Şimdi Ara

Dün yaşadığım kaçırılma olayını anlatıyorum.!Bugünde tarif edilmesi güç şeyler yaşadım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
7
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıcağı sıcağına karakoldan geldim,üzerimde olayın şokuyla direk 1.ağızdan anlatıyorum arkadaşlar.csb değildir herkesin başına gelebilir okumanızda yarar var.
    ------

Malumunuz yaz dönemindeyiz işsizim diye öğleden sonra 2 de uyandım yine.
    Normalde hergün kral kahvaltısı yapmak isteyen bünyem bugün istemedi biraz zeytin az da ekmek le geçiştirdim mideyi.
    Sonra yapacak birşey olmadığından oturdum bilgisayar başına yine.Herzamanki gibi bişey yoktu sanal ortamda.1 saat boş boş gezindikten sonra
    Evde bunaldım dışarı çıktım.Amcamın dükkanına gittim.Orda biraz takıldım.Amcamda malzeme alacakmış karaköyden.işi var diye beni göndercekti.Bende zaten canım sıkılıyor diye kabul ettim.Adres tarifi aldım ama tarif değildi bu. metro ile şişhane durağından inip orda rahat kafe mi sıhaat kafemi onun arka sokağındaki yılmazlar elektrikten alacaktım alacağımı.bende fazla üstelemeden zaten sorarak bulurum diye yola koyuldum.Metro ile şişhane durağında indim merdivenlerden çıktım bi etrafa bakındım.öyle bir kafe yok ortalıkta.sonra az ilerideki binanın gölgeliğinde 2 tane abinin yanına gidip direk cafenin adını sordum.çünkü etrafta birsürü elektrikçi dükkanı vardı.cafenin yerini bilmeleri daha kolay olur diye direk cafeyi sordum.sonra uzun boylu olan abi diğerine bakıp bana dönerek cafenin bulunduğumuz ceddenin az aşağısından sola döndükten sonra 2. sağdaki sokağın karşısında olduğunu söyledi bende eyvallah diyerek onların yanından ayrıldım.Caddenin aşağısından sola döndükten sonra bayağı dik bir yokuş vardı etraftada kimse yoktu.bende devam ettim.yine ilk sokağı geçtim.2.sokağa geldikten sonra bir baktım etrafta bırak cafeyi dükkan bile yoktu.Eski terkedilmiş binaların olduğu bi sokaktı bende bakınarak sokaktan geçerken karşıma böyle çingene tipli biri çıktı 25 yaşlarında apaçi gibi giyinmiş bi eleman o bana ben ona bakarken arkamdan koşarak gelen adres sorduğum abi;beni göstererek aha bu! aha bu ! diyerek çingene kılıklı elemana sesleniyordu.o anda basiretim kesildi.içimden soğuk sular dökülür gibi oldu. olduğum yerde dona kalmıştım.sonra çingene tipli eleman duvara yaslı duran sopayı aldı.arkamdaki adres sorduğum elemanda cebinden çakıyı çıkarmış bana doğru geliyordu.Ağzımdan tek kelime bile çıkaramadım korkudan.zaten ne idüğü belirsiz bir yerdeydim bağırsam kim duyardı ki..tam o anda arkamda çakıyı çıkaran eleman çingenenin yanında doğru geldi.Bıçağıda bana göstererek heyecanlı bi ses tonuyla hemen sağımızdaki eski püskü minibüs tarzı wolswagen arabaya girmemi söyledi.ben tam o anda tüm gücümle ters tarafa atıldım.O anda çingene tipli eleman elindeki sopayla kulağıma doğru çok sert bir şekilde geçirdi.o anda gözüm karardı ve yere yığıldım.o 20 saniye içinde onlar beni kaldırıp arabanın arkasına doğru sürüklerken.elimi ayağımı oynatamadım aşırı derecede sersemlemiştim.biraz ağır olduğumdan zar zor arabanın arka koltuğuna götürüp kapıyı kapattılar.camsız panelvan tarzı bir minibüsün arka tarafında kendime geldikten sonra etrafıma bakındım.kapı kolunun kırıldığını ve şöför tarafıyla arka tarafın bağlantısını kapattıklarını gördüm.

2.bölüm

işte etrafıma bakınırken tam olarak kapatılamamış ön şöför bölmesinden
    gelen azıcık ışığa alışmaya başlamıştı gözüm.etrafımı daha iyi görebiliyordum.koltuğun arka tarfına
    bakmak aklıma geldi.biraz silkelenip kendime geldikten sonra arka tarafa geçtim.yerde uzun demir parçası gibi birşey vardı.
    bu arada sanırım otoyola girmiştik etrafta hızla
    giden arabaların sesini duyabiliyordum.işte o anda korkudan bağırmaya başladım.eğer otobana girdiysek bayağı uzağa götürecekler
    beni diye düşündüm.yaklaşık 5 dk kadar avazım çıktığı kadar bağırdım.sonra istemsizce ağlamaya başladım.
    düşündükçe daha çok ağladım..beni fidye için kaçıramazlardı zengin değildim.ya organlarım için yada psikopatlıkları için kaçırıyor
    olabilirlerdi.heryerimi aşırı bir korku sardı bu öyle birşeyki vücüdumdaki her tüy korkudan dimdik olmuştu ve bugüne kadar hiç titremediğim şekilde titriyordum.
    artık ağlayamıyordumda. gözümden yaş gelmiyordu kendimi zorlasamda.bu korkular sırasında arabanın durduğunu farkettim.ama biryere parketme gibi değildi trafiğin ortasında
    durmuş gibiydik.diğer arabaların motor seslerini duyabiliyordum.o anda artık bütün gücümle elimdeki kaldıraç gibi demir parçasını arabanın kapı kısmına gelen bir yere
    bütün gücümle vurmaya başladım.o demirle panelvanı delersem belki biri görür diye düşünmüştüm.bütün gücümle 10 15 darbe vurduktan sonra ön bölmedeki eleman
    küçük bir kısmı açıp vurmayı kesmemi söyledi bağırdı küfür etti.korkutmaya çalıştı.o öyle yaptıkça ben bütün gücümle vurmaya devam ettim.yoruldukça daha güçleniyordum sanki.
    sanırım 50 darbeden sonra hafif bir delik açabilmiştim panelvanda o deliğe demiri sokup sürekli çeviriyordum.belki birileri görürde polise haber verir diye.
    sonra demiri delikten çıkarıp bağırmaya başladım.ağlayarak yardım edin allahınızı seviyorsanız kaçırıldım!!! diye bağırıyordum.o sırada araba ani bir manevra yaparak
    başka bir yola sapmış olmalıki diğer arabaların sesini duymuyordum artık.deliktende az çok gördüklerimle farklı bir yola saptığımızı anlamıştım...

3.bölüm

kavisli bir kavşağa hızlıca girdiğimizden arabanın içinde savrulmuştum.sonrasında kendimi düzelttiğim ve tekrardan deliğe yöneldiğimde, ön bölmeden bağırışmaların geldiğini duydum.kavga ediyor olmalıydılar.yüksek ama boğuk sesten anladığım kadarıyla birbirlerine sürekli küfür ediyorlardı.ve bir şeyin sırasından bahsediyorlardı.
    neyin sırasının kavgasını yapıyorlar acaba diye düşünmek istemedim.aslında bir fikrim vardı ama bunu aklımdan uzaklaştırmaya çalışıyordum.bu sebeple hem aklımı meşgul etmek hemde kurtulmak için elimdeki demiri alıp tüm gücümle delikten o yana bu yana çeviriyordum.gittiğimiz yolda pek araba olmasada belki birileri görürde şüphelenir diye umut ediyordum.
    Demirle sürekli işaret yaparkan içinde bulunduğum araç aniden durdu.hemen demiri delikten çıkartıp elimle sımsıkı kavradım.ön kapının açılma sesini duyduğumda benim bölmenin kapı kısmına doğru yöneldim.elimdeki demirle hazır bir şekilde bekliyordum kapının açılmasını.eğer biri açarsa elimdeki demirle bütün gücümle vuracaktım.bekledim bekledim dışarıda birşey konuşurlarken anında kapı açıldı.ama karşımda kimse yoktu.bende hemen dışarı atlamak istemedim kapıdan çıktığım anda kafama birşeyle vurabilme ihtimalleri vardı.böyle 30 saniye kadar hazır bir konumda bekledikten sonra bir anda 2si birlikte kapıdan içeri atıldılar.ben sanırım çingene tipli olana elimdeki demirle sağlam bir şekilde geçirmiştim.fakat tam o anda diğer eleman elindeki sopa ile elmacık kemiğime çok sert bir şekilde vurduğundan afallamıştım.o anda tek umudum elimdeki demir olduğundan sımsıkı kavradığımı ve bırakmadığımı hatırlıyorum.ancak çingene tipli eleman o sinirle elindeki sopayla göğüs kafesime 2 kez sertçe vurmuştu.halim kalmadığı için elimdeki demiri bıraktım.sonrasında bu ikisi elektrik kablosu ile elimi ve ayağımı bağladılar.o sırada dirensemde vurmaya devam ederek iyice direncimi kırdılar.sonunda beni aşırı sıkı şekilde bağladıktan sonra kapıyı kapatıp.arabayı çalıştırdılar.tekrar yola koyulmuşlardı.ve benim bundan sonra yapabileceğim hiçbirşey yoktu.öyle filmlerdeki gibi ortada hazır duran bir çakıyı bulup kabloları kestiğimi sanmayın yapamadım.yerimden kımıldayamadım bile...
    ellerimi okadar sıkı sıkmışlardı ki hissedemiyordum.böyle şekilde sanırım 1 2 saat yol katetmiştik.ağlayamıyordum,düşünemiyordum bağıramıyordum.artık tamamen sonu bir şekilde ölüm olabilecek kaderimi kabullenmiştim.artık sonunda geldiğimizi düşündüğüm yolda araba durmuştu.sanırım son durağımız burasıydı.dışarıdan kırda ses çıkaran böceklerin sesi gibi bir ses geliyordu.ormanda yada kır evinin yakınlarında bir yerde olabileceğimizi düşünmüştüm.sessizlik içinde yaklaşık 1 dakika kadar beklemiştim.ama o 1 dakika öyle bir süreydi ki hayatımda bitmesini istemediğim tek dakikaydı diyebilirim.hayatımda değerini bildiğim tek dakika.aldığım nefesin önemini anladığım tek...sonlarını yaşadığımı düşündüğüm o dakikanın sonlarına doğru geldiğimi düşünürken bir anda arabanın içine farklı noktalardan çok parlak bir beyaz ışık doluştuğunu farkettim.demirle açtığım delikten ,tam olarak kapatılamamış ön bölmeden,yan yanağımın dönük olduğu yer kısmındaki deliklerden bile o bembeyaz ışık yayılıyordu.tamda bu sırada vücüdumun ağırlığını yavaş yavaş kaybettiğimi hissettim.sonrada şuan hatırlayabildiğim tek şey olan ön bölmedeki elemanların çığlıkları ile birlikte onların sesini bastıran çok pürüzsüz ve yüksek bir tiz sesi...sonrasında orada ne oldu? şuan kafamı toparladığım halde düşünmeye çalışıyorum ama bu sorunun cevabını hala bilmiyorum.düşünmeye çalıştıkça sanki bir yola çıktığımı ve o yolda arabaların bana korna çaldığını hayal meyal hatırlıyor gibi oluyorum.karakoldakilerin demesine göre bir anda yola çıktığımı gören sürücü korna çalıp arabasını durdurmuş.bana yardım etmek isterken ben adamın kolunu çok sıkı bir şekilde tutmuşum.arkadaşı beni sopa ile itmeseymiş adamın kolunu kırabilirmişim.yardım etmeye çalışan adamı kolu alçıya alınmış şekilde görmüştüm.benden şikayetçi olmuşlar.işte o ışık ve tiz seslerinin ardından tam olarak hatırlayabildiğim tek şey karakolda uyandığım.bana soru soran amire bunları anlattım ama tahmin edebileceğiniz üzere bana inanmadı ve kan tahlili için kan aldırttı.

Edit;Arkadaşlar dünü takip eden bugünde tarif etmekte güçlük çektiğim farklı olaylar yaşıyorum.Ayrıca karakolda uyandığımdan beridir baş ağrım bir türlü dinmedi.Bilgisayar başında fazla duramadığımdan part part yazıyorum.hikaye uydurma gibi bir amacım yok bunun bilincinde olun.çevremde ailemde dahil yaşadığım olaya inanan kimse yok arkadaşlar.. birşekilde bunu burada anlatarak yaşadığım olayın yükünü azaltmaya çalışıyorum.inanıp inanmamak size kalmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıymetli_vatandaş -- 20 Haziran 2013; 22:17:30 >

• No zebani detected... Yet...
  • Zebani yok bu adam kaçar
  • Devam.
  • Otlansın.CSB çıkarsa sağlam küfür yersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son durum ne? Okuyanlar bir şey diyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: RustInPeace

Son durum ne? Okuyanlar bir şey diyin.

en heyecanlı yerinde kesti bekliyoruz merakla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok üzücü olay yaşadım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uzun
  • amcam malzeme alacakmış karaköyden sonrasını okumadım.
    csb olmadığı kanıtlanırsa gelir okurum

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi uyandın soğuk küvettesin
  • OKUMAYIN, OKUTMAYIN!

• quote:

Orijinalden alıntı: Keras

amcam malzeme alacakmış karaköyden sonrasını okumadım.
    csb olmadığı kanıtlanırsa gelir okurum

babam sürekli elektronik malzemelerini karaköyden alır, yani arkadaş doğru söylüyor sayın çok bilmiş Teknik servisiz biz de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymania56 -- 20 Haziran 2013; 3:42:53 >
  • where is your böbrek
  • Size soyleyeyim yeni nesil csb taktigi bu.Part part yazarak okuyucuyu surukleyip sonra bitirici hamleyi son partta yapip zebani ve zindan cikacak demedi demeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyi anlayışla karşılayacağız? Sabah yediğin zeytine kadar betimlemişsin sonra kusura bakmayın şoktayım devamı ilgi olursa.

Polise de böyle part part mı anlattın yaşadıklarını? Memur bey başıma bir iş geldi ama ilgi olursa olayın hepsini anlatayım.

• karakoyde olabilir o tarz sokaklar var ama heryerdede kamera var ayrica adamlarin elinden nasil kurtuldun adamlar bianda zebaniye donustu ve uyandin dimi?

• O olayin sokunu yasamis ve karakoldan yorgun haliyle gelmis adam foruma yazmaz gider yatar,CSB diyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yafoo -- 20 Haziran 2013; 4:06:43 >
  • Önlerden bakalım, unutmazsam yarın okurum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.