Şimdi Ara

Dün Gece Acaip Sesler Duydum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
4
Favori
2.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

quote:

Orijinalden alıntı: 444eren

quote:

quote:

öyle birşey ama tam çıkartamıyorum bir bağırma yaklasık 5 saniye sürüyor ve bizim alt kat yan sıteler balkondalar

Ses kaydı alma şansınız varmı?

alamıyorum tam çıkmıyor en iyisi unutmaya çalısmak suan devam ediyor ama ben çıkmaya korkuyorum

Bu insan sesine benzese de insan sesi olamaz değilmi?Her yerden mi duyulacak başkalarında duyuyor?Haarp olabilirmiş buda?

tam insan olduğu söylenemez ama senki bir kurt ulurmus gibi basladı az once bağırma gibiydi şimdi ulur gibi oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

öyle birşey ama tam çıkartamıyorum bir bağırma yaklasık 5 saniye sürüyor ve bizim alt kat yan sıteler balkondalar

Ses kaydı alma şansınız varmı?

alamıyorum tam çıkmıyor en iyisi unutmaya çalısmak suan devam ediyor ama ben çıkmaya korkuyorum

Bu insan sesine benzese de insan sesi olamaz değilmi?Her yerden mi duyulacak başkalarında duyuyor?Haarp olabilirmiş buda?

tam insan olduğu söylenemez ama senki bir kurt ulurmus gibi basladı az once bağırma gibiydi şimdi ulur gibi oldu

Cidden merak etmeye başladım her ne kadar korksamda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 16 Temmuz 2014; 4:38:31 >

• birşey söliyimmi merak edilcek birşey yok ama aha basladı korkutucu odadan çıkmak zor geliyor

• quote:

birşey söliyimmi merak edilcek birşey yok ama aha basladı korkutucu odadan çıkmak zor geliyor

Birazdan hava aydınlancak duysamda korkmam herhalde

• hava aydınlana. kadar korku var sonra yok sen neredesin abi ?

• quote:

hava aydınlana. kadar korku var sonra yok sen neredesin abi ?

Bayrampaşa

• biraz baktım internete her ilde su arıtma tesisi var onlardan geliyor olabilir ama sanmam şu 2 gün basladı çünkü

• quote:

biraz baktım internete her ilde su arıtma tesisi var onlardan geliyor olabilir ama sanmam şu 2 gün basladı çünkü

Olabilir.Duyduğum tek ses sokaktan gecen arabanın sesi merak ediyom sesi ama ses yok

• quote:

quote:

biraz baktım internete her ilde su arıtma tesisi var onlardan geliyor olabilir ama sanmam şu 2 gün basladı çünkü

Olabilir.Duyduğum tek ses sokaktan gecen arabanın sesi merak ediyom sesi ama ses yok

senin için yarın gece ses kaydı almaya çalışıcam gelirse

• Bu sesleri 1 senedir belli aralıklarla duyuyorum saat 3 ile 5 arası genelde. Biraz önce vardı mesela istanbul pendik. Forumda ve başka kaynaklara baktığımdada pek çok kişi bu sesi duyuyor. Bazıları nakurun sesi diyor(mehdinin alametleri) bazıları haap diyor.
  • ben de gecende oyle bir ses duydu v. pasada ikamet ediyorum ama bunun harpla marpla alakasi yok tamamen uykusuzluktan ileri geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackjack8696

ben de gecende oyle bir ses duydu v. pasada ikamet ediyorum ama bunun harpla marpla alakasi yok tamamen uykusuzluktan ileri geliyor.

uykusuzluk olsa tamamen hayal olur ve adamlar kameraya almıslar böyle ihtimal yok 👎

• quote:

quote:

quote:

senin için yarın gece ses kaydı almaya çalışıcam gelirse

Çok makbule geçer hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: **Nightmare**

Bu sesleri 1 senedir belli aralıklarla duyuyorum saat 3 ile 5 arası genelde. Biraz önce vardı mesela istanbul pendik. Forumda ve başka kaynaklara baktığımdada pek çok kişi bu sesi duyuyor. Bazıları nakurun sesi diyor(mehdinin alametleri) bazıları haap diyor.

Mehdi ne hocam?Google a yazardımda gece gece tırsıom.Kötü bişeyse özelden at yarın okurum.Böyle şeyler gece aklıma geliyor hep korkuyom sonra.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackjack8696

ben de gecende oyle bir ses duydu v. pasada ikamet ediyorum ama bunun harpla marpla alakasi yok tamamen uykusuzluktan ileri geliyor.

uykusuzluk olsa tamamen hayal olur ve adamlar kameraya almıslar böyle ihtimal yok 👎

mobtaj olabilir? benim duydugum ses sanki tren fren yaparda ciyk diye raylardan bir ses gelir ya oyle bir sesti. gece gece tuylerim urperdi bu arada

• bir sürü seçenek var yarın bosum arastırma yaparak değerlendireceğim sonucu buraya yazıcağım

• Hafiften ciglik gibi bi ses duyuyorum | Ankara

• Bende şu anda sürekli bir ses duymaya başladım.Sanki sürekli hava da uçak uçuyormuş gibi.Hiç gitmiyor.Galiba böyle ses yok ama beyninin oyunu olabilir ama kulaklarını kpattigimda kulağında dolgun ses oluyor.Psikolojik olarak duyuyor olabilirim.

• Mehdi kötü bir şey değil googlede araştırabilirsin. linkteki video da nakurla ilgili http://m.youtube.com/watch?v=AF6WZp81RxM
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.