Şimdi Ara

Düğün Dernek | Selçuk Aydemir (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
298
Cevap
4
Favori
16.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mcebi001

Yukardaki yorumlarada da baktım sanki kemal sunal filmlerini küçümsedim gibi bir intiba oluşmuş ..tam tersi herkes gibi bende o filmlerle büyüdüm ve hala daha gülerim fakat bu film farklı konu yine basit hatta luzumsuz bile sayılabilir ama gerek oyunculuk gerekse zeka ürünü espriler herkesi güldürüyor ...cem yılmaz şovları gibi çıkınca aklında pek bişey kalmıyor ama arkadaşlarınla filmdeki sahneleri konuştugunda yine gülmeye başlıyorsun..

bunlar mı çok zekice ayrıca kemal sunalın tırnağı olamaz bunlar.

Düğün Dernek | Selçuk Aydemir

Düğün Dernek | Selçuk Aydemir

• quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Orijinalden alıntı: mcebi001

Memleketimizdeki çogu insan gibi sizde kolay anlışılır komedileri seviyorsunuz sanırım hani kemal sunal ,şener şen replikleri gibi hemen o saniyede güldüren ,fakat işler güçler ekibi biraz daha durum ,yorum komedesi yapıyor yani gülebilmek için biraz dikkatli takip etmek,hızlı düşünmek gerekiyor aksi halde diyaloglar hızlı hızlı geçtiği için kahkaha atan izleyiciler için neye gülüyo bu adamlar dersiniz..

Yani Düğün Dernek'te kolay anlaşılmayan espriler vardı öyle mi?
    Tüpçü Fikret'in kapıya çarpıp düşmesi, freni boşalan kamyonetin arkasından sürüklenmesi, vs. Bunlar hep zekâ gerektiren espriler olsa gerek. Bu ekibin İşler Güçler'den bu yana hayranıyım ama bu filmde komik olmak için çok kasmışlar, her saliseye bir şaka, komiklik sıkıştırmaya çalıştıklarından ortaya bir çorba çıkmış.
    Güldüm mü? Evet fazlasıyla güldüğüm yerler oldu. Ama salondan çıktıktan sonra bir olmamışlık vardı aklımda.

Şöyle tarif edeyim:
    Hani çok acıkırsın da pırasa ve bulgur pilavı yersin. Sadece doyarsın bu yediklerinle, çok lezzet alarak, keyifle yemiş olmazsın. Ama bir de acıktığında iskender, beyti, mantı, kaşarlı tavuk dürüm filan yediğini düşün.

İşte Düğün Dernek benim için pırasa ve bulgur gibi.

yav kardeş biz bunları görüyoz fark ediyoz da anlamıyom millet gülüyo eşek gibi anıra anıra ben tebessüm bile etmedim ya onlar salak ya biz salağız çözemedim

edit: sende gülmüşün yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 10 Ocak 2014; 9:31:26 >

• Kemal sunalın şekline tavırlarına daha çok gülüyorsun söyledikleri daha sonra geliyor bunlarınsa söyledikleri seni güldürüyor tipde komik bir şey yok,yani filmler komedi filmi olsada konsept farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Take That

yav kardeş biz bunları görüyoz fark ediyoz da anlamıyom millet gülüyo eşek gibi anıra anıra ben tebessüm bile etmedim ya onlar salak ya biz salağız çözemedim

Bir kere şu ''tebessüm bile etmedim'' entelliğini bir kenara bırakalım. En dandik komedi filminde bile 1 salise bile gülünecek yer vardır. Patron Mutlu Son İstiyor bence rezalet bir film ama orada bile güldüğüm yerler oldu.

Evet Düğün Dernek'te de çok güldüm ama verdiğim örnekteki gibi yavan bir tat bıraktı. Keçiboynuzu kemirmek gibi.

• quote:

quote:

Bir kere şu ''tebessüm bile etmedim'' entelliğini bir kenara bırakalım. En dandik komedi filminde bile 1 salise bile gülünecek yer vardır. Patron Mutlu Son İstiyor bence rezalet bir film ama orada bile güldüğüm yerler oldu.

Evet Düğün Dernek'te de çok güldüm ama verdiğim örnekteki gibi yavan bir tat bıraktı. Keçiboynuzu kemirmek gibi.

yaw ne adamlar var he tebessüm etmedim entel oldum. 2 saatlik bu saçmalıkda belki bi yerde tebessüm ettim ama 2 saat yani el insaf onumu hatırlıcam ettiysemde ,bu salak filmi beğenmemek için entel olmaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 10 Ocak 2014; 12:22:34 >

• quote:

yaw ne adamlar var he tebessüm etmedim entel oldum. 2 saatlik bu saçmalıkda belki bi yerde tebessüm ettim ama 2 saat yani el insaf onumu hatırlıcam ettiysemde ,bu salak filmi beğenmemek için entel olmaya gerek yok

Geyiğine entellik lafını kullandım hacı, bu kadar gerilme. Yani kısacası yeme bizi bir kere güldüm, hiç gülmedim diye.

• quote:

quote:

Geyiğine entellik lafını kullandım hacı, bu kadar gerilme. Yani kısacası yeme bizi bir kere güldüm, hiç gülmedim diye.

hiç gülmedim sadece tebessüm ettim oda kafasına tüp yediği sahnede .otobüste giderken ki haline onun dışında yemin ediyorum sıkıntıdan elim ayağım titredi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 10 Ocak 2014; 12:42:36 >

• Filmi izleyenlere soru,

Arkadaşlar hamamda bayanlar ne gördü de şok geçirdi, benim aklıma gelenlerler pirsing ve dövme,
  • net nezman düşer
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

net nezman düşer

Daha var film sinemalarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gayet güzeldi . Köyde geçen komedileri seviyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim hoşuma gitmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

net nezman düşer

hangi sinemalarda antalyada yok mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nelth.

quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

net nezman düşer

hangi sinemalarda antalyada yok mesela

Hadi şanslısın sinemada izlersin gider

http://boxofficeturkiye.com/seans/?film=D%FC%F0%FCn+Dernek&film_sehir=Antalya

• ben çok beğendim :)
  • 1. oldu vallahi film helal olsun adamlara başarılı bi iş yaptılar...
  • çok iyi film tavsiye ederim herkese
  • quote:

En Çok İzlenen Türk Filmi Düğün Dernek

Çalgı Çengi‘yle adlarını duyurmaya çalışsalar da İşler Güçler ile televizyon aracılığıyla daha geniş kitlelere yayılan Ahmet Kural – Murat Cemcir ikilisinin son filmi Düğün Dernek tarihi bir başarıya imza atarak sinema tarihimizin en çok izlenen filmi olmayı başardı.

Selçuk Aydemir‘in yazıp yönettiği, kadrosunda Rasim Öztekin, Devrim Yakut, Barış Yıldız, Burak Satıbol gibi isimlerin de yer aldığı film, 2012 yapımı Fetih 1453′ün 6 milyon 572 bin ile elinde bulundurduğu rekoru 6 milyon 600 bin ile kırarak resmen adını tarihe altın harflerle yazdırdı.

Devamı:http://cineshoot.net/en-cok-izlenen-turk-filmi-dugun-dernek.html

• Türk sineması , dizileri ve seyircisi son 10 yılda roket gibi fırladı.Param olsa kesin bu alana yatırım yapardım.Düğün Dernek en çok izlenen film oldu , seneye başka bir film çıkacak Düğün Derneği geçecek 1. olacak , ertesi sene başka bir film çıkacak o 1.olacak her sene böyle gider bu.

Film niye hala Gelecek Program olarak gözüküyor.
  • Tavsiye ederim çok iyi filmdi.:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.