Merhaba yeni aldığım ASUS VG278HV 27 inc 144hz 1 ms monitörüm için fiyat performansıda göz önünde bulunarak 144hz almam için kablo önerisinde bulunurmusunuz. Kutunun içinden çıkmadı bende bunu amazona yazdım bir miktar para iadesi yapacaklarını söylediler. Genelde oyunları 2k dsr ile oynuyor olacağım.https://www.webdenal.com/ednet-ed-84026_814133.html bu kobloyu buldum ancak 2k da sıkıntı yaratırmı yaratmazmı bilmiyorum bazı kabloların özelliklerinde 2k 1080p desteğinden bahsedilmiş.
hangi şehirde yaşıyorsan git bir tane bilgisayar mağazasına dual dvi kablosu iste işin görülür. ama kabloyu 2mt+ falan alma o zaman işin içine kalite girer. kısa kablolarda sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: KnoCKout
hangi şehirde yaşıyorsan git bir tane bilgisayar mağazasına dual dvi kablosu iste işin görülür. ama kabloyu 2mt+ falan alma o zaman işin içine kalite girer. kısa kablolarda sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
ankara da yaşıyorum. high-speed digital transmission of up to 9.9Gbps. felan değerler var linkte verdiğim kablo iş görür mü peki ?