Şimdi Ara

Dün Okulda Rezil Oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Ben liseli bir kardeşinizim.1 gün önce tribünlerde arkadaşlarla oturuyorduk.Sonra zil çaldı gidelim dedik.Tam iniyordum bir basamak boşmuş ayağımı da oraya attım ve yüzüstü düştüm.Arkama baktığımda bir sürü kişi gülüyordu.Çok utanıyorum ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temhemrime -- 25 Mart 2017; 10:39:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yerden kalk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bebekte yürürken yere düştüm ve gülerek kalkıp hiçbir şey olmamış gibi devam ettim
  • Utanmak yerine sen de gülseydin hiçbir sorun kalmazdı.

• Lise kaç puan istiyor ona göre tavsiye vereyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onlara bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle.
    sonra çıkar masaya vur.
  • Düzgün bir lisede okuyorsan kimsenin umrunda olmaz.Meslek lisesi falansa sorun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıza rezil olduğum o an
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de lisedeyken alman oynuyorduk yanımdaki arkadaşla aynı anda ayakta vole çekmeye çalıştık ayağımız takılıp ikimiz birden düştük millet bize gülüyordu düşen arkadaş ve ben birbirimize gülerek ayağa kalktık sonra millet olayın etkisinden çıkıp kendi dalgalarına baktı.

Bu da benim böyle bir anım.

Liseyi dolu dolu yaşayın hocalarınızı üzmeyin.
  • Hocam vallaha hiç unutmam arkadaşa tekme atacağım diye çocukça bir hareket yapmıştım nasıl olduysa ayağım kale filesine takılmıştı düşmüştüm komik bir şekilde ama bende güldüm falan

millet çok umursamadı öyle olunca.
    Vallaha liseyi çok özlüyorum ortamını,arkadaşlıklarını falan kıymetini bilin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurt gibi açım -- 2 Kasım 2017; 19:7:8 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.