Şimdi Ara

Duck Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Cs oynarken duck yapmak istemiyorum fakat bir nevi bağımlılık gibi oldu . Bundan kurtulmak istiyorum fakat ; duck yaparken ctrl ve mouse scrollunu kullanıyorum . Optionsdan mouse scrollunu kapadığım zaman duck alışkanlığım yüzünden scrolla tekrar bastığımda yukarıda silah menüsü geliyor . Ben bu menünün gelmesini istemiyorum . Bundan kurtulmanın yolu nedir . Yardım eden herkese teşekkürler.

• unbind scroll falan gibi birşey galiba

olmadı yan yatır
  • Laf açılmışken sorayım... Ctrl Ctrl 1 saniye bekle Ctrl ctrl ben bu tarz egilip kalkıyorum tehlikeli yerlerden giderken... Bunun adı duckmı ? Çünkü Scrollla yapılandan daha değişik birşey oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kenshi

Laf açılmışken sorayım... Ctrl Ctrl 1 saniye bekle Ctrl ctrl ben bu tarz egilip kalkıyorum tehlikeli yerlerden giderken... Bunun adı duckmı ? Çünkü Scrollla yapılandan daha değişik birşey oluyor.

Duck.Ama bu serbest.Diğer mauseye ayarlanan yasak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TR4NC3

Selam arkadaşlar. Cs oynarken duck yapmak istemiyorum fakat bir nevi bağımlılık gibi oldu . Bundan kurtulmak istiyorum fakat ; duck yaparken ctrl ve mouse scrollunu kullanıyorum . Optionsdan mouse scrollunu kapadığım zaman duck alışkanlığım yüzünden scrolla tekrar bastığımda yukarıda silah menüsü geliyor . Ben bu menünün gelmesini istemiyorum . Bundan kurtulmanın yolu nedir . Yardım eden herkese teşekkürler.

Klavye ve tuş ayarlarından scroll tuşunu boşalt, herhangi bir komut olmasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

quote:

Selam arkadaşlar. Cs oynarken duck yapmak istemiyorum fakat bir nevi bağımlılık gibi oldu . Bundan kurtulmak istiyorum fakat ; duck yaparken ctrl ve mouse scrollunu kullanıyorum . Optionsdan mouse scrollunu kapadığım zaman duck alışkanlığım yüzünden scrolla tekrar bastığımda yukarıda silah menüsü geliyor . Ben bu menünün gelmesini istemiyorum . Bundan kurtulmanın yolu nedir . Yardım eden herkese teşekkürler.

Klavye ve tuş ayarlarından scroll tuşunu boşalt, herhangi bir komut olmasın.

aynen le yap bende bırakmaya calsıtım bi zaman ama olmadı aynı sorunu yaşadım ve çözümü 1-2 hafta sonra bulmustum

• quote:

mwheel yazan yerleri kaldırırsan hiçbirşey ayarlanmamış olur ve istediğine ulaşırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    V-gear marka webcam sorunu.
    15 yıl önce açıldı
    World War Z Mikrofon sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: uohk061_TS

quote:

Laf açılmışken sorayım... Ctrl Ctrl 1 saniye bekle Ctrl ctrl ben bu tarz egilip kalkıyorum tehlikeli yerlerden giderken... Bunun adı duckmı ? Çünkü Scrollla yapılandan daha değişik birşey oluyor.

Bazı zihniyetteki adminler ctrl ile yapılananıda yasaklamışlar ctrl ye basıyorum sonra 1 sn boyunca eğilmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuickPlay

quote:

quote:

Bazı zihniyetteki adminler ctrl ile yapılananıda yasaklamışlar ctrl ye basıyorum sonra 1 sn boyunca eğilmiyor.

Eskiden non-steam dhkt serverinde de ctrl duck yasaktı....

• Duck engelleyici Sunucularda bir kaç gün oynamalısın,biraz değişik olucak ama yapmaya çalışsanda yapamıyorsun.
  • quote:

Ctrl duck yapılır zaten onda bi sorun yok hacım, scroll ile yapılan sorunlu sadece.

Onun adı da duck ama diğeri scroll duck.
  • Counter-Strike'da walk ile run arasında bir hız, walk sesi ile run sesi arasında yani ortalama bir ses cıkarır ornegin A dan B ye Baseden donerken duck yapabilirsiniz ve bomb side gelince walk devam edebilirsiniz

Duck dünyada ki Tüm turnuvalarda acıktır, ama mouse scrol whellup yaparak yapılması yasaktır!

Zaten duck mhelup ile yapılmaz!

Duck yapılısı:

W basıp veya herhangi bir yon tuşu fark etmiyor klavyenin sol alt en kosede ki ctrl ye arada 0,5 saniye arayala iki kere arka arkaya ctrl basılarak yapılır bu arada w elden cekilmez ve 2 ctrl + 2ctrl arasında 1.5 saniye beklenir

ctrl+ctrl...ctrl+ctrl...ctrl+ctrl + İSTEDİGİN YON TUŞU İLE NORMAL YÜRÜ ile yapılır

PC'nizde kurdugunuz LAN server ile 30 dakkada deneyerek ogrenebilirsiniz

Unutmayın duck whelup ile yapılmaz o iş hikayedir Walk sesi 0 olarak düşünün Run sesinide 1 olarak düşünün whelup ile adam gibi yapcaginiz duck ile 0.75 ses cıkar ama gercek klavye ctrl ile duck ile 0.50 tam ortalama bir ses cıkar

Ama duck yasaklanmış bir serverda whelup ile 0.75 ses cıkartarak duck yapabilrisiniz!

Kısaca whelup ile duck olmaz, yukarda anlattıgım ctrl ile olur.

*Valve'nin çıkardığı update ile artık duck diye birşey kalmamıştır, gereksizdir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Turkey.Legend

Duck engelleyici Sunucularda bir kaç gün oynamalısın,biraz değişik olucak ama yapmaya çalışsanda yapamıyorsun.

en mantıklısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuickPlay

quote:

quote:

Yok artık varmı öyleleri de

• Bazı serverlarda görüyorum, CTRL ye basıyorum ama ben eğilene kadar normalden fazla süre geçiyor ve yüksekliği beni gizleyecek olan birşeyde, adam beni görüyor ve başlıyor kutuyu taramaya, zamanlamalarda biraz sorun olması gerçekten kötü. CS hızlı olduğu için çok seviliyor. Dinamik hareketleri engellemek biraz kötü oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.