Şimdi Ara

Dumankaya- GS Forma sponsoru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Firma yetkili ve sahipleri paralel yapı soruşturması kapsamında içeri alınmış. Sizin dursun başkanı da içeri almasınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Galatasaray'da Dumankaya muamması!

Paralel Yapı operasyonu kapsamında gözaltına alınan işadamları arasında Galatasaray'ın forma sponsoru Dumankaya İnşaat'ın yöneticilerinin de bulunması 30 milyon TL'lik anlaşmanın geleceği hakkında soru işaretleri doğmasına neden oldu.

İstanbul merkezli 9 ilde çok sayıda adrese yönelik olarak düzenlenen “FETÖ-PDY” yapılanması operasyonu kapsamında gözaltına alınan işadamları arasında Dumankaya İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Onursal Başkanı Halit Dumankaya ve Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Semih Serhat Dumankaya da bulunuyor.

Bu sabah yapılan operasyon ligte zor günler geçiren Galatasaray'ı da yakından ilgilendiriyor. Çünkü Galatasaray'ın forma sponsoru da Dumankaya İnşaat. 27 Ekim 2015 yılında yapılan anlaşmaya göre Dumankaya İnşaat, 3 yıllık forma reklamı için Galatasaray'a toplam 30 milyon TL ödeyecekti. Dolayısıyla bu sabah yapılan operasyon, bu anlaşmanın geleceğiyle ilgili soru işaretlerinin doğmasına neden oldu.

27 Ekim'de Galatasaray'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na şu açıklama yapılmıştı: "27.10.2015 tarihli Protokol ile Galatasaray Futbol A Takımımızın, Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarında giyeceği forma reklamı ile görünürlük haklarının pazarlanmasını devrettiğimiz bağlı ortaklığımız Galatasaray Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme A.Ş, ilgili reklam haklarına ilişkin olarak Dumankaya İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş ile 2015-2016 sezonlarında 9.000.000-TL, 2016-2017 sezonlarında 10.000.000-TL ve 2017-2018 sezonunda 11.000.000-TL bedel karşılığında sözleşme imzalamıştır."

bu açıklamanın ardından sözkonusu anlaşmanın nakit karşılığı değil gayrimenkul karşılığı olduğu basına yansımıştı. Yani bu anlaşmayla Galatasaray'ın kasasına nakit girmeyecek 30 milyon TL'yi gayrimenkul şeklinde alacaktı.

http://www.hurriyet.com.tr/galatasarayda-dumankaya-muammasi-40090237

• Ahahahaha. Darba üstüne darbe yemin ederim. Sezona bak.
  • Zaten parası çok azdı.İnşallah sponsorluk biter.Rivayı kurtarırız

• Dumanyaka spor salonu vs yaptıracaktı tt arenanin yanına o iş sıkıntıya girecek herhalde

• Yemin ediyom Türkiye gibi takımız sürekli gündem değişiyo, sürekli olaylar oluyo. Hep bi atraksiyon içindeyiz normal geçen günümüz yok.
    Sezon sonu gelmeden takım uçağının düşmesini yada stadın yıkılmasını falan bekliyorum.
  • 2015/2016 sezonu kayıtlara "bir takımın başına en çok belanın geldiği sezon" olarak geçsin. Bu sezon normal değil, hepimiz tarihi bir sezona tanıklık ediyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnşallah bizim başkan da pis işlere girmiştir ve yakalanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sponsorluk anlaşması iptal olur umarım; fakat hiç sanmıyorum. Rivayı nasıl paylaşacakları konusunda anlaşamamış o yüzden paralel diye içeri almışlardır.
  • İşte bunlar GS üzerine oynanan oyunların göstergesi
  • Dursun'u da içeri alıp sponsorluk iptal edilsin.
  • İnşAllah anlaşma iptal olur üç kuruş para veriyolardı.
  • Özbek ben değil Aysal yüzünden der işin içinden sıyrılır yine
  • Hadi be allahım sen biliyorsun amin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

İnşAllah anlaşma iptal olur üç kuruş para veriyolardı.

Para değil satılmayan daire lütfen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Özbek ben değil Aysal yüzünden der işin içinden sıyrılır yine

ah ulan ontivero
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.