Şimdi Ara

dün akşam başıma gelen ilginç olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • akşam kapanmadan bim'e koşturmuştum. sabah kahvaltısına peripella almam lazımdı zira sabah gelemezdim tekrar ve almazsam beni harcarlardı. neyse girdim içeri bir baktım peripella yok. hemen kasiyer kıza söyledim dedim peripellalar bitmiş, geldi baktı hemen geliyorum dedi gitti depoya. arkadaş bekle bekle gelmez, beş dakika oldu on dakika oldu yok. on beşinci dakikada artık depoya girdim ben de, girdiğim anda da bir ses. sonrasında da ahh sesi. hemen gittim baktım bizim kız yere kapaklanmış. neyse kaldırdım dedim iyi misiniz iyiyim dedi ama peripella paketleri yukarıda kalmış, merdivenle çıkıyorum ama yine de boyum yetişmiyor. dedim ben de bir bakabilir miyim tabi dedi hemen çıktım merdivene peripellalara uzandım. elime alıp yakaladım işte der demez ışıklar söndü, kıza söyledim kızdan da ses yok. merdivenden ağır ağır elimde peripella ile inmeye başladım,son basamağa adım atar atmaz omzumda şiddetli bir acı, sanki şakak kemiğine levye girmiş orangutanın çıkarttığı ses gibi şiddetle bağırdım. tabi o esnada peripella da elimden düştü :( neyse noluyo lan orada deyip arkama bir döndüm ve onunla karşılaştım. kız meğer zebaniymiş, ağzından ateşler saçarak koca istiyom gel beni al diye bağırmaya başlamaz mı? hani kurtlar vadisi cerrahpaşa kahve baskını bölümünde polat elindeki el bombasını elinden sobaya atınca mekandan kaçanlardan biri cama uçup içeriden çıkmıştı ya, aynen o şekilde bimden bir uçuşum var ki sormayın a dostlar. üstüne de peripellayı getiremediğim için evdekilerden dayak yedim, babam gelme buraya bir daha dedi. şimdi internet cafeden yazıyorum, bana uygun fiyatlı bir otel önerebilirseniz memnun olurum. selamlar, saygılar

• Okumayın peripella reklamı

•  

• böyle uzun yazıları hep sondan okurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Screw your anonymity -- 29 Ekim 2024; 22:28:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Screw your anonymity

.

yüzde 13 fındık içeren, lezzetli bir yiyecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün yaşadığım olay
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.