Şimdi Ara

dün kadıköye gittim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün hayatım da ilk kez kadıköye gittim. İnsanlarını, sokaklarını , boğayı çok övüyolardı, hepsini gördüm ve hayalkırıklığına uğradım insanları entellektüel takılan çok pis cahil takımı, hele gençleri gerçekten o kadar berbat ki kadıköye girer girmez arkamdan gelen dar pantolonlu kız tayfası küfürlerle yardırarak yanımdan geçti. Sokakları eminönünden farksız, boğa denen şey cadde'nin ortasın da saçma sapan bişey. Neden övüldüğünü hala anlayamadım belki ben güzelliklerini falan göremedim ama istiklal caddesiyle falan karşılaştırılması çok büyük saçmalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi podkayfom -- 1 Eylül 2016; 12:01:19 >

• Sonunda İstanbulun Mok gibi bir yer oldugunu anlayan bir insani da gördük

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Sonunda İstanbulun Mok gibi bir yer oldugunu anlayan bir insani da gördük

Genel olarak istanbulu bende sevmiyorum ama üsküdar, beşiktaş tarafları çok nezih ve güzel gözüküyor. İstiklal caddesine de ayrı bi sempatim var ama bu kadıköy cidden berbat.
  • Moda, Fenerbahçe tarafları daha güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstiklalin ne farkı varki. İnsanlara takilmazsan moda güzeldir takılırsan vay haline ki istanbulda kadıköy elit bi yer diye geçiyor ona rağmen böyle. Diğer semtleri görme hiç.

• okumayın istiklal

• quote:

Orijinalden alıntı: Homer Jay Simpson

İstiklalin ne farkı varki. İnsanlara takilmazsan moda güzeldir takılırsan vay haline ki istanbulda kadıköy elit bi yer diye geçiyor ona rağmen böyle. Diğer semtleri görme hiç.

Kadıköy çöp pazarı gibi, istiklal kapalı bi hava da ve sakinken çok güzel oluyo. Avrupa yakasın daki semtleri gezdim biliyorum da anadolu da üsküdarı çok beğendim ama kadıköy berbat bi de pendik tarafları çok güzel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendisine biraz saygısı olan İstanbul da yaşamaz

• Kadıköy berbatsa Üsküdar daha berbattır.

• quote:

Orijinalden alıntı: podkayfom

quote:

İstiklalin ne farkı varki. İnsanlara takilmazsan moda güzeldir takılırsan vay haline ki istanbulda kadıköy elit bi yer diye geçiyor ona rağmen böyle. Diğer semtleri görme hiç.

Kadıköy çöp pazarı gibi, istiklal kapalı bi hava da ve sakinken çok güzel oluyo. Avrupa yakasın daki semtleri gezdim biliyorum da anadolu da üsküdarı çok beğendim ama kadıköy berbat bi de pendik tarafları çok güzel.

istiklal sakinken mi?

Uslubunuzdan kadikoyun size gore bir yer olmadigini goruyorum, begenmemeniz normal.

Kadikoy ve Atasehirde yasiyorum sorusu olan

• quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

Kadıköy berbatsa Üsküdar daha berbattır.

Üsküdarın sahil kesimini gezdim sadece bi de kuzguncuk sokaklarını nedense ben çok beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apple Incorporated

quote:

quote:

istiklal sakinken mi?

Uslubunuzdan kadikoyun size gore bir yer olmadigini goruyorum, begenmemeniz normal.

Kadikoy ve Atasehirde yasiyorum sorusu olan

sabah (9-10 civarı ki hep bu zaman da giderim) sakin oluyor.

• quote:

quote:

• Istanbula gittigimde cildiriyorum ben.Selam desen bagircak hale geliyorum.Cok kotu bir il yasayana acirim

• Istanbul parasi olana guzel fakirler toplanmis Istanbulu kotuluyor.Allah bilir nerelerde kekolarla amelelerle ic ice oturuyorlardir.

• quote:

Orijinalden alıntı: darklord1905

Istanbul parasi olana guzel fakirler toplanmis Istanbulu kotuluyor.Allah bilir nerelerde kekolarla amelelerle ic ice oturuyorlardir.

doğru diyosun hacı
  • İnsanlara neden bu kadar takılıyorsunuz ? Kadıköy'de içmek gibisi yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

İnsanlara neden bu kadar takılıyorsunuz ? Kadıköy'de içmek gibisi yoktur.

Kadıköy de içince ne oluyor anlamadım? deli dana gibi sağa sola rahatça koşabiliyo musun. Kadıköy de gördüğüm şey aşırı garip ergen yığını 40 yaşların da saçları mora boyalı kadınlar uzun sakallı erkekler garip kasıntı tavırlar.
  • Kadıköy'ü gezmeden kötüleyen biri daha

Zaten insanların dar pantolonuna, saçına, sakalına takılıyosan evden dışarı bile çıkma sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 1 Eylül 2016; 12:28:12 >
  • Fikirtepe de Kadıköy, Moda da.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.