Şimdi Ara

Dualshock 3 mü almalı Fragfx mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.play-asia.com/paOS-19-49-en-15-fragfx.html

sizce bunu mu almak daha iyi olur yoksa dualshock 3 mü almak?

aslında homeedition arkadaşımız bir bilgilendirme yapacaktı ama unuttu herhalde

Fragfx ile fps lerde daha mı iyi verim alırız?Ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pitrat -- 14 Kasım 2007; 18:21:16 >

• Oyunların Frag fx destekli olması gerekiyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

Oyunların Frag fx destekli olması gerekiyormu?

sanırım bu cihaz normal ps3 kolu gibi işlev gördüğü için her oyunda oluyor ama emin değilim.
  • gerekmiyor.

şu ana kadar tüm çıkan ps3 fps ile oynana biliyormuş.

eğer sende benim gibi fps lerde mouse i bir ihtiyaç olarak goruyorsan Fragfx en mantıklısı.
  • dual shock mecbur alınacak ama fragfx korkutuyor beni...
    tüm oyunlara uyumlu, normal kol mantığıyla çalışıyor.
    mouse olarak yetersiz kalırsa elimizde patlar.
    yani dandik direksiyon mantığında olma ihtimali yüksek!
  • Ben olsam DS3'ü hiç düşünmez direk FragFX alırdım ki öyle yapacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ragdol

Ben olsam DS3'ü hiç düşünmez direk FragFX alırdım ki öyle yapacağım.

ragdol senin dediklerini ciddiye aliyorum ama kesin cozum olur mu bu alet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3-4bin liralık pc mi, ps4 mü?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eyvallah hocam.. Ama siz daha iyi biliyorsunuz, benim çok hoşuma gitti alet o kadar. Bildiğim kadarıyla akslar ve tuşları tekrar atayarak tüm oyunlara adapte oluyor. Bu kadar yaygara kopardığına ve destek gördüğüne göre kaliteli birşeydir diye düşünüyorum. Alan kimse yokmuymuş acaba koca forumda. Sakata gelmeyelim.
  • bu fragfx kablosuz mu?
  • kablosuz modelde var kabloluda...
  • tasarımı harika.
  • Mouse ile tamamen ayni ise hiç düşünmeden alınır yani bilgisayarda fps oyunlarında oynadığımız gibi hızlı hareketler yapabilirsek harika olur. COD4 te çok işe yarar
  • alırken kablolu kablosuz olduğunu nereden anlayacağız
  • Mausu oyunlarda kullanabiliyormuyuz
  • FRAG FX derim bende

UT 3 çok keyifli olur bunla
  • http://www.splitfish.com/

markanın sitesi ayrıntılar var Kablolu kablosuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pj -- 15 Kasım 2007; 3:04:21 >
  • E peki üçgen kare vs.. mouse üzerinde olması zor kılmazmı oynamayı? Bana pek mantıklı gelmedi bu ürün açıkcası
  • quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

E peki üçgen kare vs.. mouse üzerinde olması zor kılmazmı oynamayı? Bana pek mantıklı gelmedi bu ürün açıkcası

yok biraz dusununce, zor olmaz.

cunku zaten konsolun padi elimizde ikende aynı mentalide var. hatta daha kolay olur, tek sorun alısma meselesi. ben almayı dusunuyorum ciddi.
  • Yabancı forum sitelerinde Fragfx'in pc mouse'u kadar hassas ve kullanışlı olmadığı ancak PS3 FPS oyunlarında sixasis'ten daha başarılı olduğu söyleniyor. Yani PC mouse'u performansı beklemeyin. Ayrıca her oyun için farklı hassasiyet ayarları gerektiriyor. Bu ayarı hem sol padden hemde oyun içinden yapmanız gerekiyor. Kullanıcılara göre hassasiyeti padden maksimum 3'e getirip oyun içinden ince ayar yapmak gerekliymiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

Yabancı forum sitelerinde Fragfx'in pc mouse'u kadar hassas ve kullanışlı olmadığı ancak PS3 FPS oyunlarında sixasis'ten daha başarılı olduğu söyleniyor. Yani PC mouse'u performansı beklemeyin. Ayrıca her oyun için farklı hassasiyet ayarları gerektiriyor. Bu ayarı hem sol padden hemde oyun içinden yapmanız gerekiyor. Kullanıcılara göre hassasiyeti padden maksimum 3'e getirip oyun içinden ince ayar yapmak gerekliymiş.

kısaca pc deki mouse kadar ii değil fakat ps lerdeki analogdan daha ii diyebilirmiyiz Fragfx için?Bunla MGS zevkli olmazmı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.