< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
DUALSENSE EDGE™ [ANAKONU] 26 Ocak 2023 (10. sayfa)

-
-
Sağol hocam düşüncen için
Dediğim gibi mülti ile aram yok ama sanırım normal koldan daha hassas yürüme adımlarını vs de hissetiriyormuş hiç bilmediğim bir kol incelemelerden baktım işte,
Şarjı normal kola göre daha az gidiyormuş sanırım
israf mı olur diye düşündüm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Multi oynamıyosan hiç gerek yok hocam titreşim veya hissiyat noktasında ben pek fark hissetmiyorum normal oyunları düz dualsense ile oynarken sadece multi oyunlarda edge kontrolcüyü açıyorum öyle söyliyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam ozaman pek bana göre değil boşuna almış olurum sanki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sanki değil öyle olacak boşa vermiş olacan o kadar parayı fps oyunu oynuyorsan alınır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Futbol oyunlari icin deger mi Reis sence
Razer al onun için
Razer in analoglar capraz ben ona uyumu zor saglarim
Fps harici hepsi için gereksiz bir alet futbol oyunun da ekstra tuşlara hangi tuşu atayacaksin ki etkili olsun
Bu tarz kollar ekstra dan 4 adet tus oluyor , onlar da orta parmağına denk geliyor.fps oyunun da rakibe aynı anda ateş ile sıçrama yi yapabiliyorsun birde eğilme tuşuda aynı şekil
Futbol oyunun da ise analoglar drift yapmasın gerisinin bir önemi yok
2. el için sizce max kaça kadar alınmalı?
-
1 senelik kolun tutma yerlerindeki beyaz plastikler çıktı bende kronik sorunmuş, arkası değişiyormuş aldım değiştircem yan sanayisiyle çok sorunlu kol bu ya.
-
3 ay ertele sonra 3 taksit ile 8 bine geliyor şuan ne dersiniz alayım mi
Beyaz saplı analoglar çok çabuk kirleniyor.
-
Sapların temizliği için ne yapıyorsunuz arkadaşlar hafif sararmalar oluştu zamanla ve bu yeni nesil temizleme bezleri de işe yaramadı ne yapabilirim ?
-
Kullanıma dayalı sararma çözüm yoktur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X