Şimdi Ara

Dubai çikolata vs airfryer vs robot süpürge vs dyson süpürge vs denge bilekliği vs stres çarkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepsi bana göre rezidansta oturan meslek sahibi olmayan sanal alem ünlülerinin parlatması olan ürünler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Airfryer'ı, robot süpürgeyi anlarım da Dubai çikolatası denen şeyi nasıl bu kadar popüler oldu birden anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kart limiti dolu olduğu için 72 ay senet imzalayıp Dyson süpürge ve saç kurutma makinesi alan var. Keşke şaka olsaydı ama gerçek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dyson yıllarca almadık, kedi aldıktan sonra alma ihtiyacı hissettik. bir daha kablolu süpürgenin yüzüne bakmadım, ki o da philips marathondu, iyi bir şeydir aslında. ama kabloludan sonra dyson ışıklı başlıkla dolaşınca, aslında hala toz kaldığını görüyorsun. bir de kedi tüyü için mecbur her gün süpürmek gerekiyor. kablolu her gün kullanılmaz. dyson gerçekten uygun fiyata alabiliyorsanız parasını fazlasıyla hakediyor.

yurtdışına taşınınca mecbur airfryer aldık, evde fırın yok çünkü. bunu da keşke daha önce alsaymışız. acayip pratik bir şey. zaten bedavadan biraz pahalı, gidip en iyi şeylerden almaya da gerek yok. kekinden yemeğine her şeyi yapıyoruz. bayağı hayatımızı kurtardı.

robot süpürge de olsun isterdim, dyson yanımızda yok buradaki voltaj farkı yüzünden. ama dikey süpürgen varsa o kadar da gerek yok.

denge bilekliği, stres çarkı ve dubai çikolatasının karşılaştırmayla alakasını konuşmaya gerek yok. saçma sapan bir karşılaştırma olmuş onlar.

• Hiçbiri yok bende. Almayı da istemiyorum.

• hashus1099 kullanıcısına yanıt
    hocam bire bir aynı süpürgelerin kablolu olanını istiyorum. pil olmasın. pil ölüyo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dubai çikolatasına laf söyletmem.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 18 Ekim 2024; 10:55:59 >
  • hashus1099 kullanıcısına yanıt
    Saman aleti gibi parlayıp sönmelerinin karşılaştırılması.

İkinci el siteleri, az kullanılmış airfryer ve robot süpürge kaynıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.