Şimdi Ara

Dual DVD+RW 360

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 360 için genelde verbatim dvd dl öneriyorlar fakat maxellin yeniden yazılabilir olanı var tekran silip kullanmak maksadı ile siz ne dersiniz xbox 360'a bir sorun çıkarırımı yada zarar verirmi

• tüm oyunlarım verbatim hiçbir sorun yaşamadım onun dışında memorexi tavsiye ediyorlar maxelli ise hiç denemedim tam olarak bilemiycem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hakanatbas

Arkadaşlar 360 için genelde verbatim dvd dl öneriyorlar fakat maxellin yeniden yazılabilir olanı var tekran silip kullanmak maksadı ile siz ne dersiniz xbox 360'a bir sorun çıkarırımı yada zarar verirmi

kaç para çok iyi bi fikir
  • Doğru aslında live dan oynanmayan oyunları yazar oynar sonra da siler yenisini yazarız,oluyosa güzel fikir.
  • evet arkadaşler herles xbox360 da kullndığı medeyayı buraya yazarsa bizde fikir edinmiş oluruz.yani kullandıkları medeyalardan memnunlar mı?ne gibi olumsuzluklarla karşılaştılar?yazınki öğrenelim..
  • maxsell yeniden yazılabılır 11 ytl fiyatıda ıyı cünkü eğer oluru varsa aslında 2 adet alsam bilgisayarda da arşiv olsa bitirdiğimi tekrar yazarım diye düşünüyorum fakat bu yenıden yazılabılır dvd ler yanıden sılıp yazdıkca bozuluyor yada yavaşlıyor hatta yazım hızı dusuyor denılıyordu ama emın değilim tabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RAZİEL* -- 7 Ocak 2007; 17:39:09 >
  • o gördüğün tekrar yazılabilir değil ne yazıkki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RW ler kolay bozulmuyorlar. Hergün yazıp silsen bile seni en az 1 sene götürür.
  • Şuanda dvd+rw dual disk yok.O gördüğün klasik dual dvd+r üstünde de RW simgesivar. O RW her dvd+r de vardır dual ya da single.
  • Evet dediğin gibiymiş normal yazıp oynamaya devam o zaman

quote:

Orjinalden alıntı: Resident

Şuanda dvd+rw dual disk yok.O gördüğün klasik dual dvd+r üstünde de RW simgesivar. O RW her dvd+r de vardır dual ya da single.
  • Walla Dotsum ben pek tavsıye etmem t-yazılan dvd R
  • Geçenlerde Samsung sürücümde Verbatim'e (8X yazıyordu üzerinde) Nero ile 8X hızında yazım yaptım ve Xbox360 tarafından okunmadı bu disk. İnatla 2.4X'de yazmaya çalıştım ama Nero bir türlü bu hıza inmeyince fazla da uğraşmamak için 8X yazmıştım. CloneCD ile yazdırsam fark eder miydi bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.