Şimdi Ara

Dün'e kadar Hiç bir Sorun Yoktu. Bugün oynanmıyor :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün'e kadar hiç bir sorun yoktu. Gayet güzel ve hızlı bir şekilde oynuyabiliyordum. Ama bu sabah pc'yi açıp oyuna girdiğimde karakter seçme yerine gelindiğinde hani fotoraflara efek yaparsın ya renkleri ters çevir dersin. aynı o şekilde renkler karışık bir şekilde görünüyordu. sonra karaktere tıklayıp oyuna girdigimde. skill bar'da mesela sadece skiller vardı havada duruor gibi. hp mp cp yazan yerde renkler deil sayılar vardı. sonra alt+x yapıp options'a girip. ayarlara baktım bir değişiklik mi oldu diye. Hayır. Low details de duruordu hepsi hala. sonra ok diyip çıktığımda. Ekran düzeldi olması gerektiği gibi oldu. ama bu seferde adım attıkca pc kasmaya başladı. Ve kasmakla kalmıyor kasıyor donuyor. Alt+tab yapıp görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum oyunu..

Çözüm olarak: Kasanın içini temizledim. Yetmedi işlemcimin Termal Macununu değiştirdim. bütün donanımsal parçaları tek tek söküp 4 saat dinlendirdim. Ama sonuç aynı sonuç..
    İlginiz için şimdiden teşekkürlr..

• ekran kartının setup u silip yükle yada ekran kartının yeni versiyonu geldiyse onu dene derim. ekran akrtıyla alakalı olduğunu sanıyorum. l2 skill barın gözükmemesi l2 dosyaların içindeki bir eksiklikten kaynaklanıyo olabilir.. l2 silip tekrar yükle. bunları denersen bi sonuç elde edebilirsin.
  • options>>> texture filtrer tıkla geçecekdir banada olmuştu aynisi sorun bundan dolayi galiba.. eğer skill bar fln gözükmüyorsa options>game>intialize bas duzelr....
  • quote:

Orijinalden alıntı: IOwnYouu

ekran kartının setup u silip yükle yada ekran kartının yeni versiyonu geldiyse onu dene derim. ekran akrtıyla alakalı olduğunu sanıyorum. l2 skill barın gözükmemesi l2 dosyaların içindeki bir eksiklikten kaynaklanıyo olabilir.. l2 silip tekrar yükle. bunları denersen bi sonuç elde edebilirsin.

Yukarı yazmayı unutmuşum. Ama onlarıda yaptım. Sorunla ilk karşılaştığımda, dosyalardan bir problem olmuştur diye. L2'yi sildim baştan kurdum. Server'ı falan tekrar update ettim. Olmadı. Sonra ekran kartının driver'ı olarak Kartı aldığımda verilen cd'den kurmuştum. Onu kaldırıp orjinal sitesinden indirdiğim son version'unu kurdum. Gene olmadı :/

quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem
    options>>> texture filtrer tıkla geçecekdir banada olmuştu aynisi sorun bundan dolayi galiba.. eğer skill bar fln gözükmüyorsa options>game>intialize bas duzelr....

Ya olay skill bar'ın düzelmemesi değil. Grafiklerde bir değişim olucağı sırada pc'nin kasması.. :(
    İlginiz için ikinizede teşekkür ederim..

• normaldede pc l2 dışında donuyorsa, l2de 30sn kasmayıp 30sn kasıyorsa, bu şekilde 1-2 saat dwm edip kendiliğinden donuyorsa pc çok ısınıyor olabilir..

masaüstü kullanıyorsan 5-10tl ye 2-3 fan alıp tak bayaa etkisi oluyor. maddi sıkıntı yoksa 30-60tl arası fanlar var x2 x4 ayarları olan pc ısınıncaa otomatik x2 oluyor dahada ısınmaya devam edince x4 oluyor. yani güzel bir fan alırsan ısınma problemin ortadan kalkar.

Kendim laptop kullandığım için aşırı ısınma problemi yaşıyorum. donma gibi birşey yok ama istersen full effect oyna istersen alt+p yap yinede 30sn kasıyo 30sn normal oynatıyor.. win7 geçtim biraz azaldı sorunum ama yinede memnun değilim performanstan..
  • quote:

normaldede pc l2 dışında donuyorsa, l2de 30sn kasmayıp 30sn kasıyorsa, bu şekilde 1-2 saat dwm edip kendiliğinden donuyorsa pc çok ısınıyor olabilir..

masaüstü kullanıyorsan 5-10tl ye 2-3 fan alıp tak bayaa etkisi oluyor. maddi sıkıntı yoksa 30-60tl arası fanlar var x2 x4 ayarları olan pc ısınıncaa otomatik x2 oluyor dahada ısınmaya devam edince x4 oluyor. yani güzel bir fan alırsan ısınma problemin ortadan kalkar.

Kendim laptop kullandığım için aşırı ısınma problemi yaşıyorum. donma gibi birşey yok ama istersen full effect oyna istersen alt+p yap yinede 30sn kasıyo 30sn normal oynatıyor.. win7 geçtim biraz azaldı sorunum ama yinede memnun değilim performanstan..

ewet masaüstü kullanıyorum. Ekran kartı çok ısınıyor aslında. Ona bir fan almayı düşünüyorum şu sıralar. Ama bir kaç haftadır hiç sorun yokken, arada sırada bile teklemezken. şimdi birden böyle hiç oynatmamasını anlamıyorum.. :/

• bndede soyle bir olay var yeni konu acmak lstemedım pc me format attım l2 acıorum snra bir zaman geçtikten snra pc den bi ses gelir ve hersey kitlenio mause den tutun klavyeye kadar rr atmadan da kendine gelmıo xD garıp bi olay ama bn formattan snra framework u yuklemedm ondan olablirmi ¿
  • tmm işte bu sorunlar sadece ısınmadan kaynaklanıyor.. masaüstünde kapakları açın pcye 2-3 fan alın en az 1 tane ekran kartının yanına koyun. gün geçtikce havalar ısınıyor bu tarz sorunlar olmaya başlıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IOwnYouu -- 6 Ağustos 2010; 15:59:00 >
  • quote:

tmm işte bu sorunlar sadece ısınmadan kaynaklanıyor.. masaüstünde kapakları açın pcye 2-3 fan alın en az 1 tane ekran kartının yanına koyun. gün geçtikce havalar ısınıyor bu tarz sorunlar olmaya başlıyor..

Şöyle bir yöntem denedim.. Ama hiç bir sonuç alamadım

Dün'e kadar Hiç bir Sorun Yoktu. Bugün oynanmıyor :/

• Isınma probleminden diye düşünüyorum ama eğer sonuç alamadıysan bu şekildede bilmiyorum sorun neyden kaynaklanıyor.
  • quote:

Isınma probleminden diye düşünüyorum ama eğer sonuç alamadıysan bu şekildede bilmiyorum sorun neyden kaynaklanıyor.

Ya fotoda da göründüğü üzere, monitörüm baya eski.. Hatta kafadan bir 10 yılı var :D
    Acaba ondan kaynaklanıyor olabilir mi ?
  • emin olmadan birşey demek istemiyorum. monitorden desem monitör değiştirdiğindede sorununa çözüm bulamazsan boş yere masraf. herhangi bir tanığından monitör alıp deneyebilirsin. o şekilde anlaşılır ama monitörden olacağını sanmıyorum. çünkü daha önce böyle bir sorun yoktu demişsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.