Şimdi Ara

DUALSHOCK 4 için L1 ve R1 TUŞLARIN TAMİRİ !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
12.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende de r2 biraz daha yumuşak içinden çıkan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heralde bu zamana kadar sony'nin ürettiği en dandik gamepaddir DS4 . Ama aynı zamanda da en ergonim ve rahat kullanımlı gamepaddir .
  • Benim DS4 iskeletteki küçük L1 tutucusu kırıldı kör topal çalışıyor şuan ve çoğu zaman takılıyor.
    bu durumda ne yapmalıyım oraya yapacak birşey varmıdır acaba?

Garantiye başvurdum kullanıcı hatası dediler 75 tl ye iskeleti değiştiriyorlarmış. o da eskişehire gidecek gelecek 15 gün vs vs
  • arkadaşlar bu ürünleri alibaba dan alabilirsiniz. ben daha önce 10 adet takım halinde aldım. tanesi 2.7 dolara geliyor.
  • macarxp M kullanıcısına yanıt
    DS4 iskeletide satılıyormu peki alibabada?
  • Hocam bütün parçaları bulunuyor 15 20 gün içerisinde kargo gelir.
     DUALSHOCK 4 için L1 ve R1 TUŞLARIN TAMİRİ !!! DUALSHOCK 4 için L1 ve R1 TUŞLARIN TAMİRİ !!!

• macarxp M kullanıcısına yanıt
    Canlı örneğin kıralını yapmışın :)

tabi birde şöyle birşey var ben 1 keresinde açtım ds4 ü sonra servise götürüp geri taktırdım :)
  • SeRo-34 kullanıcısına yanıt
    Her iki konsolu da kullanıyorum. Xbox One kumandası bana daha ergonomik ve rahat geliyor.
    İstediğim harketleri çok daha rahat yapabiliyorum. Tabii ki tercih meselesidir, hangisi kime daha rahat geliyorsa onu kullanır. Zevkler ve renkler misali...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kikocan -- 8 Eylül 2014; 11:57:36 >
  • Aynı durum benimde başıma geldi ama video ingilizce olduğu için anlayamadım. Şimdi l1 kapağını açıyor ve arkasında sıvı gibi birşey mi sürüyoruz? yada sadece törpüleme işlemi mi yapılıyor. Video'da tam olarak yapılan nedir, biri açıklayabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2576

Aynı durum benimde başıma geldi ama video ingilizce olduğu için anlayamadım. Şimdi l1 kapağını açıyor ve arkasında sıvı gibi birşey mi sürüyoruz? yada sadece törpüleme işlemi mi yapılıyor. Video'da tam olarak yapılan nedir, biri açıklayabilir mi?

aynen bende anlamadım
  • kikocan K kullanıcısına yanıt
    arkdaşlar yardım edicek yokmu? wd 40 yok kulak temizleme ile ne sürebilirim ona benzer?
  • R2 tuşu kırık değil ama çalışmıyor, diğer tuşlar normal, bilgisi olan var mı?
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    WD40 internet üzerinden de sipariş edebilirsiniz. Yerini tutacak bir ürün olabilir ama bilmiyorum...

Tuşu çıkardıktan sonra pamuk temizleme çubuğuyla temizleyin daha sonra WD40'ı tuşun üzerindeki iki çubuğun içine doğru sıkın ve sonrasında yerine takın.
  • Beyler r1 ile l1 düğmeleri biraz Yalama oldu.piyasada r1 ile l1 düğmeleri yayları ile satılıyor.düğmeleri degistirmek için sadece düğmeleri çıkarmak yeterlidir.

• Arkadaşlar , Kargo ile DS4 Tamiri yapan yerlerden önerebileceğiniz yerler var mıdır acaba?

Bende r1 tuşunun içine oturduğu yanlardaki iki plastik direkler kırıldı. Bununla alakalı önerisi olan varsa dinlemek isterim.
  • Durduk yerde L1 tuşu işlevsiz hale geldi. Tuşta mekanik problem yoktu yaylanması ve bağlantı ayakları sağlamdı ama çalışmıyordu. Bende içini söktüm biraz uğraştan sonra sorunun l1 tuşu ve diğer sol kısımdaki tuşların bağlantısının ana karta temas ettiği noktada olabileceğini düşündüm burayı güzelce kolonya ile temizledim gayet güzel çalışıyor. İşlem basamakları ise :
    1. Alttaki yıldız başlı 4 adet vidayı söküyoruz
    2. Cep telefonu yada tablet sökme aparatları ile kenarlardan kanırtarak cihazı açıp ikiye ayırıyoruz
    3. Beyaz şerit kabloyu çekip çıkartıyoruz
    4. Pilin bağlantısını çekip çıkarıyoruz
    5. Pili ve pil yuvasını çıkartıyoruz
    6. Ana kart üzerinde tam ortadaki beyaz yıldız başlı vidayı söküyoruz.
    7. Anakart ile touch pad bağlantısı olan kahverengi şerit kabloyu çekip çıkartıyoruz.
    8. Sağ ve sol taraflarda ana kartı tutan iki adet klips var onlardan ana kartı kurtarıyoruz.
    9. Ana kartın alt tarafında Sağ ve solda ki temas noktalarını kolonyalı kulak pamuklu çubuk ile temizleyip tüm işlemleri geriye doğru yapıp cihazı topluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doenitz -- 22 Mayıs 2016; 1:40:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: doenitz

Durduk yerde L1 tuşu işlevsiz hale geldi. Tuşta mekanik problem yoktu yaylanması ve bağlantı ayakları sağlamdı ama çalışmıyordu. Bende içini söktüm biraz uğraştan sonra sorunun l1 tuşu ve diğer sol kısımdaki tuşların bağlantısının ana karta temas ettiği noktada olabileceğini düşündüm burayı güzelce kolonya ile temizledim gayet güzel çalışıyor. İşlem basamakları ise :
    1. Alttaki yıldız başlı 4 adet vidayı söküyoruz
    2. Cep telefonu yada tablet sökme aparatları ile kenarlardan kanırtarak cihazı açıp ikiye ayırıyoruz
    3. Beyaz şerit kabloyu çekip çıkartıyoruz
    4. Pilin bağlantısını çekip çıkarıyoruz
    5. Pili ve pil yuvasını çıkartıyoruz
    6. Ana kart üzerinde tam ortadaki beyaz yıldız başlı vidayı söküyoruz.
    7. Anakart ile touch pad bağlantısı olan kahverengi şerit kabloyu çekip çıkartıyoruz.
    8. Sağ ve sol taraflarda ana kartı tutan iki adet klips var onlardan ana kartı kurtarıyoruz.
    9. Ana kartın alt tarafında Sağ ve solda ki temas noktalarını kolonyalı kulak pamuklu çubuk ile temizleyip tüm işlemleri geriye doğru yapıp cihazı topluyoruz.
    Hocam bende de aynı sorun var ne yazık ki. L1 tuşu basmada sıkıntı yok ama tepki vermiyor. Tulum altındaki filmi kolonya ile temizliyorum. Belli bir süre çalışıyor ama sonra tekrar basmıyor. Başka ne olabilir acaba siz ya da başka bir arkadaşın fikri var mı acaba?

• Merhaba bende de L1 ile L2 tuşu çalışmıyor su ne nişan alabiliyorsun nede geriye gide biliyordum
    Sonra bu video ile tuş problemleri ve şarj olmama tamiri ve çözüm ü

Hadi Oynayalımyoutube
    L1,L2,R1,R2 veya herhangi bir tuş çalışmıyorsa çözüm
    https://www.youtube.com/watch?v=UUVBCrpYI-0&feature=youtu.be

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.