Bildirim
Düğün fotoğraf çekimi için lens tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Guncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kenshi
Guncel
ne aradiginizi sizde bilmiyorsunuz aslinda
keskinlik isterseniz makro objektiflere bakin. sigma 105mm iyidir.
Tamron 28-75mm f:2,8 belirttiğiniz fiyat aralığında en uygun lens. Aslında 70-200 f:2.8 olsa çok daha iyi olur ama pahalı.
Canon lens dusunuyorum, 1000 tl ayirdim lens icin. Dedigim gibi dis mekan cekimi yapilacak cok genis aciya gerek yok cogunlukla 2 kisiyi cekicez. Nasil bir lens uygun olur?
quote:
Canon lens dusunuyorum, 1000 tl ayirdim lens icin. Dedigim gibi dis mekan cekimi yapilacak cok genis aciya gerek yok cogunlukla 2 kisiyi cekicez. Nasil bir lens uygun olur?
İlla Canon diye tutturmanin anlami yok bence sonucta hangisi daha keskin daha canli hele hele f2.8 i veriyorsa tercih edilir tamron - sigma gibi lensleri yabana atmayin derim... İlla Canon olsun derseniz alin bir 24-70 f2.8 L USM omur boyu kullanin :)
Canon tercih etmemin sebebi saglamlik vs gibi etkenler. Sanki diger markalar yan sanayi gibi bir izlenim var bende. Ama denemek lazim elbette. Dar aci + keskin bir lens isimi gorecek. 50mm 1.4 lensin yanina birde tele alip yola devam etme derdindeyim.
Bence önce makinanızın adını öğrenin tam olarak ve sigma-tamron ları kötü görmeyin. Eğer açı dar gelmez ise 885mm f1.8 düşünebilirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: ayhan_eee
Bence önce makinanızın adını öğrenin tam olarak ve sigma-tamron ları kötü görmeyin. Eğer açı dar gelmez ise 885mm f1.8 düşünebilirsiniz
Yuhh arkadaş düğün aydamı yapılıyor 885mm önermişsin
550D + 50mm 1.4 + 18-135 olarak bir set yaptim. Tesekkurler herkese
quote:
Düğün fotoğrafı çekicem diyip 18-135 alman biraz garip olmuş
ayhan
885 f1.8 yetmeyebilir. geniş kalmış biraz 400-1000 alsın bence -
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
quote:
ayhan
885 f1.8 yetmeyebilir. geniş kalmış biraz 400-1000 alsın bence
Makine ile birlikte olan lensti bu , genel amaçla aldım. Bir çok kişi 50 ve 85mm ler kafi dedi sanırım o lensleri kullanıcaz.
-
insan bir hata yapmaya görsün
Ben evden çeker zorlanmadan diye dedim -
Hatayı affetmem -
alicen bi hs20 arkene bakmeycen arkedeş
gider evden dogru portre cekersin sonrada yanina gidip gelinin goz bebeginin makrosunu cekersin
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
quote:
ayhan
885 f1.8 yetmeyebilir. geniş kalmış biraz 400-1000 alsın bence
Makine ile birlikte olan lensti bu , genel amaçla aldım. Bir çok kişi 50 ve 85mm ler kafi dedi sanırım o lensleri kullanıcaz.
Düğün fotoğraflarında prime lar biraz zorluyor ama tercih sizin tabii
-
50mm f/1.4 yazacaktım elinde varmış zaten, kolay gelsin, prime yorar biraz kadrajı kendin alacağın için.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X