Şimdi Ara

Dsmart VDSL ve HD+ Tek Çanak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 24 aylık dsmart kullanıcısıyız ve superonlien adsl kullanıcısıyız. dsmart martta superonline ocak 1 de bitiyor bize dsmart ve digiden teklifler geliyor işte film paketi ve 8 mbps internet 60tl felan. Dsmartta vdsl varmı ? 50mbps 200gb akk ve dsmart full paket belgesersever eğlence sever vs +18 haricinde bütün ekstralar (sanırım fullde var) bizi yapılan tekliflerde alma şansımız varmı böyle ve ortalam kaç tlye alırız internettede fiyat düşürüyorlarmı ?
    2.Sorum HD+ için 2 çanak alzım diye biliyorum 2 lnb kablosu felan alzı mdiye biliyorum doğrumu biz apartmanda ortak çanak kullanıyoruz 18 daireye tak yetiyor lnb yani 1 den fazla lnb alamıyoruz daire başına hd+ için yeni çanakmı gerek ?
    Şimdiden teşekkürler

• 50 mbit internet dsmart vermiyo diye biliyorum hd+ plus 2 hat istemelerinin sebebi durdur izle kayıt yapmak için yani cihazınıza 2 tane türksat hattı giriyor iki ayrı kablo bende dsmart + internet kullanıyodum müşteri hizmetleri tokatcı ve hiçbir bilgileri yok şimdi ttnet 24 mbit + 100 gb kota 71 veriyom birde ip tv aldım sorunsuz şekilde bütün kanalları izliyorum
  • D smart da vdsl yok. Tivibu al hipernet (vdsl) ile beraber rahat rahat kullan
  • 2. Canak olmadan bir ise yaramaz + ozelligi. Tipki suan benim yasadigim gibi
  • Merhabalar, D-Smart'in guncel paketlerini gorebilirsiniz sitesi uzerinden. 50-100 mbit'e kadar 100-150-200GB AKK'li paketleri aktif 1 Ocak'tan beri. Alt yapinizda varsa fiber, yoksa VDSL hizmeti veriyorlar, sorun yok.

HD+Plus icin cift canak diye biliyorum bende.
  • d smartta sadece Fiber olarak Yüksek hız var vdsl yok
  • compuman C kullanıcısına yanıt
    Dsmartta Vdsl var.Hatta vdsl için modem bile veriyorlar.

https://www.dsmart.com.tr/Kampanyalar/d-smart-dunyasi-ve-sinirsiz-internet-bir-arada-cok-daha-uygun-fiyata
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet arkadaslar hepinize tesekkurler superonline i defalarca aradim once dediler 14mbit destekliyor sonra teknige yonlendirdiler 42mbit destekliyor dedielr her seferinde boyle dediler sonra 35mbit baglarcaktik herseyi onayladik modem kuruluma geleceklerdi 2 gun sorna felan aradiar dediler vdsl desteklemiyor port acammis ttnet adsl verelim siyolar ve yanimizda 9eylul uni var koskoca uniyedemi 16mbit veriyorlar yazik hepsi dolandirici

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dsmartta VDSL yok arkadaşım. ADSL ve Fiber var sadece Gönderdiğin linkteki yazıyor detaylar.

Dsmart VDSL ve HD+ Tek Çanak
  • compuman C kullanıcısına yanıt
    Arayıp sordun mu?Yok

Kampanya koşullarında bile yazıyor.Okumuyor musun?

Aboneliğin her hangi bir zamanda sona erdirilmesi durumunda abone, kendisine tahsis edilen donanımı; uydu alıcısı, smart kartı ve varsa modemi 7 (yedi) gün içerisinde iade etmekle, aksi halde ilgili donanıma ilişkin cari bedeli (HD uydu alıcısı için 150 TL, HD Plus uydu alıcısı için 250 TL, eve kadar fiber abonelerine tahsis edilen fiber modem için 250 TL, kablolu modem için 30 TL , kablosuz modem için 75 TL, VDSL modem için 150 TL donanım bedelini) ödemekle mükelleftir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 28 Ocak 2017; 9:57:15 >
  • Benim aklima takilan bi soru var simdi benim adsl hattim 24 mbite kadar destekliyor ama ben 16 mbit kullaniyorum adsl oldugu icin bu hatta vdsl kullanilabilir mi

• Superoone dan alinabiliyor vdsl+dsmart

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem586

Benim aklima takilan bi soru var simdi benim adsl hattim 24 mbite kadar destekliyor ama ben 16 mbit kullaniyorum adsl oldugu icin bu hatta vdsl kullanilabilir mi

Bos port varsa vdsl kullanirsin ama yoktur buyuk ihtimal herkese adsl satiyirlar ama vdsl portlari dolu oluyor.

• Kucuk bir ilcede yasiyorum herkes adsl kullaniyor bi sormam lazim aslinda

• 20 günlük uğraşlarım sonucu beni ADSL den VDSL e bir türlü geçiremediler.Bende iptal ettirip Türknet'in 75 mb VDSL ine geçtim.
  •  Dsmart VDSL ve HD+ Tek Çanak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.