Şimdi Ara

Dudak kuruluğu :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim yıllardır dudağım kuru.Sürekli dilimi dudağıma götürüyorum tik gibi bişey olacak yaw.Lanet ettim ya durak kururmu ya.Ağız kurulugu yokta dudak kurulugu var sadece.Dudagım çatlak bi vaziyette kuru.Bunun bi tedavisini arıyorum.Offf çok kötü bişey yardım edin

Şu kremi gördüm eczanelerde bulunurmuki ?
    http://www.dogalecza.com/index.php?p=show&pid=853&k_id=30&kn=LA+ROCHE+POSAY

Bende Nivea Lip Care diye bişey var.Uzun süreli günlük bakım ve etkin koruma diyo.1saat bile dayanmıyo .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 19 Ocak 2008; 13:29:17 >

• Benim de aynı derdim var... ve ben niveanın repair& protection yazan üstünde ve açık mavi olan olan lip stick ini kullanıyorum... ama sürdükten sonra yalamicaksın dudaklarını bi de çok zırt bırt sürmiceksin... dudakların arada hava alıcak... parfümerici lerde bulursun... makyaj malzemeleri satan yerlerde..
  • saol @darkchild ben de de aynı dert vardı..özellikle heyecanlanınca, maçlarda flan acayip kuru oluyor..acaba bunun dogal besinlerle flan bi tedavisi de var mı?
  • @ Darkchild SağoL ßiLgin İçin.
  • Hocam hiç uğraşma öyle şeylerle. Nivea mavi lip stick dudak kremi al gece yatmadan önce sür bişi kalmaz. Ben dudaklarımı soyuyorum huy oldu. Anca böyle kurtarıyorum kendimi. Ve çok işe yarıyo ama sana tavsiyem dışarı çıkarken sürme sürsenda accık sür
  • Benimde eskiden kururdu, envai çeşit kokulu lip stick alırdım. Öpüşürken güzel oluyor çilek böğürtlen kokulu falan Sonra geçince lip stickleri elimin üstüne sürüp sürüp bitirdim
  • nemlendirici içerikli stick ürünleri tavsiye ederim gayet işe yarıyor .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çene Eklemi Ağrısı
    13 yıl önce açıldı
    Burun tıkanıklığı alerji
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • stick ürünlerinden bende sürüyordum ama dudağım ne öyle habire krem. şuan yarıldı yine
  • 30 YTL ye falan neutrogen marka lipstick vardı 2-3 sene önce.. hala vardır.. ama gerek yok :))
  • Merhaba, Uzun süredir ben de aynı dertten müzdaribim çok forum gezdim araştırdım fakat anlık çözüm dışında bir şey bulamadım. Kendim ürünleri denerken en çok memnun kaldığım ürün Trendyoldan Jami Beauty markalı dudak maskesi oldu sanırım düzenli kullanımda etkisini gördüm gerçekten. Sabah kalkınca normalde paramparça olan dudaklarımdan kurtulduğuma çok mutluyum. Umarım sizinde işinize yarar. İyi forumlar dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.