Şimdi Ara

Ducray şampuan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Web Adresi:http://www.ducray.gen.tr
    Sahibi:ducray
    Hosting Sağlayan Firma: kendi sunucumuz
    Web Master ve ya Teknik Sorumlu:ducray
    Kullanılan sistem hakkında bilgiler


    Sağlıklı saçlar için gereken sağlam ve dengeli saç derisidir. Mevsimsel değişimler, şehir yaşamındaki stres, hava kirliliği, metropol hayatı, iş stresi, kullanılan yanlış şampuanlar gibi dış saldırılara maruz kalan saç derimiz zamanla kırılganlaşır ve hassaslaşır.

    Özellikle hanımların bakım konusunda ne kadar hassas olduklarını hepimiz çok iyi biliyoruz. Zaman geçtikçe erkekler de bu furyaya dahil oluyor ve bakım konusunda onlar da hanımları yakalamış durumda. Bu yazımda sizlere farklı bir markadan bahsedeceğim. Klasikleşmiş ürünlerden sıkıldıysanız ve fiyat konusunda sizleri ürküten rakamlar ile karşı karşıya gelmekten bıkmış durumdaysanız, hem geniş ürün yelpazesi hem de farklı bakım ürünleri ile birlikte Ducray Anaphase Şampuan> markasına yaklaşmanızı tavsiye ediyorum.

    Saç dersinde çeşitli nedenlerle bir takip problemler oluşması mümkündür. Kullanılan ilaçlar, mevsim değişiklikleri, genetik özellikler, geçirilen rahatsızlıklar, kullanılan yanlış ürünler, saç derisindeki bazı dengesizlikler bu problemlere neden olan etmenlerden bazılarıdır. Ayrıca saç dış etkenlere açık olduğu için hava kirliliğinden, kullanılan sudan çok çabuk etkilenir. Farklı saç yapısına göre çeşitli saç derisi problemleri yaşanabilir. Ducray şampuan çeşitleri yaşanabilecek yada en çok yaşanan saç derisi sorunlarına yönelik ihtiyaçları fazlasıyla karşılayan özel bir üründür. Ducray şampuan içinde aktif maddeler vardır ve bu maddeler ile ürün saç derisindeki probleme karşı etki gösterir. Saçta yağlanma varsa yağlı saçlara özel geliştirilmiş ducray şampuan tercih edilmelidir. Ducray şampuan saçın yağ dengesini düzenler. Saç dökülmelerini keser daha güçlü ve sağlıklı saç uzaması için ortam yaratır.

    İşte Ducray Melascreen Depigmentant bu bakım ürünlerinden yalnızca bir tanesi. Farklı bakım ürünlerini de bünyesinde barındıran Ducray özellikle bu ürün ile hanımların dikkatini çekmeyi başarmış durumda. Bu ürün sayesinde vücuttaki lekelere elveda demenin zamanı geldi. Az önce de belirttiğim gibi yaşlanmaya başladıkça vücutta kahverengi ve belirgin lekeler ortaya çıkıyor. Bu lekeler özellikle yüzümüzde, bacaklarımızda, ve sırt bölgesinde çok daha yoğun ve sık karşılaşılan lekelerdir.

    Orta yaşlardan itibaren her ne kadar genetik nedenlerle ilgili olsa da farklı faktörlerden dolayı da saç dökülmesi meydana gelebilir. Ducray Anacaps Kapsül, saçın beslenmesi için gerekli besinleri bir arada toplamış bir kapsüldür. Metiyonin ve sistinin gelişmesini teşvik ederek, saç ve tırnakların kuvvetlenmesini sağlar.







  • Ducray anaphase ürünlerini incelemek içinhttp://www.ducrayanaphase.net adresini ziyaret edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.