Şimdi Ara

DTS Müzikler dts olarak çalışmıyor veya çalışsa da ses gelmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arşivimde birkaç .dts uzantılı müzik var.Kmplayer'da açtığımda müziği yürütüyor,Z5500 kontrol panelinin ekranında direk dts yazısıda çıkıyor fakat hiç ses gelmiyor.

diğer vlcplayer,gomplayer vs. hepsinde denedim onlarda şarkı çalıyor ses geliyor ama z5500 ekranında dts yazısı çıkmadan çalıyor.

tüm ayarlar düzgün filmlerde hiçbir sorun yok dts olarak açılıyor ve ses geliyor normal bir şekilde ama müzikten ses alamıyorum.Hem creative titanium'da hem de onboard ses kartımda denedim sonuç aynı.

müzikleri nero image ile .img dosyası yapıp virtualclone driver ile de açtım çalmaya çalıştım yine aynı şekilde ses gelmedi ama z5500 ekranında dts yazısı çıkıyor ve müziği oynatıcı yürütüyor.

ses neden gelmiyor acaba sebebi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynet -- 19 Aralık 2009; 6:44:23 >

• dediklerin tamamda hocam şarkı yürütülüyor ayrıca harici decoderde dts yazısıda çıkıyor ama hiç ses gelmiyor.
    optical çıkışı var , oradan kullanıyorum. harici decoderde dts yazısıda çıkıyor ama hiç ses gelmiyor.
  • Merhaba arkadaşlar,aynı sorunu bende yaşıyorum creative x-fi usb ses kartım var burdan DENON anfime sesi gönderip bu şekilde kullanıyorum.dts uzantılı dosyalarda sorun yok.Ama wav uzantılı dosyalarda dts ışığı yanmasına ragmen ses alamıyorum.Bunu ancak kmplayer'in tüm ayarlarını sıfırladığım zaman alabiliyorum oda pcm olarak veriyor yani dts yine alamıyorum.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.