Şimdi Ara

Dün psikiyatristin bana dediği şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
14.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 4 yıldır anksiyete ve okb tedavisi görüyorum. prozacı 4 tane aldığım günler vardı. Sonra xanax filan yazıldı. Daha bir sürü ilaç kullandım. Abilify, paxil, rileptid, rixper gibi. Şu an da bana özel hastanedeki bir doktor tarafından olfrex yazıldı. 2,5 mg den iki tane alıyorum günde. Dün memleketimde gittiğim doktor nasıl olduğumu sordu. Eskiye göre iyi hissediyorum dedim. Tamam dedi bir süre daha ilaç kullandırtıcam ondan sonra bırakıcaksın dedi. Olfrexin dozu çok az. İçmenle pek bir şey değişmiyor dedi. Şaşırdım kaldım. Belki bugüne kadar on tane doktora çıkmışımdır. Hepsi çeşit çeşit ilaç yazdı. Bu ilacı kullanan arkadaşlar sizce bu doz nasıldır? O kadar ağır ilaçlar kullandıktan sonra ilaçları bırakabileceğimi öğrenince bir garip oldum. Ben bunca senedir boşa mı ilaç kullanıyordum?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Olfrex Hakkında Bilgiler ve Kullanıcı Yorumları

Olfrex, etkin maddesi fluoksetin olan bir antidepresan ilaçtır. Depresyon ve obsesif kompulsif bozukluk (OKB) gibi durumların tedavisinde kullanılır.

Olfrex farklı dozajlarda mevcuttur, bunlar şunları içerir:

• 2,5 mg
    • 5 mg
    • 10 mg

İlacın dozu ve kullanım sıklığı, tedavi edilen duruma ve kişinin bireysel ihtiyaçlarına bağlıdır.

Olfrex Kullananlar Ne Diyor?

Çevrimiçi kullanıcı yorumlarına göre, Olfrex depresyon ve OKB semptomlarını yönetmede etkili olabilir. Bununla birlikte, her ilacın herkes için farklı etki gösterebileceğini unutmamak önemlidir.

Bazı kullanıcılar Olfrex'in 2,5 mg ve 5 mg dozlarının uyku yapabileceğini bildirmiştir. Bu yan etki genellikle zamanla azalır. Daha yüksek dozların (örneğin 10 mg) daha fazla uyku hali yaratma olasılığı daha yüksektir.

Olfrex ve PAXIL

PAXIL, paroksetin içeren başka bir antidepresandır. Hem Olfrex hem de PAXIL, seçici serotonin geri alım inhibitörleri (SSRI'lar) sınıfına girer.

Bazı kullanıcılar PAXIL'in Olfrex'e kıyasla daha iyi sonuç verdiğini bildirirken, diğerleri tam tersi deneyimler yaşamıştır. İlacın etkinliği ve yan etkileri kişiden kişiye değişebilir.

Önemli Uyarılar

Olfrex'i kullanmadan önce doktoruna bildirmen gereken bazı önemli uyarılar şunlardır:

• Karaciğer veya böbrek hastalığı
    • Epilepsi
    • Hamilelik veya emzirme
    • Monoamin oksidaz inhibitörleri (MAOI'ler) veya diğer antidepresanlar gibi diğer ilaçlar

İlaçları her zaman doktorunun talimatlarına göre al. Dozu veya kullanım sıklığını kendi kendine değiştirme.

Olfrex kullanımıyla ilgili herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, doktoruna veya eczacına danışmaktan çekinme.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayfon kullanan adam

hastalık diye bir şey yok hala öğrenemediniz mi adamlar saglık sektörüne katkı saglamak icin uyduruyor suan adam üzeriniziden ne paralar yürütüyor sizleri sarhos ediyor beyninizi etkisiz hale koyuyor

olabilir. olmayabilir de. bilemeyiz. belki bu ilaçlardan iyi gelenler vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyavkimiyav

Bu mesaj silindi.
    kardeş ilaçla ömür mü geçer yapma problemlerin ne onları çöz neden ilaç kullanıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryfex

kardeş ilaçla ömür mü geçer yapma problemlerin ne onları çöz neden ilaç kullanıyosun

Haklısın ama bir kere bağımlısı olduk. Artık bırakmaya çalışacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stresli kedi

kardeş geçmiş olsun zor şeyler bunlar.

saolun hocam
  • Bu kadar ilac icenlerin pipisi kalkmiyormus dogru mu hep buzusuk kaliyormus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilaclar sadece yardimci olur asil cabayi kisinin kendisi göstermeli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valbilken

Bu kadar ilac icenlerin pipisi kalkmiyormus dogru mu hep buzusuk kaliyormus.

Bende öyle bir şey olmadı sadece gecikme gibi sorunlar yaşatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nehumaniscrede

ilaclar sadece yardimci olur asil cabayi kisinin kendisi göstermeli

bunun farkına biraz geç vardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

Arkadaşlar 4 yıldır anksiyete ve okb tedavisi görüyorum. prozacı 4 tane aldığım günler vardı. Sonra xanax filan yazıldı. Daha bir sürü ilaç kullandım. Abilify, paxil, rileptid, rixper gibi. Şu an da bana özel hastanedeki bir doktor tarafından olfrex yazıldı. 2,5 mg den iki tane alıyorum günde. Dün memleketimde gittiğim doktor nasıl olduğumu sordu. Eskiye göre iyi hissediyorum dedim. Tamam dedi bir süre daha ilaç kullandırtıcam ondan sonra bırakıcaksın dedi. Olfrexin dozu çok az. İçmenle pek bir şey değişmiyor dedi. Şaşırdım kaldım. Belki bugüne kadar on tane doktora çıkmışımdır. Hepsi çeşit çeşit ilaç yazdı. Bu ilacı kullanan arkadaşlar sizce bu doz nasıldır? O kadar ağır ilaçlar kullandıktan sonra ilaçları bırakabileceğimi öğrenince bir garip oldum. Ben bunca senedir boşa mı ilaç kullanıyordum?

kedi otu ve rlx kapsül kullan bi araştır ilk

• quote:

Orijinalden alıntı: Obscuritass

quote:

Arkadaşlar 4 yıldır anksiyete ve okb tedavisi görüyorum. prozacı 4 tane aldığım günler vardı. Sonra xanax filan yazıldı. Daha bir sürü ilaç kullandım. Abilify, paxil, rileptid, rixper gibi. Şu an da bana özel hastanedeki bir doktor tarafından olfrex yazıldı. 2,5 mg den iki tane alıyorum günde. Dün memleketimde gittiğim doktor nasıl olduğumu sordu. Eskiye göre iyi hissediyorum dedim. Tamam dedi bir süre daha ilaç kullandırtıcam ondan sonra bırakıcaksın dedi. Olfrexin dozu çok az. İçmenle pek bir şey değişmiyor dedi. Şaşırdım kaldım. Belki bugüne kadar on tane doktora çıkmışımdır. Hepsi çeşit çeşit ilaç yazdı. Bu ilacı kullanan arkadaşlar sizce bu doz nasıldır? O kadar ağır ilaçlar kullandıktan sonra ilaçları bırakabileceğimi öğrenince bir garip oldum. Ben bunca senedir boşa mı ilaç kullanıyordum?

kedi otu ve rlx kapsül kullan bi araştır ilk

hocam kedi otunu anlarımda daha fazla ilacı kaldırmaz bünyem.

• Senin doktor abartmış .

Ben 50 mg Selecta kullanıyorum tamam.

Bir de spor yapıyorum + keman. Sosyal aktivitelere bulaşıyorum.

Bu sadece hapla olmaz. Benim doktor istiyorsan yazacağım dedi ondan yazdı. Devlet Hastanesinde yardımcı oldular daha ne olsun ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Senin doktor abartmış .

Ben 50 mg Selecta kullanıyorum tamam.

Bir de spor yapıyorum + keman. Sosyal aktivitelere bulaşıyorum.

Bu sadece hapla olmaz. Benim doktor istiyorsan yazacağım dedi ondan yazdı. Devlet Hastanesinde yardımcı oldular daha ne olsun ;)

Ben sadece kendimi haplara bağladığım için işin içinden çıkamıyorum. Okulların kapanmasına az kaldı yaza bir şeyler yapmalıyım. Saolun :)
  • Milan Kundera kullanıcısına yanıt
    Hocam haklara abanma . Güvenme. Bunlar yardımcı hap sadece. Senin ruhsal hastalığın. Hap senin ruhuna etki etmez ki sadece kimyayı yönetir.

Epifiz bezi ile alakalı. Bu yaşta Epifiz bezi körelmeye başlar. O yüzden ergenlikte bu tür sıkıntılarımız normal :)

Yazı bekleme. Hemen başla.

• quote:

quote:

iyileşmenin ilk basamağı hastaliğı yaşadıklarını kabullenmen bir anı olarak geride bırakman kendini baştan yaratıyormuş gibi. Søren kierkegaard ın kahkaha benden yana kitabini okumani öneririm. felsefe içini acar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Hocam haklara abanma . Güvenme. Bunlar yardımcı hap sadece. Senin ruhsal hastalığın. Hap senin ruhuna etki etmez ki sadece kimyayı yönetir.

Epifiz bezi ile alakalı. Bu yaşta Epifiz bezi körelmeye başlar. O yüzden ergenlikte bu tür sıkıntılarımız normal :)

Yazı bekleme. Hemen başla.

21 yaşındayım. Hala ergenlikteyim. Allahın izniyle atlatacaz bugünleri saolun :)
  • quote:

quote:

quote:

iyileşmenin ilk basamağı hastaliğı yaşadıklarını kabullenmen bir anı olarak geride bırakman kendini baştan yaratıyormuş gibi. Søren kierkegaard ın kahkaha benden yana kitabini okumani öneririm. felsefe içini acar.

Kötü anıları geride bıraktım. Ancak ara sıra karabasan gibi karşıma çıkıyorlar. Biraz daha soğuk kanlı olmalıyız. Yoksa bunları geçemeyiz. Aslında yaşadığım şeylerin üzerinden 4 sene geçti. Bugün kendimi daha güçlü hissediyorum. Kitabı inceleyeceğim saolun. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ayfon kullanan adam

hastalık diye bir şey yok hala öğrenemediniz mi adamlar saglık sektörüne katkı saglamak icin uyduruyor suan adam üzeriniziden ne paralar yürütüyor sizleri sarhos ediyor beyninizi etkisiz hale koyuyor

Yazik cidden yazik

• quote:

Prozac, lustral, abilify, rexapin kullandim rexapin kullanmaya devam ediyorum ama xanax nasil merak ediyorum o farkli bi grup heralde nasil etkileri oluyor veya diger ilaclarin etkileri nasil?

• quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

quote:

Prozac, lustral, abilify, rexapin kullandim rexapin kullanmaya devam ediyorum ama xanax nasil merak ediyorum o farkli bi grup heralde nasil etkileri oluyor veya diger ilaclarin etkileri nasil?

doktor çok fazla kullanma dedi. her zaman yazamam soruşturma açarlar hakkımda dedi. yeşil reçeteli bir ilaçmış. içince dünya umrunda olmuyor. fazla almamaya çalışıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.