Şimdi Ara

Dün Akşam Sahil Otoparkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşadığım bir izlenimimi paylaşmak istedim sizinle.

şimdi 2 tane araba var arka arkaya durdular sahil kenarında birisi boşalan yere park etmek için geri geri park edecek tabi az ilerledi 4 lüler yanıyor sonra arkadaki araba burnunu sokuverdi öndeki aracın park edeceği yere.öndeki araç sürücüsü korna çalarak ben girecektim oraya bekliyordum zaten ben 2 dk dır o aracı dedi.

burnunu sokan araç sürücüsüde kardeşim alkolluyum sinirliyim akşam akşam dedi 2-3 kez aynı şeyi tekrarladı.

hakkı yenen sürücü tatlı dil ile ailem benim aşağıda onları bekliyeceğim buraya girmem gerekiyor diye izah etti gene akşam akşam sinirliyim alkol aldım dedi. ve geri vitese taktı ve orayı terketti.

yani piyasada böyle kişilik bozukluğu olan insanlar dolu ne olursa olsun tartışmamak ve tatlı dilden vazgeçmemek gerekiyor sanırım.hakkı yenen arkadaşda pes etmeyip durum izahında bulunduğu için onuda taktir ediyorum.

• alkolluymus sinirliymis bi cevirmede polis ufletsin sonra sinirli reis gider yavru kedi olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkollü sürücü mü terketti ? Yoksa sırada bekleyen kişi mi ?

2 sene once naklıye işi yaparken böyle tiplerle çok tartışmıştım. Laleli ve Beyazıtta kargoya mal göturuyorum orda park edecek yer yok her taraf magaza, magazanın onune duba benzerı engeller koyup park etmeyı engellıyorlardı. Ben kıbarca ınsna gıbı 2 dk su poşeti kargoya verıp gelıyorum dıyordum, barzo kılıklı tıpler yok olmaz dıyıp terslıyorlardı.

Bende sınırlenıp anladıgı dılden konusuyordum, çıkmıyorum gıt polısı calıs yol tapulu malın mı dıye tartısıyordum. Bu insanlarla boyle konusmak lazım insan gibi laftan anlamıyorlar.

Bir keresinde yıne 2 dk lık arabayı durdurup dörtluyu yaktım, magazadan bırı cıktı bura park etme dedı. Mal verıp gelıcem hemen suraya dıye işaret ettım gıdecegım yerı. Olmaz lastiğini patlatırım dedı, sıkıyorsa patlat dıyıp gittim.

Laleli beyazıt çevresi hep böyle dağdan inip şehir görmüş barzolarla dolu.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Alkollu sürücü park etmişti ama park ettiği yerden geri çıktı.

belkide Olağanüstü halden haberi var

1 gürültü çıkarıp tartıştığı için ceza yiyecekti

2 alkollu olduğu için ceza yiyecekti

diğer vatandaşda bunun farkındaysa eğer ondan karışmayayım şuna naparsa yapsın demedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lınc -- 22 Temmuz 2016; 17:25:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.