Şimdi Ara

Dükkan isim önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
    Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?
    Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin!

Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir.
  • Kardeşler Bıçak
  • İlkten şöyle baktım en alt iletiye kadar belki İngilizce isim önerilerine kızanlar olur diyerek ama nedense hiç bir Allahın kulu uyarmamış.Arkadaşlar dükkanınıza veya nereye İngilizce isim vs başka diller kullanarak dilimizi yozlaştırıyoruz dilimizi yabancı sözcüklerin istilasından kurtarmaya çalışırken sizin bu yaptıkların dilimize çıkmaza götürüyor dememiş.İnternette TDH var oraya bir göz atın orada da benim gibi düşünen onlarca insan var dediklerimi yanlış anlama bu ülkenin dili Türkçe dimi neden dükkanına İngilizce isim koyuyorsun bizim dilimiz yetersiz mi hayır tamamen donanımlı bir dil anlarsan araştırırsan anlarsın ne demek istediğimi."Dilini kaybeden bir millet, herşeyini kaybetmiş demektir.''Yanlış anlamayın her TÜRK genci böyle davranmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnum44 -- 27 Haziran 2016; 13:43:15 >

Bir ada değildir insan, bütün hiç değildir bir başına; anakaranın bir parçasıdır, bir damladır okyanusta; bir toprak tanesini alıp götürse deniz, küçülür Avrupa, sanki yiten bir burunmuş, dostlarının ya da senin bir yurtluğunmuş gibi, ölünce bir insan eksilirim ben, çünkü insanoğlunun bir parçasıyım; işte bundandır ki çanlar kimin için çalıyor diye sorma; çanlar senin için çalıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Su Firmamıza İsim Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TEHET kullanıcısına yanıt

* = I

Orijinalden alıntı: hasan donmez

Bıçak gezegeni

Aynen bu tarz öneri lazım. Yazdım kenara. Teşekkürler.

İngilizce olabilir, Knife World , Dark Knife , Knife Online, Vesaire vesaire

Orijinalden alıntı: Stazza73

Kardeşim Bıçak Dünyası, Bıçak Gezegeni, Bıçak Evreni vb isimler çok yaygın bence klasik birşey olmasın.

İngilizce olabilir, Knife World , Dark Knife , Knife Online, Vesaire vesaire

Aynen hocam örnek vermek için söyledim Bıçak Dünyası nı falan. İngilizce olur aslında ama dükkanın hitap ettiği insanlar pek anlamaz 😃 Dusunucem yinede teşekkürler.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.