Şimdi Ara

DTCF Tarih ve Hacettepe Tarih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba öncelikle. Forumda yeni olduğum için doğru yere açıp açmadığımı bilmiyorum, yanlışsa şimdiden özür dilerim :')

    Ankara Üniversitesi'nde öğrenciyim, tarih bölümünde tahmin edebileceğiniz üzere. (Hazırlığım bu sene)
    Bu aralar Hacettepe Tarih öncelikli olarak öğrenci profili (ideolojik olarak değil kesinlikle fakat tercih dönemimde konuştuğum DTCF'lilerden daha hoş sohbet ve bilinçliler gibi hissediyorum), kampüs hayatı ve son olarak da (bölüme girmeden önce DEÜ/Ege Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi/Uluslararası ilişkilerden Ankara, Ankara Üniversitesi ve tarih için vazgeçip ÇAP yaparım planı yapmıştım.) Hacettepe de Ankara da Tarih bölümünden Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimine ÇAP ve yandal imkanı veriyor, fakat Mülkiye'nin ününün yanında Hacettepe'nin %100 ingilizce olması dolayısıyla kafamı karıştırıyor. (İngilizcem iyi seviyede bu arada, muafiyet sınavında oldukça iyi seviyede bu arada, kendi okulumdaki hazırlık sınavında intermediate ile başladım, bunun yanında da dil öğrenme yetime baya güveniyorum. Bu faktörü yok sayabilirsiniz o yüzden)
    Şimdi öğrenmek istediğim Hacettepe'de ve DTCF'de (Tarih bölümünde olursa mükemmel olur) olan arkadaşlar varsa memnunlar mı, diğerine geçme şansları olsa geçerler mi, hangisine daha olumlu bakıyorlar/neden öğrenmek istiyorum.

    (Bu arada aldığım klasik tepkileri alıp vakit kaybetmemek için yazayım dedim TS-2'de 5500 sıralamayla ODTÜ'yü kaçırıp tek tercihime DTCF-Tarih yazmıştım. Zaten akademisyen olmak istiyorum, çok sevdiğim bi alan olsun dedim. İş imkanı, akademiye girmenin zorluğu, torpil vs. ile ilgili yorum almak istemiyorum o yüzden)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suryanisarabi -- 16 Nisan 2018; 23:52:46 >







  • zaten sınavlarda derece yapanlar ile 100 bin sıralaması olan arkadaşlar arasında çok fark var.
  • https://forum.donanimhaber.com/merkezi-yerlestirme-puanina-gore-yatay-gecis-ve-ornek-dilekce-ana-konu--82073060
    buradaki linki okuyun ben orada anlattım konuyu son sayfalarda tekrar tekrar yazamayacağım zaten siz uzun yazdığınız gibi uzun yazı okumayı da garipsemessiniz gibi geliyor bana.
  • Bu benim sorumun cevabı değil sanırım. Sistemi biliyorum, yorum almak istiyorum iki okulla da ilgili

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.