Şimdi Ara

Dün Gece Acaip Sesler Duydum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
4
Favori
2.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Şampiyon Sperm

Hafiften ciglik gibi bi ses duyuyorum | Ankara

halimden anlayan biri çıktı aynen kardeşim hafiften çığlık hava aydınlanmaya basladı korkma bitti rahatlıkla konusabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: **Nightmare**

Mehdi kötü bir şey değil googlede araştırabilirsin. linkteki video da nakurla ilgili http://m.youtube.com/watch?v=AF6WZp81RxM

Saolun hocam yarın bakarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 444eren

quote:

Orijinalden alıntı: Şampiyon Sperm

Hafiften ciglik gibi bi ses duyuyorum | Ankara

halimden anlayan biri çıktı aynen kardeşim hafiften çığlık hava aydınlanmaya basladı korkma bitti rahatlıkla konusabiliriz

Ne degisik la Korkmuyorum ama hakkaten merak ediyorum

• Demin sokak tek başıma otururken duydum.Sesi 3 yıldan beri falan biliyorum ama buradaki çığlık sesi falan değil. Sanırım buradaki ses hava akımından falandir. Ama demin bayağı yüksek şekilde duyuldu. Hala daha ses var zaten su an pencere dibinde yatıyorum sesi dinleyerek. Tirstiracak cinsyen bir sesdegil

• bilmiyorum ama bizim burada bursada gerçekten ürkütücü sesler geliyor yarın İnşallah sizin için ses kaydına alıcam sizin için paylaşıcam mümkünse sabah paylaşırım :) gerçekten çığlık gibi bir ses

• Acaba cama çıksam duyarmıyım sesi?

• suan devam eden birşey yok yarın aksam bu saatte burada olursan sevinirim sölerim sana basladı diye 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: 444eren

suan devam eden birşey yok yarın aksam bu saatte burada olursan sevinirim sölerim sana basladı diye 👍

Olurum hocam.

• Gencler bende duydum bikac saat once uyumaya calisirken kayseriden yaziyorum ciuv ciuv yapti degisik uzakliklardan ayni sesler geliyordu dunya uzerinde daha once duymadigim bi ses bu konuyu gorunce bende tirstim gece yurt odasindayim videolari acip seside dinleyemedim nerden geldigi kesnlikle belli olmayan bi ses ne ki la bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rektal muayene

Gencler bende duydum bikac saat once uyumaya calisirken kayseriden yaziyorum ciuv ciuv yapti degisik uzakliklardan ayni sesler geliyordu dunya uzerinde daha once duymadigim bi ses bu konuyu gorunce bende tirstim gece yurt odasindayim videolari acip seside dinleyemedim nerden geldigi kesnlikle belli olmayan bi ses ne ki la bu

hiç kimsenin bilmediği okudukların tırstığı bir konu bu ama ben yarın araştırıcam sonucu buraya yazıcan HAARP geliyor aklıma ama baska secenekler var ilk ben hayal gördüm zannettim valla ama baksaniza kac kişide var şimdide basladı tüyler yine diken diken

• Bitti su an.

• aynen bendede duyulmuyor

• 444eren 4 kullanıcısına yanıt
    Simdi kisik seste dinledim videoyu sesler tam oyle degil ama ne biliyim cok garip saniyelik ciuv yapiyor ama belli bi noktadan degil belli yani uzaktan yakindan ses sidded artip azaliyor ve kesinlikle ne cikarir o sesi kestiremedim bi ara uzaylilarmi isinlaniyir diye dusundum cunku isin silahi gibi bi ses ti 1 sn araliklarla ciuv yapiyordu

Basta onemsemedim am konuyu gorunce dikkatim cekti

• Ben zaten duyamıyodum da anlamadığım neden sadece gece?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rektal muayene

Simdi kisik seste dinledim videoyu sesler tam oyle degil ama ne biliyim cok garip saniyelik ciuv yapiyor ama belli bi noktadan degil belli yani uzaktan yakindan ses sidded artip azaliyor ve kesinlikle ne cikarir o sesi kestiremedim bi ara uzaylilarmi isinlaniyir diye dusundum cunku isin silahi gibi bi ses ti 1 sn araliklarla ciuv yapiyordu

Basta onemsemedim am konuyu gorunce dikkatim cekti

Herşeye inanirimda da uzaylıya inanmam

• **Nightmare** kullanıcısına yanıt
    kaynarcadayım ama hiçbir ses duyamıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • olurmu olur walla sabah aldı ama hala tüyler diken diken

• Ssin garipligini tarif etmek icin oyle soyledim ve hala devam ediyor burda cok farkli bir ses

• buradada basladı lan 😱😱

• Allahım şaka gibisiniz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.