Şimdi Ara

DUELYST ( Open Beta )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir süredir oynadığım.Konusunu açmak için üşendiğimden bir o kadar ayıp ettiğim oyun " Duelyst ". Hemen bir iki ekran görüntüsü belki bir video ile geçiştireceğim. Oyunu kendiniz keşfederken daha çok zevk alacağınızı düşünüyorum.


     DUELYST ( Open Beta )







    Web sitesi :https://duelyst.com/ Buradan oyunu indirebiliriz. Boyutu oldukça küçük.
    Alternatif : http://beta.duelyst.com/ Şu adres tarayıcı tabanlı olarak oyuna bağlanabilmek için.

    Ayrıca artık oyuna " Steam " üzerinden erişebiliyorsunuz.

    Cross platform olarak geliştiriliyor oyun. Mac ve Windows kullanıcıları bu keyiften yararlabiliyoruz. Nedir ne yapıyoruz oyunda. Sistem olarak gösterebilecegim hatta olduğu gibi fikri Heartstone dan almış. Generalimizi seçip kartları biriktirip kendi stratejimizle pvp yapıyoruz.

    Diğerlerinden Farklı olarak oyun Sıra tabanlı Savaş Stratejisi kullanıyor.



    Tarza hakim Şu aralar canı sıkılan yeni bir şeyler denemek isteyenler için güzel alternatif. Girip 2 maç atar cıkarsınız. Azımsanmayacak kitleye sahip oyun.

    4 oyun moduna sahip şuanda.

    Single olarak görev yapabilir.

    Ranked game de diğer oyunculara karşı sıralama için oynayabilir.

    Gauntlet modu taze geldi. Heartstone daki turnuva sistemi. 150 gold a bir ticket alabilir. 3 lose şansıyla yardırabilirsiniz. Bu modda kendi destenizle oynamak yerine oyunun size atadığı oyundaki tüm kartlardan yararlanarak 1 ticket a mahsus oluşturdugunuz desteyle oynarsınız. Böylelikle üst seviye kartlarıda görebilmiş oluyoruz. ( aldığınız win ler bu modda oldukça tatmin edici ödüller sunar.

    100 gold Spirit eder. 1 spirit kırdıgınızda içinden 5 kart cıkar. 5 karttan 1 olasılıkla özel kart düşürme şansına sahipsiniz. Bunun dışında parası olan kendi parasıyla gold alabilir. Gerek var mı pek sanmıyorum. 3-5 win de o kadar kazanabiliyorsunuz zaten.

    Oyunun kendi yeni başlayan rehberi için :https://forums.duelyst.com/t/duelyst-official-player-guide-updated-sept-22/12826

    Oldschool ve tranding card sistemini seven oyuncular için öneriyorum.



    Daha fazla bilgi için stream sitelerini , video ve yabancı paylaşım sitelerini takip edebilirsiniz. Daha çok taze , sade ve kirlenmemiş bir oyun. Tadını çıkarın.


    Oyun için Nick : PunkyBlood



    Edit: Oynayan arkadaşlarda nicklerini bırakırlarsa buraya ekler. Herkesin faydalanmasını sağlayabiliriz. Hatta kendi aramızda turnuvalar düzenleyip etkinlikler yapabiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 19 Ekim 2016; 20:41:14 >







  • Resim de görüntü böyle pixel duruyor, normal de de öyle mi. Keskin bi grafikle daha hoş olabilirdi. Sanki renderi düşürülmüş gibi duruyor, hayır grafik için demiyorum bu arada böyle gözüm bozulur benim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğrudur. Bu tipte oyunlara aşina olanın seveceği , alışkın olmayana itici gelebilecek bir oyun. Misal hala daha Heroes Might and Magic oynayan bir vatandaş çok büyük keyif alarak bu oyunuda oynayabilir. Belki çocuklugunuz Yu-gi-oh ile geçmiştir. Bu oyun sizi tatmin eder. Sanat açısından oyuna baktığımızda aslında çok özenilmiş. Daha keskin çizilmiş bir dünyanın üzerinde pixel karakterler kullanmışlar rahatsız etmiyor. İşten güçten çok vakit bulamayan , benim gibi şirket pc lerinde firewall oldugu için her siteye giremeyen arkadaşlar girip gün içinde 1 2 oyun atıp çıkabilir. Gayet keyifli.




    Edit: Gün itibariyle yeni sezon başlamış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 1 Ocak 2016; 11:21:31 >




  • Daha önceden belli bir süre Hearthstone oynamıştım ama yüksek seviyede rng ve aggro decklerden bunalıp bırakmıştım. Bugün tesadüfen bu oyunu keşfettim ve çok sevdim. Hearthstone'un kötü yönleri olmayan versiyonu gibi bir şey bu oyun. Tabi şu an sadece başlarındayım oyunun, belki de tamamen yanılıyorumdur.
  • mesajım bulunsun, değerlenebilir buralar. knight online steam'den daha çok keyif vereceği kesin bana :)
  • Bu oyun değerlensin. Değerlenmeli. Hearthstone'dan daha karışık ve eğlenceli bir oyun bence.
  • eklemek isteyenler için nick Wessaur
  • Teşekkürler paylaşım için.. Bir ara deneyecegim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akşam kurup biraz oynadım. Şimdilik sadece Practice görevlerini yaptım, daha ladder falan girmedim.

    Board'un stratejik olarak kullanımı, Hearthstone'a göre baya bir değişiklik ve keyif katmış. Saracak gibi, du bakalım

    Buraya nick name bırakan arkadaşlara davet gönderdim. Benim nick: Larethian

    İsteyenler ekleyebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LarethIan -- 2 Nisan 2016; 1:52:19 >
  • Geçen ay hazırladığım, kısaca oyunu tanıttığım 1 el maç attığım ve sonunda da kısa bir değerlendirmemi yaptığım bir video.

    Türkçe kaynak olması, oyunun biraz tanınması amacıyla hazırlamıştım ama pek ilgi görmedi :) Bence bu oyun daha fazlasını hak ediyor, Hearthstone'dan sıkılanlar için harika bir kaçamak bana kalırsa





  • Bu benim attığım maçtan daha oyunu çözme aşamasındayım

  • Görüp görebileceğin her açıdan en iyi ve en adil kart oyunu kendisi . Kendi kendine yeten özel bir kitleye sahip. Casual kafayla başladım oyuna hala daha da o şekilde oynarım.
  • renklerden aşırı rahatsız oldum oynayamam sanırım bu şekilde.
  • Punk4Life kullanıcısına yanıt
    Bende açıkcası diğer kart oyunlarındaki dengesizliklerden çok şikayetçiydim Duelyst yeni başlamış olsam da şuan için oyun dengeleri gayet yerinde ve oyun geliştirilmeye devam ediyor, grafiklerde eski atari oyunlarını hatırlatıyor bana günümüz oyunlarından farklı grafikleri olması da hoş bir özellik.
  • Oyunu oynayan varsa ve oyun hakkında bilgi almak isterseniz yardımcı olabilirim bende daha çözme aşamasındayım

  • Bu oyun mobile geldi mi? Genel de kart oyunlarını ipad ile oynyorum pc başında oynamak zevk vermiyor. Şuan arada heartstone ve genellikle shadowverse oynuyorum ama shadowun ios cihazlarda sürekli çökme sorunu var, çökünce kaybetmiş sayılıyorsun bide, maça dönemiyorsun falan tam kazancagım sırada çöküyo sinir ediyo. Alternatif arıyorum mobile geldiyse denerim

    Edit: şimdi baktım, bu yıl içinde geliyormuş apple a. Android hakkında bilgim yok, yazayım öğrenmiş olun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcyTea Lemon -- 3 Kasım 2016; 17:20:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet mobil patform da bulunmuyor henüz. Shadowverse de güzel oyun oynuyorum.Steam üzerinde 7-8 k aktif oyuncusu var. Hatta bir ara ona da bir başlık açmak lazım burada.
  • Oynanabilir bir oyun arkadaşlar bir şans verim derim
  • Mobile hala gelemedi, ama eli kulağındaymış

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.