Şimdi Ara

Dumbell Ve Kas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sa Arkadaşlar Ben Kendine güvenemeyen ezik biriyim Kas Yapmak İstiyorum evde 2kg'lık 2 adet dambıl var forumda da sağolsun bir arkadaş sayesinde çalışma programı buldum sizce bu sayede evde kas yapmam mümkün mü? Ayrıca önerdiğiniz birşey varmı?

• 2 kg ile hic bir sey olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Dumbell Ve Kas

edit : 2 kg mı haha diyen egoistlere bakma yaşın kaç bilmiyorum ama zorluyorsa seni mesela bi hareketi 10 15 defa yapınca zorluuorsa 2 kg lada yaparsun. Sanki adamın gucunu biliyorsunuz da 2 kg haha diyorsunuz çok çelimsiz bir adam 5 kg ı kaldıramıyorsa omur boyu vucut yapamıcak mı o adam hafif hafif başlicak işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 2 Nisan 2014; 19:59:34 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Eve barfiks tahtasi ve daha agir dumbellar al dumbell alirken oyle voitlerin 5 kiloluklarina 10 kiloluklarina para vermek yerine setlerden al hem daha kullanisli olur ilerledikce baska ekipmanlarda alirsan kas yapabilirsin zandimca

• 2 kg ile başlamışsan gücün pek yok galiba. Az çünkü, ben de 3 kg ile başlamıştım, ben de güçsüzdüm ilk zamanlar, ancak her gün 5 artırarak yapıyordum. Ancak zamanla hafif gelmeye başladı, daha ağır dambıl aldım ve kollarımı daha da güçlendirdim. Şuan 3 kiloluk dambıl bir plastik oyuncak gibi geliyor bana. Ama bir süre sonra dambılın beni pek güçlendirmediğini farkettim.

Dambıl pazularını güçlendirse de, ezikliğini yenmek için farklı sporlara da yönelmelisin. Mekik, şınav, barfiks, bilek yayı gibi. Her gün hepsini artırarak yap, zamanla farkı görürsün. Tabi barfiks için barfiks demiri alman lazım. Dambıl sadece pazularını güçlendirir, ancak bunu barfiks de sağlayabilir. Barfiksi başta yapamazsın , ama zamanla alışırsın.
  • 2 kg az yaşım 18 5 kglik Dumblelar bile kas çıkarmadı 12 kilo civarıyla başlamak gerek

• 2 başlamak için ideal fakat 100 kere kaldırırsan eğer pek fayda etmez 10 kere felan kaldırman ideal ama zorlanmalısın gerçekten

• Kanka bendede 1 ve 2 kiloluklar var onlar ile yumruk atiyorum golge boksu yapiyorum sende deneye bilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Kumanlı

Kanka bendede 1 ve 2 kiloluklar var onlar ile yumruk atiyorum golge boksu yapiyorum sende deneye bilirsin

Red Kit gölgesinden hızlı silah çekerdi, sen de gölgeni mi dövüyorsun?
  • Gölge boksu yaparsan akciğerlerin fazla gelişir
    Kas kütlesini değil kalitesini arttırmaya çalış
    2 kg ile başlayıp şu an ağırlıklarla6-10 km koşanlar tanıyorum , eğer sporu seversen ağırlık çalışıp bırakma koşu ve imkanın varsa yüzme yap

• 2 kg başlaman ideal ben başta 3 kg kaldıramıyordum en az 10 kg kaldırıyorum şimdi
  • 2 kg kısa süre sonra işini görmemeye başlar.Vücut ağırlığını kullanarak yapabileceğin hareketlere de bak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 kg ile one hand dumbbell clean&jerk yapmışlığım var ama dünya rekoru 145 kg.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engineering Student

40 kg ile one hand dumbbell clean&jerk yapmışlığım var ama dünya rekoru 145 kg.

Geldi yine kilosunu sevdiğimi
  • Şınav mekik cek la 2kg falan bosver gun gectikce artir sinavi iyi beslen veya direkt salona
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engineering Student

40 kg ile one hand dumbbell clean&jerk yapmışlığım var ama dünya rekoru 145 kg.

Tek kol 145 ne la bende de ağırlık seti var 30kglık ağırlık barı ve iki tane dumbell var 5 kg ile başlamıştım şimdi 7 çalışıyorum ama bar ile çalışırken belimi ağrıttım yatıyorum evde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam boşver sen dambılı şınav mekik barfix internette tonla video veya program bulabilirsin başlarda önemli olan bütün kas gruplarını çalıştırman lazım 1-2 ay sonrada bi salona yazıl pro yardım al 5-6 aya özgüvenini toplarsın 2-3 seneyede mis gibi bi vücudun olabilir :)
  • kasları sıkıştırmanız lazım gençler. 2 kiloluk 7 kiloluk dumbell a olmaz o kaslar.12 -15 kilo ideal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

Dumbell Ve Kas

edit : 2 kg mı haha diyen egoistlere bakma yaşın kaç bilmiyorum ama zorluyorsa seni mesela bi hareketi 10 15 defa yapınca zorluuorsa 2 kg lada yaparsun. Sanki adamın gucunu biliyorsunuz da 2 kg haha diyorsunuz çok çelimsiz bir adam 5 kg ı kaldıramıyorsa omur boyu vucut yapamıcak mı o adam hafif hafif başlicak işte

yapsa bıle 1 hafta sonra yetmeyecek o agırlık 2 kg.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.