltuk yok.

iç mekanı eski kasadan iyi ama süper diyemem passatin işçiliği daha iyi mesela
    iç mekanı eski kasadan iyi ama süper diyemem passatin işçiliği daha iyi mesela
    [size=3]iç mekanı eski kasadan iyi ama süper diyemem passatin işçiliği daha iyi mesela
    [size=4]iç mekanı eski kasadan iyi ama süper diyemem passatin işçiliği daha iyi mesela
    [size=5]iç mekanı eski kasadan iyi ama süper diyemem passatin işçiliği daha iyi mesela

Bunu bunu alın dışarı !

• Benim anlamadığımbir konu var Polo Blumetion 35 bintl lik arabadan 135 bin tllik arabaya geçiyorsunuz 100 milyarı nasıl biriktiriyorsunuz merak ediyorum saçma birşey değil mi 135 bine araba almak ?
  • no ss no mazot
  • Konu mart'da açılmış hala fotoğraf yok

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfg945671

Benim anlamadığımbir konu var Polo Blumetion 35 bintl lik arabadan 135 bin tllik arabaya geçiyorsunuz 100 milyarı nasıl biriktiriyorsunuz merak ediyorum saçma birşey değil mi 135 bine araba almak ?

30-40.000 verip üstüne kredi çekmiştir zaten borç olduğunu yazıyor yukarıda. Ayda 2500 yada 3000 tl ödemesi olması lazım aslında çok gibi görünsede , son 7-8 senede T.C'de ayda 10-15.000 TL kazanan adam sayısı çok arttı. Yani biraz mal mülkte varsa rahat alınır binilir bu arabaya.

Yakıt tüketimi 10 litre bile olsa sonuçta mazot yani 35-40 kuruşu geçmiyor ve bastınmıda uçuyor.

Ha 120.000 TL edermi bence etmez ancak hangi araç değerinde satılıyorki?

Benim 2012 baz Clio Symbol bile 31.000 TL anahtar teslim fiyatı varken bu araç 120.000 eder. Benim araçta yolcu hava yastığı bile yok yani düşün.

F30 kasaya bindim, E90'a göre biraz daha geniş ki bu iyi. Tasarım olarak E90 ile aşağı yukarı aynı yada biraz daha iyi diyebilirim. İç dış olması gerektiği gibi.

D sınıfı 2.0 litre araç alıyor olsam normal markalara değilde , F30'a bakarım kesinlikle. Çünkü normal markalarda 90-100 arası seyrediyor. Passat'ın, Latitude'ninde 2.0 motorluları hiç ucuz değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

bir jetta değil

bir cc hiç değil. 170'le giderken 3 litre yakıyor saffet abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Daha rodaj bitsin 3 litreye düşer o.Şehirler arası yoldada 1,5 litre yakar.Hatta sakin kullanırsan yarım litreyle İstanbul-Kars gezisi yaparsın.

Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde binin

İlahi ya.

• Yorumları okumaz olaydım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.