Bildirim
Dubstep için Türkçe karşılık ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Robopop -
Blues ve metal gibi türlerin de Türkçe meali yok. İlla bir meali olması şart değil. Acil demişsiniz bir de.. -
inşaat sesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Duble adım genel olarak cifte telli
Dıptıs
quote:
Orijinalden alıntı: Masamune
inşaat sesi
Biri suna yav he he gifi koysun mobilim
quote:
Orijinalden alıntı: PostMortem
Blues ve metal gibi türlerin de Türkçe meali yok. İlla bir meali olması şart değil. Acil demişsiniz bir de..
Evet acil dedim bir de..... Nedenini açıklayayım ;
İngilizce dersinde her hafta 1 kişi seçtiği 5 ingilizce kelimenin Türkçe mealini, İngilizce mealini(Türkçe sözlükteki anlam gibi), kendi ürettiği orjinal fikirlerle sınıfı da olayın içine sokarak anlatıyor.Ben de içinde Arsız Bela dinleyen, Demet Akalın dinleyen, Serdar Ortaç dinleyen insanlar barındıran sınıfıma bu müzik türünü bu vesileyle zorla da olsa öğretmek istiyorum ve buna bir kulp bulmam lazım.Dubstep'in ingilizce başka bir anlamı varsa, onun türkçe karşılığı olabilir yani ben önerilere açığım. -
boş gürültü -
quote:
Orijinalden alıntı: Masamune
inşaat sesi
quote:
Orijinalden alıntı: -b0Ni
boş gürültü
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
-
quote:
Orijinalden alıntı: Moruga Scorpion
quote:
Blues ve metal gibi türlerin de Türkçe meali yok. İlla bir meali olması şart değil. Acil demişsiniz bir de..
İngilizce dersinde her hafta 1 kişi seçtiği 5 ingilizce kelimenin Türkçe mealini, İngilizce mealini(Türkçe sözlükteki anlam gibi), kendi ürettiği orjinal fikirlerle sınıfı da olayın içine sokarak anlatıyor.Ben de içinde Arsız Bela dinleyen, Demet Akalın dinleyen, Serdar Ortaç dinleyen insanlar barındıran sınıfıma bu müzik türünü bu vesileyle zorla da olsa öğretmek istiyorum ve buna bir kulp bulmam lazım.Dubstep'in ingilizce başka bir anlamı varsa, onun türkçe karşılığı olabilir yani ben önerilere açığım.
Tamam da, sizin öğretmek istediğiniz dubstep de o güruhun dinlediğinden. Birinde söz yok, diğerinde kaliteli söz yok. Enstrüman kullanımını, canlı performansı hiç katmıyorum. İlla güzel bir tür öğretme amacında iseniz blues, tsm, metal gibi türlere yönelmenizi tavsiye ederim. Hatta klasik müziği hem siz öğrenin, hem de öğretin derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
boş gürültü
+1
quote:
quote:
quote:
İngilizce dersinde her hafta 1 kişi seçtiği 5 ingilizce kelimenin Türkçe mealini, İngilizce mealini(Türkçe sözlükteki anlam gibi), kendi ürettiği orjinal fikirlerle sınıfı da olayın içine sokarak anlatıyor.Ben de içinde Arsız Bela dinleyen, Demet Akalın dinleyen, Serdar Ortaç dinleyen insanlar barındıran sınıfıma bu müzik türünü bu vesileyle zorla da olsa öğretmek istiyorum ve buna bir kulp bulmam lazım.Dubstep'in ingilizce başka bir anlamı varsa, onun türkçe karşılığı olabilir yani ben önerilere açığım.
Tamam da, sizin öğretmek istediğiniz dubstep de o güruhun dinlediğinden. Birinde söz yok, diğerinde kaliteli söz yok. Enstrüman kullanımını, canlı performansı hiç katmıyorum. İlla güzel bir tür öğretme amacında iseniz blues, tsm, metal gibi türlere yönelmenizi tavsiye ederim. Hatta klasik müziği hem siz öğrenin, hem de öğretin derim.
Bir müzikte söz olması onun kaliteli olduğunu mu gösterir ? Ayrıca metal kendim de dinliyorum fakat sınıfın onu anlayabileceğini zannetmiyorum keza geçen sene de yapıyorduk bunu, denedim herkes bana garip garip bakmaya başladı.Konumuz bu değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: LacunaCoil
quote:
boş gürültü
+1
+1905
insanlar müziği; güzel ses, ritm ve söz için dinlerler kaba tabirle ifade edersek, biraz önce dubstep e haksızlık etmemek için birkaç bir şey dinledim ve bu üçünden hiçbir eser yoktu...
neyse yine de zevkler ve renkler tartışılmaz... -
quote:
quote:
quote:
quote:
Bir müzikte söz olması onun kaliteli olduğunu mu gösterir ? Ayrıca metal kendim de dinliyorum fakat sınıfın onu anlayabileceğini zannetmiyorum keza geçen sene de yapıyorduk bunu, denedim herkes bana garip garip bakmaya başladı.Konumuz bu değil.
Tamam da siz farklı bir konudan bahsettiniz, ben de düşüncelerimi aktardım. Neyse, dediğim gibi dubstep kelimesinin bir meali olduğunu düşünmüyorum. Şöyle bir not düşülmüş wikide:
"The term "dubstep" in reference to a genre of music began to be used by around 2002 by labels such as Big Apple, Ammunition, and Tempa, by which time stylistic trends used in creating these remixes started to become more noticeable and distinct from 2-step and grime."
"Began to use the term "dubstep" to describe this style of music in around 2002. The term's use in a 2002 XLR8R cover story (featuring Horsepower Productions on the cover) contributed to it becoming established as the name of the genre."
Doğru anladıysam birkaç grubun tür olarak bu kelimeyi kullanmasıyla tür adı olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Tamam da siz farklı bir konudan bahsettiniz, ben de düşüncelerimi aktardım. Neyse, dediğim gibi dubstep kelimesinin bir meali olduğunu düşünmüyorum. Şöyle bir not düşülmüş wikide:
"The term "dubstep" in reference to a genre of music began to be used by around 2002 by labels such as Big Apple, Ammunition, and Tempa, by which time stylistic trends used in creating these remixes started to become more noticeable and distinct from 2-step and grime."
"Began to use the term "dubstep" to describe this style of music in around 2002. The term's use in a 2002 XLR8R cover story (featuring Horsepower Productions on the cover) contributed to it becoming established as the name of the genre."
Doğru anladıysam birkaç grubun tür olarak bu kelimeyi kullanmasıyla tür adı olmuş.
Anladım, yardımınız için teşekkür ederim.
-
Rica ederim. Siz yine de araştıracaksınız sanırım, meali varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Ceza mı dinleyahh yada arsız bela falan. Dubstep candır!! -
Onu bilmem de fena şeyler çıkmıyor.Genel olarak hiç bir müzik türüne tam bağlanamadım,hiç birinden de berbat diye bahsetmedim.Müzik candır. -
quote:
Rica ederim. Siz yine de araştıracaksınız sanırım, meali varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Şöyle bir şey bulmuştum ''Syncopate''. Ritmin birden değişmesi anlamına geliyor ve hangi sitede gördüğümü hatırlamıyorum.
Benzer içerikler
- rapor almanın yolları
- 101.1 alt hesap nedir
- eski oyunlar pc
- en iyi dondurulmuş patates markası
- lustral 50 mg reçetesiz fiyat
- exxen de neler var
- izafiyet teorisi nedir
- 5g nedir zararları
- discord açıldı mı
- çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X