Şimdi Ara

Dün teknosa playstation 4 aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün teknosa dan Playstation 4 aldım ama kutu içinden GARANTİ BELGESİ çıkmadı ... sadece teknosa faturası var elimde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çıkması lazım bence değiştir dostum

• Bazı büyük marketlerde aldıktan sonra garanti belgesine kaşe imza atıyorlar, acaba onlar çıkarttılar da tekrar geri koymayı mı unuttular
  • Dün açmıştın zaten bir konu neden mağazaya gıdıp sorununu anlatmak yerıne sureklı konu acma gereksınımı duyuyorsun ?
  • Dün mağazaya gittim garanti belgesi için gitmemiştim gece uyucam sırada aklıma geldi garanti belgesinin olmadığı ne yapayım teknosa faturası var elimde acaba garanti belgesi yerinemi geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: trgametr34

Dün mağazaya gittim garanti belgesi için gitmemiştim gece uyucam sırada aklıma geldi garanti belgesinin olmadığı ne yapayım teknosa faturası var elimde acaba garanti belgesi yerinemi geçiyor

Sony eurosa belgesi yoksa geri götür .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karton kutunun aralarına bakın, ufacık bir kitapçık şeklinde oralarda olması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sony Eurasia belgesi yok .... playstation 4 kitapçıkları poşet içinde olması lazım dimi. ... bendeki kitapçıklarda poşet yok sadece dualshock poşeti var...

• Teknosa geldim az önce konsolu açtığım için servise gidip geldikten sonra sony Eurasia garanti belgesi Vereceklermiş.... Teknosa çalışanları diyorki bazen kutu içinden düşebiliyor Eurasia belgesi böyle şey olurmu ... benim şimdi ne yapmam lazım

• Düşme olayı çok saçma. bazen garanti belgesi kutunun kulakcık kısmına giriyor, görmek zor oluyor. kutunun yan kapaklarını tutan kulakcıkları açıp baktın mı?
  • Çok kötü moralim bozuldu keşke playstation 4 fifa 15 yüklemeden önce sony Eurasia garanti belgesi baksaydım.... Eğer teşhir ürünüyse günah benden gitti allah ne verdiyse ...

• quote:

Çok kötü moralim bozuldu keşke playstation 4 fifa 15 yüklemeden önce sony Eurasia garanti belgesi baksaydım.... Eğer teşhir ürünüyse günah benden gitti allah ne verdiyse ...

Tüketici hakları diye bi şey değişim iste

• Değişmiyor fifa 15 yükledim ... çok sinirliyim ... keşke yerli mağazadan almasaydım teknosa yakın diye aldım. ...

• quote:

Değişmiyor fifa 15 yükledim ... çok sinirliyim ... keşke yerli mağazadan almasaydım teknosa yakın diye aldım. ...

Tüketici haklarına başvur garantili dediler garantisiz çıktı diye

• Sony Eurasia garanti belgesi çokmu önemli zaten teknosa faturası var elimde ... playstation 4 çalışıyor arızalı değil içime sinmeyen konu playstation 4 mün kutusu yırtıktı hem dış kutusu hemde iç kutuda yırtıklar vardı acaba kullanılmış ürünmü şüphe ediyorum nerden anlıcam sıfır ürün olduğunu. .. teşhir ürünü ise çıldırırım

• Hata bende heyecandan hemen fifa 15 yükledim oynadım beyin yokki önce kutu içindeki garanti kullanım kılavuzuna bakmadım direk oyuna başladım .. Teknosa güvendim Kayserili dedim hamd olsun ama playstation 4 üm pastırma gibi çıktı oyun oynama hevesim gitti

• Görünen köy kılavuz istemez. Teşhir ürünü itelemişler. Degişim talep et, aksi takdirde şikayet edeceğini söyle.

• trgametr34 T kullanıcısına yanıt
    Teşhir ürün koyacaklarını sanmam çünkü sony bir tane açıp kurulum yapıp bırakıyor(Bana öyle dediler).

Kutunun fotosunu atabilir misin? Kendiniz kutuyu seçerek almadınız mı?

Birde ilk açtığında cihazın yüzeyinde herhangi bir çizik yoksa ve kolda herhangi bir kullanılmışlık yoksa ki(rahatlıkla anlaşılır) ilk açtığında bakmışsındır o zaman bir problem yoktur.

Cihazın numarası ile sony eu sorgulatma olması lazım sonuçta kayıtlı cihaz.

Edit=

Hayırlı olsun güle güle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 5 Mart 2015; 14:43:35 >
  • quote:

Sony Eurasia garanti belgesi çokmu önemli zaten teknosa faturası var elimde ... playstation 4 çalışıyor arızalı değil içime sinmeyen konu playstation 4 mün kutusu yırtıktı hem dış kutusu hemde iç kutuda yırtıklar vardı acaba kullanılmış ürünmü şüphe ediyorum nerden anlıcam sıfır ürün olduğunu. .. teşhir ürünü ise çıldırırım

Bak kardeşim bu işler böyle yürümez biraz hakkını ara sert çık geri vites yapmak zorundalar çünkü yasal olarak haksızlar. Bit ürünü aldığında eğerki problemi varsa ilk aldığın günlerde servise gitmez direk mağzadan değişim veya iade hakkın vardır. Git yasal olarak bu cihazı değiştirme hakkım var garantili diye sattınız garanti belgesi çıkmadı sizin düşürdüğünüz kitapçığın sıkıntısını ben niye çekiyorum sen telafi ediceksin hatanı de itiraz ederlerse faturanla tüketici haklarına başvuracağını birdaha da burdan alışveriş yapmayacağını teknosanın üst kademelerine şikayette bulunacağını söyle. Ayrıca bu konuşmayı yetkili biriyle yap mağza müdürü vs

• Arkadaşlar dün playstation 4 aldım eve geldim bir daha geri götürdüm kutusu yırtılmış bantlamışlar sonra başka playstation 4 kutusuna baktım oda bantlıydı azda olsa rahatladım eve geldim fifa 15 kurdum playstation 4 elimde kaldı şimdi gelde uğraş sony Eurasia garanti belgesi için .. playstation 4 üm yokken mutsuzdum... playstation 4 aldım hem mutsuz hemde sinir liyim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.