merhaba arkadaslar ben macbook air almayı dusunuyorum fakat ıslemcı olarak karar veremedım. son cıkan dual core i7ler ile core2 duo arasında fark var mı???
blgısı olan varsa paylasırsa sevınırım.
Bunu bende merak ediyorum. Hangisi daha iyi? Core 2 Duo'nun çalıştırdığı oyunu i7 kesin çalıştırır mı?
modelleri söyle yardımcı olalım i7'ler tabiki Core2duolardan iyidir.
i7-i5-i3
i7 ile 2 duo arasinda kaldiysan tabikide i7
sorumu bu tabiki i7
quote:
Orijinalden alıntı: Dampierre
sorumu bu tabiki i7
arkadaslar sorun bırı cıft cekırdek fakat i7 tek cekırdek anlatabıldım mı?
macbooklarda farklı oluyo macbook pro13 de dual core i7 varken 15 ve 17 de quad core var bu yuzden sorayım dedım? bı turlu karar veremedım ya bı apple alacam ama hangısı olacak bakalım bu hafta sonu alacam kesın su anda macbook pro12 yada aır dusunuyrm
macbooklarda farklı oluyo macbook pro13 de dual core i7 varken 15 ve 17 de quad core var bu yuzden sorayım dedım? bı turlu karar veremedım ya bı apple alacam ama hangısı olacak bakalım bu hafta sonu alacam kesın su anda macbook pro12 yada aır dusunuyrm
tek çekirdek i7 yok, olmaz zaten, i7 en yüksek performans grubu, zaten tek çekirdek bi i7 intel üretmiyor, 2 gerçek çekirdeklileri var i7'lilerin, yüksek saat hızları sayesinde 4 gerçek çekirdekli modellerden performansı az ama arada çok az fark var. Ayrıca sıradan çift çekirdekli bir i7, en iyi core 2 duo'ya fark atmış, eklediğim linklere bi bakarsın.
tek çekirdek i7 yok, olmaz zaten, i7 en yüksek performans grubu, zaten tek çekirdek bi i7 intel üretmiyor, 2 gerçek çekirdeklileri var i7'lilerin, yüksek saat hızları sayesinde 4 gerçek çekirdekli modellerden performansı az ama arada çok az fark var. Ayrıca sıradan çift çekirdekli bir i7, en iyi core 2 duo'ya fark atmış, eklediğim linklere bi bakarsın.
galıba su urunu alıyorum macbook air 256gb ssd 256mb erkan kartı dual core i7 13.3 inc. 3400 lıra
quote:
Orijinalden alıntı: ulubey67
merhaba arkadaslar ben macbook air almayı dusunuyorum fakat ıslemcı olarak karar veremedım. son cıkan dual core i7ler ile core2 duo arasında fark var mı???
blgısı olan varsa paylasırsa sevınırım.
sorman hata tabii ki i7
i7
evet i7 daha iyidir.
İ7'nin performans bakımından AMD işlemcileri arasındaki en yakın rakibi hangisidir?
quote:
Orijinalden alıntı: ulubey67
quote:
Orijinalden alıntı: Dampierre
sorumu bu tabiki i7
kardeş senne dediğiniin farkındamısın i7 de bağımsız 4 çekirdek vardır amqa dual 2core de 1 tanesi bağımsızdır yani işlemci bağımlılar sadece anakartı felan çalışıtırıır windowsun yapmak istediklerini yapar diğer 4 bağımsızla isteğininiz oyunu oynaya bilirsiniz yani adamaların kafasını karıştırma i7 alırsanız mhz hızlarında dikkat edin 3.0 ın altındakileri sadece notebook sa alın masaüstü için güzel istiyosanız 3.0 ın üstündekilere bakın dual 2corede çok iyi bir işlemcidir fakat i3 bile ondan daha iyidir i7 ye hayatatta kafa tutamaz i3 de bile 2 tane bağımsız vardır i5 te 3 i7 de 4 tanedir corede 1 ddir yani dual 2 core aslında i2 dir Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana İyi Günler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme