Şimdi Ara

Dualshock 4 Kulaklık Girişi Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Cevahir gece satışından aldım konsolu. Dualshock 4'e kulaklığı taktığımda ses gelmiyor, PS4 ekranında da kulaklık aktif olmuyor, yani görmüyor. Girişten çok hafifçe dışarı çektiğimde çok az ses gelip gidiyor. Başka kulaklıkla da denedim aynı sonuç. Sizde sorunsuz çalışıyor mu ? Bir deneyebilirmisiniz...

• Benimde merak ettiğim ds4 kulaklıkları sadece insanlarla konuşmak için mi yoksa oyun sesi için mi üretilmiş? Kullanan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |SkY..| -- 14 Aralık 2013; 9:09:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bendede onun illaki bi sebebi vardir beyler ama biz bilmiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlardan ses çıkışını kulaklığa tüm sesleri ver diye değiştirin. Oyunun tüm sesleri geliyor. İyi bir de kulaklık alın muhteşem oluyor. Özellikle aprtmanda oturanlar için...

• ayarlarda ses bolumunde ayari var kulakligin gorevini sece biliyorsunyz

• Ben iPhone kulaklığı ile sorunsuz kullanıyorum. Arkadaşlar da zaten nasıl ayarlanacağını belirtmiş. Buna rağmen sorun varsa mağaza ile görüşün derim.
  • sorunsuz kullanıyorum ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dualshock 4 tuş sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende iPhone kulaklıkla kullaniyom

• Benimkinde kulaklığı görmüyor. Hafif çekince bir noktada temas sağlanıyor o zaman görüyor ancak ama hareket edince yine gidiyor. Az önce Cevahir teknosayı aradım durumu anlattım, getirin bakalım arıza varsa değiştiririz dusalshocku dedi. Pazartesi günü gideceğim. Garantili almanın faydaları işte.
  • Ya problem yokmuş benim ds4'te. Kulaklığı tam sokamamışım. Bir tık daha giriyormuş içeri.. Sorun yok şimdi. Ses geliyor.
  • arkadaşlar benim sorum şu olacak.
    sennhesier marka iyi bir kulaklığım var.
    ps4 duaclshock 4 e taktığımda oyunlar sesini alabiliyormuşum.
    kiralık eşyalı bir evde oturuyorum ve. vestelin kötü bir tv si var ne yazıkki.

tv den filmleri izlerken de kulaklığımı kullanabilmeyi istiyorum.

bunun için bir aparat var mıdır?

yani tv ye direk kulaklığı takmayacam da. 3 metre mesafeden izleyecem. uydu yayınlarını filmleri izlerken kulaklığımdan nasıl ses alırım?

böyle bir aparat var mıdır?
    yani aparatı tv ye takacam.
    kulaklığımı kablosuz hale getirecek?

teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.