Şimdi Ara

Dumbelller ile çalışmaya bu geceden başlamaya karar verdim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gece 2.30 dan 3.30 a kadar düzenli olarak çalışacağım.Sabah-Öğlen-Akşam olarak da böleceğim.Saatlerim:

Sabah:06.00-07.00(yarım saat sonra da hazırlanıp okula giderim zaten)
    Öğlen:(okul zamanı pek olacağını sanmıyorum ama)17:00-18:00
    Akşam:23.00-00.00

Bu program uygun mu arkadaşlar?Hergün biraz daha hızlı çalışıp daha zor hareketleri deneyeceğim.

http://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html?s=6d71a3eab7147721c47a1e5d3326f90b&

Bu adresten hareketlere baktım.Çalışan arkadaşlara biraz yardımım olursa ne mutlu bana.1 ayda adam akıllı bir yol kat ederim umarım.Başaramazsam bu topicten duyururum.

• Olmaz o iş öyle. Bölemezsin , kaslar tekrar soğur . Aynı siteden antremanlar bölümünden esnetme konusunu bul çalışmadan önce yap. Her günün arasında bir gün dinlenme olur. yani sen ordan dördünü birden yapıcaksan bunu sekiz günde bitireceksin.
  • Dumble ile çalışmanın gerçek çok faydası oluyor. Bende yaklaşık bir aydır çalışıyorum kollarımda gerçek bayağı bir gelişme oldu.
  • Zaten hepsini tek bir anda yapacağım demiyorum.Bu hareketleri gününde yapacağım.8 günden sonra da kendimi geliştirmek için çalışacağım.
  • 1 ayda çok bi şey bekleme sabır isteyen bi iş
  • Forumdaki bodybuilder abilerimizi alalım buraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.