< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Düğünde damada ekran kartı takıldı (2. sayfa)

-
-
Keyifli bir anı olmuş
-
Bende kuzenime boğazdan tiger egzoz takmayı düşünüyordum. Sanırım kararımı verdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir insan 30 bin liralık takıyı nasıl takar? :)
Nasıl bir geliri olmalı? Ne tarz bir hayat standardı olmalı?
Babasımı zengin olmalı, babadan mı zengin olmalı? Yoksa kendi çalıp kendi oynayıp mı zengin olmalı?
-
Winrar lisansı tak.
-
Benim düğünde de sahte 50 tl takmışlardı böyle hayatın içinden geçeyim.
-
Veren kartı takarak güzel hava yapmış ama eve gelince mining yapılmış olduğu anlaşılıp oyun oynarken rainbow edasıyla çıkan pixelleri görünce büyük ihtimal arkasından saydırılacaktır
boştur la onun içi .
-
Ben geçtiğimiz hafta damada 18 kiloluk zeytinyağı tenekesi taktım. Biraz sendeledi ama memnun oldu.
aga ne evleneni bitiyor ne doğuranı . 3-5 kayıntı gelir diye her düğüne çağırıyorlar. sonra çocukları oluyor birde o çıkıyor . sıkıyor bazı adetler . ben sahte takmak yerine direkt bişey takmam bi yastıkta kocayın der geçerim ama herkesle iyi olayım adamları öyle değil.
-
Maşallah akıyo bu akşam
Termal macun takan yok mu?
-
Mining çıkması olmasın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran kartı takıldı tamam kabul olabilir de . ekran kartı nereden takıldı o önemli hangi porttan takılmış .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X