Bildirim
Dualshock 4 modifikasyon çalışması ¬ PS4©
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Güzel olmuş hocam Zengin gösterir bu -
Ebay link alabilir miyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sürekli elinizle haşır neşir olduğunuz bu gibi cihazları orjinal kullanmaya özen gösterin derim. Cilt hastalıklarına neden olabilirler.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Çalişmanız güzel olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nınja -- 14 Haziran 2015; 1:14:20 >
Link lütfen
Bir an aklıma altın dişli altın küpeli amcalar geldi -
Bu konunun altina guzel birde nasil yapilir videosu eklesen mesela..birde farkli temalar varmi altin harici ? link varsa sen onuda paylas bizimle
Linkler.ve resim eklenmiştir. Kirmizi siparişi verdim elime ulaşınca video calismasi yapacağım. -
Parlak olanlar boya dokumesi olur.oda daha cirkin gosterir.en guzel sadece analoglara kirmizi tonlarinda koruyucu takmak .siyah ustune cok iyi gder.
Yukarıda arkadaş yazmış kullanacağınız malzemeye dikkat edin 1 hafta ile sonuç verecek şey değil bu .
Ben şöyle downpipe + iskender ustada güzel bir egzoz + Dr ecu yazılım hafif gıdıklama düşünüyorum modifiye olarak -
Havalar sıcak,yaz günü elimiz terleyince cır cır kaymaz mı bu ? Çok şık gözüküyor ama.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X