Şimdi Ara

Dün Akşam Üst Üste 3 defa Gondola bindim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • idDia yüzün oldu.Lunaparka gittik 3 defa üst üste bin parasını biz verecez dediler neyse çok pis gaza geldim gittim 3 tane jeton aldım 12 liraya.Daha önce 4-5 defa binmiştim ama her binişinde korkutuyor mübarek.Neyse ilk binişimde acayip tırstım ama gözümü karşı tarafta oturup çığlık atan güzel bir kız vardı ona sabitledim.2. sinde korku biraz azaldı.Üçüncüsünde neredeyse hiç korkmadım ama yine de eve getirdiklerinde ellerim hala titriyordu tek başıma zor yürüdüm koluma girdiler

DH Simyacılar Kulübü

If God had wanted you to live, he would not have created me!
    http://forum.donanimhaber.com/m_65519047/tm.htm
  • Yahu ben zayıfım geçen arkadaşlarla bindik. Kayıyorum bildiğin demirin altından. Nasıl tırstım anlatamam. Arkadaşlara bakıyorum hiç kıpırdamıyorlar. Ben bildiğiniz aşağı yukarı sallanıyordum. O kadar şeye bindim hiç bu kadar korkmamıştım. Omuzdan tutan emniyet olunca hiç bir şeyde korkmuyorum da gondolda bildiğiniz 3,5 attım.

Take a look to the sky just before you die, it's the last time you will!
  • sen hıc kamıkazeye bınmedın galıba.

1881-193∞
  • O kadar kalabalık mıydı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

Yahu ben zayıfım geçen arkadaşlarla bindik. Kayıyorum bildiğin demirin altından. Nasıl tırstım anlatamam. Arkadaşlara bakıyorum hiç kıpırdamıyorlar. Ben bildiğiniz aşağı yukarı sallanıyordum. O kadar şeye bindim hiç bu kadar korkmamıştım. Omuzdan tutan emniyet olunca hiç bir şeyde korkmuyorum da gondolda bildiğiniz 3,5 attım.

Orijinalden alıntı: Frécoß

sen hıc kamıkazeye bınmedın galıba.

ben bindim hem de bu lunaparktahttp://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/ShowNew.aspx?id=18071974

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich
    Yahu ben zayıfım geçen arkadaşlarla bindik. Kayıyorum bildiğin demirin altından. Nasıl tırstım anlatamam. Arkadaşlara bakıyorum hiç kıpırdamıyorlar. Ben bildiğiniz aşağı yukarı sallanıyordum. O kadar şeye bindim hiç bu kadar korkmamıştım. Omuzdan tutan emniyet olunca hiç bir şeyde korkmuyorum da gondolda bildiğiniz 3,5 attım.

kucukken aynı seyı kamıkazede yasadım. Yukarda asılı bıraktıgında demırden kayıp kafamı tavana vurup oyle kalmıstım. Bı de her dondugunde vuruyodum ayaklarım cıkıyordu korumadan. Ozamanlar kafeslıydı kamıkazeler.

1881-193∞
  • bende geçenlerde binmiştim gondola bir daha binersem .....

Orijinalden alıntı: MacroIceTR

Sen şu gondoldaki altına işeyen çocuk musun?

Orijinalden alıntı: 15
    hayatımdsa hiç lunaparka gitmedim ama korkacağımı sanmıyorum
    Vururum kırbacı yani anlıyacğın

Nick mesaj uyumu

Orijinalden alıntı: EINSTEIN BARAN

quote:

Orijinalden alıntı: 15
    hayatımdsa hiç lunaparka gitmedim ama korkacağımı sanmıyorum
    Vururum kırbacı yani anlıyacğın

Nick mesaj uyumu

nik mesaj uyumu
  • Gondol güzeldir. Özellikle dönerek gidip geleni feci oluyor. Bizim yazlıkta vardı böyle dandirikten bir yer ama Çin'de gondol fırlayıp 15 kişinin ölümüne sebep olduğu haberini görünce o dandik yerde binmeme kararını aldım.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.