Şimdi Ara

Düğün de bir hareket yaptım rezil oldum mu sizce?Ne düşünüyorsunuz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Düğün sonu aile fotoğrafı geldi ne yalan söyleyim ben sokak kültürü ile büyüdüm yani el kol hareketleri işte kolunu arkadaşı'nın omzuna atma falan düğün de fotoğraf da damat'ın omzuna fotoğraf çekinirken kolumu omzuna attım siz ne düşünüyorsunuz mesela sizce rezil oldum mu?Çünkü kuzenim sonra bana oturduğum da dik dik baktı.

• Altı ustu fotoğraf.begenmezlerse yırtar atarlar.evlilik şartnamesi değil ya.rezil olacak birşey yok,sonradan uygun olmadığını düşündüysen sonraki dugunlerde yapmazsın.büyütme bu kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozguven -150

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya pek bisey olmazda. Senin o dugunde hangi rolde bulundugun onemli. Umar8m damatin akrabasisindir.

• Aksine yaptığının arkasında durursan böyle muzip cool kzıların tatlı bulduğu tiplerden olursun

• Baslıgı okuyan da uctun kactın mal mal hareket yaptın sanacak,alt tarafı elını omzuna atmıssın la.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

Aksine yaptığının arkasında durursan böyle muzip cool kzıların tatlı bulduğu tiplerden olursun

erkek tarafıysan sıkıntı yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • VideSupra kullanıcısına yanıt
    Kuzenim
  • olm bu ne gelmişsiniz bi de tartışıyorsunuz bunu burada lan bunu mal hareket olarak gören adamın da kızın da ben taaaağğğğ ulan o damat aileden birisi değil mi senin yakınınla evlenmiş elini omzuna atmışsın ne olacak anasını satayım, damat bunu yadırgıyorsa direkt ayırırım kızım ya da kardeşim olsa. bu ne lan
  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Yok damat dedi ki "Teşekkürler Doğan" ama oturduğum da dediğim gibi akraba düğünü diğer kuzenler de vardı bir tane kuzen bana böyle dik dik baktı acaba dediğim bu yaptığım hareketten dolayı mı?
  • sen aslında kuzenin sana baktığı için işkillendin..kim bilir neye baktı o dik dik sıkıntı yok..samimi bi fotoğraf olmuş..damat bişey dememiş zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.