Şimdi Ara

DÜN GECE RADYATÖR DELİNDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR DÜN GECE WV BORA 2004 MODEL BENZİNLİ 16 V OTOMATİK ARACIMLA YOLDA İLERLERKEN BİRANDA BUHAR CIKTI VE HEMEN DURDUM ARKAMA BAKTIGIMDA HERYER SU OLMUŞTU HARALET GOSTERGESİ 90 DA DURUYORDU HEMEN SU EKLEDİK SU KALMAMISTI RADYATÖR DELİNMİŞ HEMEN ARACI SU İLAVE EDİP TAMİRCİYE GOTURDUK TAMİRCİ MESAFESİ 5 KM CİVARINDA SİZCE CONTA YAKMIŞMIDIR BİLGİLİ ARKADAŞLAR YAZABİLİRMİ ?

• kırmızıya dayanmadıysa bişey olmaz.
  • motorda su kalmamışsa anlayamazsınızki sıcaklığı. aracın hararet yapıp yapmadığı sansınıza kalmış. ama o 5 km içinde fazla sıkıştırmayıp suyu devamlı tamamladıysanız pek bişi olmaz.
  • radyatör degişti bakımlaır yapıldı şimdlik contada sıkıntı yok dedi bakalım ne olcak görücez
  • quote:

Orijinalden alıntı: harwek

radyatör degişti bakımlaır yapıldı şimdlik contada sıkıntı yok dedi bakalım ne olcak görücez

Yoksa yoktur sonradan bi şey çıkmaz rahat ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: harwek

ARKADAŞLAR DÜN GECE WV BORA 2004 MODEL BENZİNLİ 16 V OTOMATİK ARACIMLA YOLDA İLERLERKEN BİRANDA BUHAR CIKTI VE HEMEN DURDUM ARKAMA BAKTIGIMDA HERYER SU OLMUŞTU HARALET GOSTERGESİ 90 DA DURUYORDU HEMEN SU EKLEDİK SU KALMAMISTI RADYATÖR DELİNMİŞ HEMEN ARACI SU İLAVE EDİP TAMİRCİYE GOTURDUK TAMİRCİ MESAFESİ 5 KM CİVARINDA SİZCE CONTA YAKMIŞMIDIR BİLGİLİ ARKADAŞLAR YAZABİLİRMİ ?

ibre 90 daysa 90 derecedir bir şey olmaz.olması gereken sıcaklık o zaten
  • harwek H kullanıcısına yanıt
    Onla geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar cevaplarınız inş teşekkürler...
  • nasıl becerdin

hararet 90 da ise sıkıntı yoktur ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EFAE9B29C -- 21 Eylül 2013; 16:11:15 >
  • Nasıl Becerdim Eskimiş Delinmiş :) Degiştirdim İşçilik Vs 480tl Tuttu :)
  • Ben daihatsu eniştem ait olan araçlar 12 saatte gitmişliğimiz var onunda karbiratörleri tamir edildi birde motor suyuna antifriz koymayı unutmayın antfriz kışın donmasını birde belli bir sıcaklıktan sonra yükselmesini engeller onu ekleyin birde araca uzun süre ya da yeteri sıklıkta bakım yapıyor muydunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.