Şimdi Ara

Dün Gece Acaip Sesler Duydum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
4
Favori
2.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen benimde tuylerim diken diken su an ve duydugum o sesi dusunuyorum. bende sabaha karsi bu saatlerde duymustum ciiiyk diye bir ses tren falanda yok bizim burada boyle bir sesin cikmasi imkansiz bu duruma sesin atmosferde yansiyarak kirilmasi ve baska bir yerde degisik sekilde duyulmasi deniyor. bir sitede dunyayi uzaydan dinleyen uydunun verdigi ses kaydi vardi. o siteyi bulup dinlerseniz ne demek istedigimi anlayacaksiniz ama ben hala daha halisunasyonvari bir durum olarak goruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackjack8696 -- 16 Temmuz 2014; 5:37:10 >
  • Aman Tanrim Didim :)

• Uçağın sesidir o.Ayrıca dedikleriniz gercek olsa bile yapacak bir seyiniz yoksa oturup
    beklemekten baska careniz yok. Yani bir uzaylı istilası da olsa kıyamette olsa evde oturup bekleyeceksiniz. O yuzden bosu bosuna birbirinizi korkutmayın.

• bursada hava alannı yok hala Aman Tanrım Didim 🙈🙈

• Bi ben duymadım şu sesi, araç seslerinden bi şey duyulmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entelektüel Ayı -- 16 Temmuz 2014; 5:50:01 >
  • bizim burası ıssız bir yer olduğu için ıssız derken kolay kolay araba geçmez rahhatlıkla duyuluyor

• Burada ray calismalari var adam taa 3 km oteden raya vurunca buradan cok farkli duyuluyormus burda suphelenecek bisey yok

• Arada ben de duyuyorum. Kıbrıstan ve İzmirden net bir şekilde duyuluyor. Hele kıbrısta kış aylarında sabah ezanında lefkede kolayca duyuluyor. Anlamış değilim.
  •  Dün Gece Acaip Sesler Duydum
  • Denizli'de de olmuş mudur ki bu gün erken yatıp o zaman mı kalksam ne yapsam staj varda uyanık kalamam ama sesi çok merak ettim lan gerçi haarp falan olsa Denizli'de kullanmazlar unutulmuş şehir kimse bilmiyor lan
  • Barajlarda 68 günlük su kalmış. Bu hafta ise sağanak yağış bekleniyor. Bunlar hep bilimsel metodlarla iklim değişikliği yapma çabaları. ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 444eren

ama bazıları Nakur diyor yani Kuranda geçen uyandırma servisi birde şu açıdan bakalım adamlar 10-15 gün sonra hayal görürsünüz diyor görsek kamera nasıl algılasın ? benim bildiğim öle kamera yok

Uyandırma servisi

• bi bitmediniz

• Geceleri uyuyamama vol 1246578641

Olm gece nası uyuyacam la
  • Bu konuyu okuduktan sonra haarp teknolojisi ni araştırdım adamlar neler yapıyo ya

• Acaip değil acayip.

Evet buna takıldım.

• Dün gece sesler duymuşsun. Dünle bugünün arasında kaç gün varsa kaç gündür uyuyamıyormuşsun
  • ne diyorsun lan sen değişik

birisi açıklyabilir mi kim kime bağırmış. adam 2012 diyor 2014 bitiyor nerdeyse olayı çakamdım ben biri anlatsın
  • 444eren 4 kullanıcısına yanıt
    ramazanda çoğu işler sabah erken saatlerde başlar 5-6 gibi öğlene kadar devam eder, inşaat işleri gibi, sabahın sessizliğinde uzaktata olsa inşaattan vs sesler duymuşsundur korkma :D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.