Bildirim
Dualshock 4 Kolunda Soyulmalar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
inceleme ürününü günde en az 2000 kişi kullanıyor . -
Kemirmişler resmen. Kaç sene sonra bizimkide böyle olur acaba.
iyi ki analog cover almışım
-
quote:
Orijinalden alıntı: purpleandbeyond
inceleme ürününü günde en az 2000 kişi kullanıyor .
yok hcam okadaf deil arada gelen 10 dakka fifa oynayıp gidiyor.Ayrıca orda soyulmamışlarada baktım sanki kaplamayla analog arasında boşluk var kılıf gibi duruyor üstünde heran yırtılmaya müsait.Tabiki bu süre evde uzayacaktır -
Bende en ufak aşınma yok.
Analogları kemirmezseniz bir şey olmaz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Yûnus
haklısınız özenle kullanırsanız uzun süre götürür ancak gerçekten dayanaklımı değilmi zaman gösterecek
ps kafalerdki kolları şimdiden düşünemiyorum :( -
quote:
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun oynarken insan gibi davrandiktan sonra hicbir sey olmaz. Gunde ortalama 3-4 saat Battlefield 4 oynuyorum 3 haftadir, hicbir sey yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canikoblivan -- 17 Ocak 2014; 11:15:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Aynen, aldığımdan beri ps4 hergün mesai yapıyor, kişisel kullanımda analoğun böyle olması için kemirilmesi veya sert bir yüzeye sürtülmesi gerekmektedir. -
Forumdaki sikayetleti hic okumuyosun herhalde benim alali 20 gun oldu ve simdiden sol taraf asinmaya basladi.Merqk edenlere soyleyim gunde en fazla 2 saat oynuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
imzama tıklarsanı böyle bir olayla karşilaşmazsınız :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X