Şimdi Ara

DUAL ram sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkadaşlar elimde 2 adet 667mhz ddr2 ram bulunmakta. biri Twinmos diğeri Kingston. anakartım msi 570 ultra k9n 2f . ramleri dual kullanmak istiyrm aynı renkli slota takmama rağmen dual olarak çalışmamakta. sorun neden kaynaklanıyodur. (aynı marka olmaması :S)

-SAYGILAR-

• Sorunun dolaylı cevabı evet. Ramlerin dual olması için sadece frekans değil timingleri de aynı olmalı ramlerin. Markalar farklı olunca timingler farklı oluyor çoğu zaman ki dual için uyarıyor firmalar aldığınız ramler aynı model olsun diye. Çalıştırma şansın kanımca yok ama. Ramlerine aynı timingde çalışmaları için foverclock ya da underclock yaparsan belki olabilir (Ama bence düşük ihtimal)
  • aynı marka olması hatta aynı seriden olması gerekir.
  • Hazır bu konuyu görmüşken yeni konu açmayayım bende buradan sorayım, sorum şudur ki ben bu ramlerin dual çalıştıklarını nasıl görebilirim, nasıl anlarım, basit bir cevabı olabilir ama bilmiyorum, soruyorum, teşekkür ettim...
  • Post sırasında sistem ram'i bandwidth'i (PC2 5300/6400 gibi) ve de çalışma modu single-dual diye yazar en basit ole görürsün ya da benchmark programları kullanabilirsin everest-sisandra, hatta basitçe cpu-z kullanabilirsin(memory kısmında yazar)
  • teşşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için. sistem başlagıcında single ve ya dual olarak yazmakta. saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram Sorunum
    13 yıl önce açıldı
    4 Slot 3600MHz Ram Sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.