Şimdi Ara

dual core i7 vs core 2 duo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben macbook air almayı dusunuyorum fakat ıslemcı olarak karar veremedım. son cıkan dual core i7ler ile core2 duo arasında fark var mı???

blgısı olan varsa paylasırsa sevınırım.

• Bunu bende merak ediyorum. Hangisi daha iyi?
    Core 2 Duo'nun çalıştırdığı oyunu i7 kesin çalıştırır mı?
  • modelleri söyle yardımcı olalım i7'ler tabiki Core2duolardan iyidir.
  • i7-i5-i3
  • i7 ile 2 duo arasinda kaldiysan tabikide i7
  • sorumu bu tabiki i7
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dampierre

sorumu bu tabiki i7

arkadaslar sorun bırı cıft cekırdek fakat i7 tek cekırdek anlatabıldım mı?

macbooklarda farklı oluyo macbook pro13 de dual core i7 varken 15 ve 17 de quad core var bu yuzden sorayım dedım?
    bı turlu karar veremedım ya bı apple alacam ama hangısı olacak bakalım bu hafta sonu alacam kesın
    su anda macbook pro12 yada aır dusunuyrm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulubey67

quote:

sorumu bu tabiki i7

macbooklarda farklı oluyo macbook pro13 de dual core i7 varken 15 ve 17 de quad core var bu yuzden sorayım dedım?
    bı turlu karar veremedım ya bı apple alacam ama hangısı olacak bakalım bu hafta sonu alacam kesın

tek çekirdek i7 yok, olmaz zaten, i7 en yüksek performans grubu, zaten tek çekirdek bi i7 intel üretmiyor, 2 gerçek çekirdeklileri var i7'lilerin, yüksek saat hızları sayesinde 4 gerçek çekirdekli modellerden performansı az ama arada çok az fark var. Ayrıca sıradan çift çekirdekli bir i7, en iyi core 2 duo'ya fark atmış, eklediğim linklere bi bakarsın.

http://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i7-2620M-Notebook-Processor.40108.0.html

http://www.notebookcheck.net/Intel-Core-2-Duo-T9900-Notebook-Processor.23802.0.html

• quote:

quote:

quote:

sorumu bu tabiki i7

tek çekirdek i7 yok, olmaz zaten, i7 en yüksek performans grubu, zaten tek çekirdek bi i7 intel üretmiyor, 2 gerçek çekirdeklileri var i7'lilerin, yüksek saat hızları sayesinde 4 gerçek çekirdekli modellerden performansı az ama arada çok az fark var. Ayrıca sıradan çift çekirdekli bir i7, en iyi core 2 duo'ya fark atmış, eklediğim linklere bi bakarsın.

http://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i7-2620M-Notebook-Processor.40108.0.html

http://www.notebookcheck.net/Intel-Core-2-Duo-T9900-Notebook-Processor.23802.0.html

cok tesekkur ederım cok yardımı oldu

galıba su urunu alıyorum
    macbook air
    256gb ssd
    256mb erkan kartı
    dual core i7
    13.3 inc.
    3400 lıra

• quote:

merhaba arkadaslar
    ben macbook air almayı dusunuyorum fakat ıslemcı olarak karar veremedım. son cıkan dual core i7ler ile core2 duo arasında fark var mı???

blgısı olan varsa paylasırsa sevınırım.

sorman hata tabii ki i7
  • i7
  • evet i7 daha iyidir.
  • İ7'nin performans bakımından AMD işlemcileri arasındaki en yakın rakibi hangisidir?
  • quote:

quote:

sorumu bu tabiki i7

kardeş senne dediğiniin farkındamısın i7 de bağımsız 4 çekirdek vardır amqa dual 2core de 1 tanesi bağımsızdır yani işlemci bağımlılar sadece anakartı felan çalışıtırıır windowsun yapmak istediklerini yapar diğer 4 bağımsızla isteğininiz oyunu oynaya bilirsiniz yani adamaların kafasını karıştırma i7 alırsanız mhz hızlarında dikkat edin 3.0 ın altındakileri sadece notebook sa alın masaüstü için güzel istiyosanız 3.0 ın üstündekilere bakın dual 2corede çok iyi bir işlemcidir fakat i3 bile ondan daha iyidir i7 ye hayatatta kafa tutamaz i3 de bile 2 tane bağımsız vardır i5 te 3 i7 de 4 tanedir corede 1 ddir yani dual 2 core aslında i2 dir
    Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana İyi Günler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.