Şimdi Ara

dukan diyetine dayanamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlan atağın 2. günü bıraktım çok erken bıraktım ama dayanamadım midem çok kötü bulandı et ye ye hem okul 5 güne çıktı hergün uygulamayacam bu diyeti:(

şöyle yapsam

sabah acı pul biberli yumurta kızartması veya 2 yumurta haşlaması şekersiz çay lor peyniri veya az bir tam yağlı beyaz peynir
    ara öğün 1 yeşil elma
    öğle okul yemeğini yiyiorum ekmeksiz en fazla 1500 kalori falan
    ara yulaf kepeği
    akşam sebze yemeği,bakliyat yemeği veya makarna ve salata

günlük 40 dk yürüyüş veya 2 saat kondisyon bisikleti sürecem böyle iyi mi

• 1500 derken 150 demek istediniz sanırım 150 bir öğun için çok az 400 kalori almalısınız bir öğünde(oda en az). öğlen yada akşam yediğiniz mutlaka etli bir sebze yada etli bakliyat yemeği olsun çok az protein almış olacaksınız yoksa.
    ayrıca haftada 2 akşam somon balığı tüketebilirseniz iyi olur omega3 açısından.
    ara öğünlerda yulaf yada yeşil elmayla sınırlı değilsiniz miktarı az olduktan sonra farklı meyveler yada yoğurt gibi yiyeceklerle çeşitlendirebilirsiniz.
    egzersiz kısmı iyi ama 2 saat aralıksız sürecekseniz fazla olur bisiklet sabah akşam 45 er dakika yeterli. 2 ye bölme şansınız yoksa 45-50 dakka sabahta yeterli olur.
    dukandan pes etmeniz hayrınıza olmuş malesef bobrekleri çok kişi kucağına alacak bu dukan yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zohahahaha -- 21 Aralık 2012; 19:21:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zohahahaha

1500 derken 150 demek istediniz sanırım 150 bir öğun için çok az 400 kalori almalısınız bir öğünde(oda en az). öğlen yada akşam yediğiniz mutlaka etli bir sebze yada etli bakliyat yemeği olsun çok az protein almış olacaksınız yoksa.
    ara öğünlerda yulaf yada yeşil elmayla sınırlı değilsiniz miktarı az olduktan sonra farklı meyveler yada yoğurt gibi yiyeceklerle çeşitlendirebilirsiniz.
    egzersiz kısmı iyi ama 2 saat aralıksız sürecekseniz fazla olur bisiklet sabah akşam 45 er dakika yeterli. 2 ye bölme şansınız yoksa 45-50 dakka sabahta yeterli olur.
    dukandan pes etmeniz hayrınıza olmuş malesef bobrekleri çok kişi kucağına alacak bu dukan yüzünden.

okul yemeğinin kalorisi en fazla 850 nerden çıktı 1500 kalori
    ara öğünlerde etinin mısır ve pirinç patlağı ile şekersiz çay veya mavi yeşil light çikolata var onları da ara öğün olarak yiyebilirim dimi hafta içi evimde olamadığım için balık yiyemiyorum ara öğün olarak yoğurt yemek pek istemiyorum çünkü markette satılan yoğurtlar çok katkılı sorularıma cevap verdiğin için çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dukanyapanvegan -- 21 Aralık 2012; 22:07:50 >

• Zaten şu dukan diyetinden biri ölmüştü.Öyle hatırlıyorum yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitabını da okumuş biri olarak sakın yapma diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zelishnur

quote:

1500 derken 150 demek istediniz sanırım 150 bir öğun için çok az 400 kalori almalısınız bir öğünde(oda en az). öğlen yada akşam yediğiniz mutlaka etli bir sebze yada etli bakliyat yemeği olsun çok az protein almış olacaksınız yoksa.

ara öğünlerde etinin mısır ve pirinç patlağı ile şekersiz çay veya mavi yeşil light çikolata var onları da ara öğün olarak yiyebilirim dimi hafta içi evimde olamadığım için balık yiyemiyorum ara öğün olarak yoğurt yemek pek istemiyorum çünkü markette satılan yoğurtlar çok katkılı sorularıma cevap verdiğin için çok teşekkür ederim

tabi kilo boy durumunu bilmeden bir şey demek zor sonuçta 120 den 90 a düşmek istiyenle 60 dan 50 ye düşmek isteyenin alması gereken kalori çok çok farklıdır ama tek öğünde 850 kal çok gibi. yazdığınız şeylerin hepsi olur ama o ürünlerinde kalori olarak aslında hiçde düşük olmadığını bilmelisiniz arka tarafından kalori kısmına bakıp tek ara öğünde 100-150 kalori yi geçmemeye özen gösterin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zohahahaha -- 22 Aralık 2012; 11:40:28 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zelishnur

quote:

tabi kilo boy durumunu bilmeden bir şey demek zor sonuçta 120 den 90 a düşmek istiyenle 60 dan 50 ye düşmek isteyenin alması gereken kalori çok çok farklıdır ama tek öğünde 850 kal çok gibi. yazdığınız şeylerin hepsi olur ama o ürünlerinde kalori olarak aslında hiçde düşük olmadığını bilmelisiniz arka tarafından kalori kısmına bakıp tek ara öğünde 100-150 kalori yi geçmemeye özen gösterin.

çok teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GLUTEN DİYETİ SORUNSALI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dukan diyeti yapmayınız. Bağırsak problemlerine yol açar üstelik kaslardan gider. Kendinizi zorlamaya gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogrenciinsan

Dukan diyeti yapmayınız. Bağırsak problemlerine yol açar üstelik kaslardan gider. Kendinizi zorlamaya gerek yok.

zaten dayanılmıyo diyete meyve seven insanlar için sürekli et ye ye
  • herşeyden yenilen normal bir diyet yerine neden bunu tercih etmişsiniz anlamıyorum..

zaten herşeyden ölçülü bir şekilde günde 1500-1800 kalori civarı alırsanız ve dediğiniz egzersizleri de düzenli olarak yaparsanız, 1 sene içerisinde en az 20 kilo vermeyi garanti ediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkumru

herşeyden yenilen normal bir diyet yerine neden bunu tercih etmişsiniz anlamıyorum..

zaten herşeyden ölçülü bir şekilde günde 1500-1800 kalori civarı alırsanız ve dediğiniz egzersizleri de düzenli olarak yaparsanız, 1 sene içerisinde en az 20 kilo vermeyi garanti ediyorum..

inşallah öyle olur dukan hızlı kilo verdirdiği için tercih ettim iyi ki bırakmışım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.