Şimdi Ara

Düğünde Nasıl Kız Ayarlarım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sahneye çık bir anda sessizlik diye böğür herkes sussun ve sana baksın. Ardından elini kaldır sen diye parmağınla güzel bir kızı işaret et. Elini ters çevirerek parmağını buraya gel buraya tarzında kıvır. Kız yanına geldiğinde kulağına hafifçe eğilerek kuşumun adı pompiş de. Bu kızlar için çok önemli bir cümledir erkeklere pek söylemezler ama bir anlamı vardır. O mesajı alacak kafasını bir kereliğine öne eğip anladım mesajı verecektir. Ardından otur yerine diğer bağır ve kızı gönder. Düğün çıkışı senin arabana binecek ve senin evine gelecek. Tabi araba önemli eğer araban yoksa hepsi boşa gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Sahneye çık bir anda sessizlik diye böğür herkes sussun ve sana baksın. Ardından elini kaldır sen diye parmağınla güzel bir kızı işaret et. Elini ters çevirerek parmağını buraya gel buraya tarzında kıvır. Kız yanına geldiğinde kulağına hafifçe eğilerek kuşumun adı pompiş de. Bu kızlar için çok önemli bir cümledir erkeklere pek söylemezler ama bir anlamı vardır. O mesajı alacak kafasını bir kereliğine öne eğip anladım mesajı verecektir. Ardından otur yerine diğer bağır ve kızı gönder. Düğün çıkışı senin arabana binecek ve senin evine gelecek. Tabi araba önemli eğer araban yoksa hepsi boşa gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Sahneye çık bir anda sessizlik diye böğür herkes sussun ve sana baksın. Ardından elini kaldır sen diye parmağınla güzel bir kızı işaret et. Elini ters çevirerek parmağını buraya gel buraya tarzında kıvır. Kız yanına geldiğinde kulağına hafifçe eğilerek kuşumun adı pompiş de. Bu kızlar için çok önemli bir cümledir erkeklere pek söylemezler ama bir anlamı vardır. O mesajı alacak kafasını bir kereliğine öne eğip anladım mesajı verecektir. Ardından otur yerine diğer bağır ve kızı gönder. Düğün çıkışı senin arabana binecek ve senin evine gelecek. Tabi araba önemli eğer araban yoksa hepsi boşa gitti.

Sonra arabayla moonwalk yaparak evemi götüreyim kızı
  • hocam oynayarak piste in sonra üstüne bas oynaya oynaya pistten ayrıl kuytuya geç sonra ayağını kaldır al
  • kıza çarp yanlışlıkla (sözde tabi) aa çok özür dilerim derken ordan ilerlet işte muhabbeti çok şık olmuşsunuz de yada ne biliyim birisini gör git hanım efendi çok güzelsiniz tanışabilir miyiz sizi çok beğendim filan de tabi bunu doğru kıza demen çok önemli yoksa totosunu kaldırırsın ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

kıza çarp yanlışlıkla (sözde tabi) aa çok özür dilerim derken ordan ilerlet işte muhabbeti çok şık olmuşsunuz de yada ne biliyim birisini gör git hanım efendi çok güzelsiniz tanışabilir miyiz sizi çok beğendim filan de tabi bunu doğru kıza demen çok önemli yoksa totosunu kaldırırsın ...

sonunda be mantıklı bi cevap geldi. Kıza çarpma fikri iyiymiş fakat aaa özür dilerim derken muhabbeti ilerletmek düğünde zor olur gibime geliyor. Millet ordan oraya koşturuyo olcak çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eml Öğrencisi

quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

takım elbise var mı

Yok Olsada giymek istemezdim çok ciddi durar düğünde

yas kaç

• kardeşim ne düğünde ne de piknikte kız ayarlama şansın yüzde 0 çünkü bu 2 yerde kızın ailesi yanında olduğu için kızla tanışsan bile ailesi seni komaya sokabilir.

bu 2 yerde kızdan başka ailesinden dayak yeme olasılığını da düşünebilirsin
  • quote:

• Arabayı çek düğün salonunun önüne SHIFT tuşuna bas kız otomatik binecek arabaya sahile götür araba hop bir aşağı yukarı kalkıp inecek hayırlı olsun ayarladın kızı
  • Kizi uzaktan seyret bakislarini kacirma okuz gibi bak yani. Oda sana bakarsa yanina git kadinimsin de.

• dansa kaldır

• quote:

Yav burak sen de olmasan

• Kardeş bu istediğin çok zor bi' olay. Fazla bi' beklenti içine girme.
    Karşılıklı kesişme falan olacak, kız yalnız kaldığında çekinmeden gidip konuşabilmelisin, kendine güvenin tam olmalı vs. sen boşver bu işleri, elizabet forever
  • Dugunde huaaa dıye bagırarak yere surtmeye basla. Senı tutup esegın ya da ınegın yanına zıncırleyecekler. Yenı partnerın hayırlı olsun

• Nikah memuruna kucak dansı yap. Kesinlikle dikkat çekersin.
  • Once begendigin birini sec ve gozlerini ondan ayirma.Dayak yiyene kadar bak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ingiliz anahtarıyla ayarlayabilirsin
  • quote:

sesli güldüm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eml Öğrencisi

quote:

takım elbise var mı

Yok Olsada giymek istemezdim çok ciddi durar düğünde

yas kaç

18
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.