Şimdi Ara

Dulingo ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
30
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İki yıl önce Duolingo’yu 2-3 ay kullanmıştım. Ancak internetteki “Hiçbir işe yaramıyor.” yorumlarından etkilenip bırakmıştım.

Bu yıl İngilizce öğrenmeye yeniden heves ettim. 30 yaşındayım, kendi işimle uğraşıyorum ve çok fazla boş vaktim yok. Yaklaşık altı ay boyunca Udemy’den bire bir online derslere kadar birçok yöntem denedim fakat hiçbirinden istediğim verimi alamadım.

Son büyük güncellemelerin ardından Duolingo’ya geri döndüm. Şu ana kadar özellikle okuma, yazma, dinleme ve dil bilgisi konusunda kullandığım en iyi araç olduğunu düşünüyorum. Hikâyelerin ardından sorular sorması, özet yazdırması ve öğrenene kadar kelimelerle dil bilgisi konularını tekrar karşıma çıkarması oldukça başarılı.

Amacım akıcı İngilizce konuşmak değil. Film, dizi, video oyunu ve yabancı sosyal medya içeriklerini rahatça anlayabilmek istiyorum.

ChatGPT ile bir program hazırladım. Günde 2-3 saat çalışarak kursu 2 Nisan 2027’de bitirmeyi planlıyorum. Kurs sonunda okuma ve dinlemede B2’ye, genel olarak ise en fazla B1+ seviyesine ulaşacağımı tahmin ediyorum. Sonrasında bol bol İngilizce içerik tüketerek gelişmeye devam etmeyi düşünüyorum.

Sizce bu plan gerçekçi mi? Duolingo sonrası içerik tüketerek ilerlemek yeterli olur mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

PLAYSTATION 1
    PLAYSTATION 2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.